Wrogowie i kumple na forum - Strona 18

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 kwie 2005, 16:11

Ja tam też nie mam wrogów...czy ja jestem wrogiem czyimś tego nie wiem...Potrafie się dogadac z kazdym, czasem idzie to cięzko ale to sa tylko wymiany poglądów, które sa sprzeczne z naszymi lub takie same...jak są sprzeczne to zaraz wybucha kłutnia no i rodzą się nasi wrogowie...A kumplem to chyba jest każdy kto potrafi odebrać nasza wypowieź tak jak sobie chce i ją uszanować :wink:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 07 kwie 2005, 17:21

Ja również lubie wszystkich użytkowników. Dobrze, że Alex Haamond (czy jak to się pisze) już nie pisze na tym forum, bo tylko robił pracę moderatorom forum.

Ps: Dlaczego Smithu został zbanowany ??

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 17:39

herdek pisze:Ja również lubie wszystkich użytkowników. Dobrze, że Alex Haamond (czy jak to się pisze) już nie pisze na tym forum, bo tylko robił pracę moderatorom forum.

bo mial linka jakieos tam forum w podpisie chyba

Awatar użytkownika
Mazurek
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 07 kwie 2005, 20:31

Wszystko wyjaśnia dzidzius w temacie Ostrzeżenia. Został zbanowany za używanie forum jako bezpłatnego nośnika informacji w celu reklamy konkurencyjnego serwisu, a także spamowanie na PM do userów forum dyskusyjnego pilka.pl. Prosze wiecej nie poruszac tematu tego bana w tym topicu.

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 07 kwie 2005, 20:38

ja na forum ostatnio polubiłem :

MLSoccer i Roro :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 20:42

NowakKamil pisze:ja na forum ostatnio polubiłem :

MLSoccer i Roro :D
Heh czuje sie wyroznony :D:D:

pozdro dla Ciebie NowakKamil :D:D:D

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 08 kwie 2005, 13:15

Mnie wogle denerwują wypowiedzi: "Ja polubiłem...."
A tamten się już odzywa "Tak ja też Cie lubie..."
To jest zwykłe podlizywanie się (może nie w każdym przypadku) jeszcze nigdy niewidziałem na tym forum, żeby ktoś kto napisał, że lubi danego użytkownika, tamten drugi zawsze odpowiada mu tym samym. Towarzystwo wzajemniej adoracji :evil: .
Ja cenie użytkowników, którzy piszą mądrze: zawdi, loczek (chodziaż ostatnio żadko pisze) i Dorian, także kama_reda. :wink:
Pawel pisze:mi się wydaje że to forum jest jeszcze za młode aby mowić o jakiś większych sprzeczkach i o wielkich wiezach kolezenskich (chyba ze mamy tutaj np. kolege z klasy) pozdro
Moim dobrym kolegą jest kama_reda, ale znamy się nie tylko z forum, ale także z rzeczywistości. Chodzimy do tej samej szkoły, obaj jesteśmy kibiciamy Bayernu, prowadzimy wspólnie stronke o FCB, i chodzimy do tego samego klubu. Myśle, że tylko jego z forum moge nazwać kolegą :wink:

Awatar użytkownika
Kuchar
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 08 kwie 2005, 13:25

mnie sie dobrze pisze z RoRo i metolem. ich chyba lubie najbardziej

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 13:29

Kuchar pisze:mnie sie dobrze pisze z RoRo i metolem. ich chyba lubie najbardziej
Heh, ja z Kucharem jestesmy nawet w sojuszu na tej grze internetowej .. ale nie podam adresu bo bana dostane D:D:D::D:D

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 kwie 2005, 16:24

Kuchar pisze:mnie sie dobrze pisze z RoRo i metolem. ich chyba lubie najbardziej
Kuchar mi też sie z Tobą dobrze gada :D Swój z Ciebie chłop. RoRo też niezły ziomek. Aha nie moge zapomnieć o Mona_ :!: Strasznie ją lubie, tylko szkoda ze kibicujemy drużynom które się raczej nienawidzą :wink:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 17 kwie 2005, 16:57

Moimi "przyjaciółmi" na forum są wszyscy kibice BAYERNU MONACHIUM :wink:
A tak na poważnie to wszystkich użytkowników tego forum "lubie" tak samo (wyjątek: kamilo, tweety, ryzy89 - bo z nimi chodze do szkoły :wink: ).
Jako takich wrogów nie mam (nie wiem czy jestem czyimś wrogiem), ale denerwują mnie ludzie, którzy "nabijają posty", czyli wypowiadają się prawie na każdy temat jaki jest tu założony, ale zwykle ich wypowiedzi nie są dłuższe niż jedna linijka (np. mathiasek12, sistromaszo itd.).

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 17 kwie 2005, 17:13

Moim dobrym kolega na tym forum i poza nim jest bobi77, chodzimy do tej samej klasy, siedzimy razem w jednej lawce, mieszkamy w jednej miejscowosci i gramy czesto w pilke i oczywiscie w FM-a. A poza tym lubie wszystkie osoby na tym forum ktore nie pisze bezsensownie, nie kloca sie z byle powodu i ktore madrze i ciekawie pisza. Wrogow nie mam i nie chce ich miec....

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 17 kwie 2005, 17:18

kama_reda pisze:Moimi "przyjaciółmi" na forum są wszyscy kibice BAYERNU MONACHIUM :wink:
A tak na poważnie to wszystkich użytkowników tego forum "lubie" tak samo (wyjątek: kamilo, tweety, ryzy89 - bo z nimi chodze do szkoły :wink: ).
Jako takich wrogów nie mam (nie wiem czy jestem czyimś wrogiem), ale denerwują mnie ludzie, którzy "nabijają posty", czyli wypowiadają się prawie na każdy temat jaki jest tu założony, ale zwykle ich wypowiedzi nie są dłuższe niż jedna linijka (np. mathiasek12, sistromaszo itd.).
dzieki kama_reda zawsze o tym marzeylem dziki ja tez ci uwielbiam :twisted:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 17:23

mathiasek12 pisze:
kama_reda pisze:Moimi "przyjaciółmi" na forum są wszyscy kibice BAYERNU MONACHIUM :wink:
Nie chcialbym tutaj nikogo urazić, ale faktycznie tez zauwazylem Mathiasek ze nie piszesz wiecej niz jedna linijke .. jak chesz wlaczcy sie do dyskusji to napisz troche zebysmy mogli poczytac a nie tylko

:arrow: czemu ??
:arrow: Tak? No to fajnie
:arrow: A gdzie to bylo ??

Nie zebym Cie nie lubial, ale fajnei byb ylo gdybys cos czasem z sensem napisal :P:P:P

no to na tyle :P mam nadziej ze nei kogo nie urazilem :D

pozdro

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 17 kwie 2005, 17:31

RoRo pisze:
mathiasek12 pisze:
Nie chcialbym tutaj nikogo urazić, ale faktycznie tez zauwazylem Mathiasek ze nie piszesz wiecej niz jedna linijke .. jak chesz wlaczcy sie do dyskusji to napisz troche zebysmy mogli poczytac a nie tylko

:arrow: czemu ??
:arrow: Tak? No to fajnie
:arrow: A gdzie to bylo ??

Nie zebym Cie nie lubial, ale fajnei byb ylo gdybys cos czasem z sensem napisal :P:P:P

no to na tyle :P mam nadziej ze nei kogo nie urazilem :D

pozdro
no przyznaje sie ale ostatnio sie poprawilem
ps.wiesz kogos innego moze denerwowac to ze ty tez nei piszesz wcale dlugo tylko pomoedzy kazym zdaniem robisz linijke przerwy

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”