Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 07 kwie 2005, 16:11
Toudinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 07 kwie 2005, 17:21
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 17:39
bo mial linka jakieos tam forum w podpisie chybaherdek pisze:Ja również lubie wszystkich użytkowników. Dobrze, że Alex Haamond (czy jak to się pisze) już nie pisze na tym forum, bo tylko robił pracę moderatorom forum.
Ps: Dlaczego Smithu został zbanowany ??
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazurek » 07 kwie 2005, 20:31
Wszystko wyjaśnia dzidzius w temacie Ostrzeżenia. Został zbanowany za używanie forum jako bezpłatnego nośnika informacji w celu reklamy konkurencyjnego serwisu, a także spamowanie na PM do userów forum dyskusyjnego pilka.pl. Prosze wiecej nie poruszac tematu tego bana w tym topicu.Ps: Dlaczego Smithu został zbanowany ??
Mazurek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 07 kwie 2005, 20:38
NowakKamil
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 20:42
Heh czuje sie wyroznonyNowakKamil pisze:ja na forum ostatnio polubiłem :
MLSoccer i Roro
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 08 kwie 2005, 13:15
Moim dobrym kolegą jest kama_reda, ale znamy się nie tylko z forum, ale także z rzeczywistości. Chodzimy do tej samej szkoły, obaj jesteśmy kibiciamy Bayernu, prowadzimy wspólnie stronke o FCB, i chodzimy do tego samego klubu. Myśle, że tylko jego z forum moge nazwać kolegąPawel pisze:mi się wydaje że to forum jest jeszcze za młode aby mowić o jakiś większych sprzeczkach i o wielkich wiezach kolezenskich (chyba ze mamy tutaj np. kolege z klasy) pozdro
Kamilo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuchar » 08 kwie 2005, 13:25
Kuchar
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 13:29
Heh, ja z Kucharem jestesmy nawet w sojuszu na tej grze internetowej .. ale nie podam adresu bo bana dostane D:D:D::D:DKuchar pisze:mnie sie dobrze pisze z RoRo i metolem. ich chyba lubie najbardziej
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 kwie 2005, 16:24
Kuchar mi też sie z Tobą dobrze gadaKuchar pisze:mnie sie dobrze pisze z RoRo i metolem. ich chyba lubie najbardziej
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 17 kwie 2005, 16:57
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 17 kwie 2005, 17:13
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 17 kwie 2005, 17:18
dzieki kama_reda zawsze o tym marzeylem dziki ja tez ci uwielbiamkama_reda pisze:Moimi "przyjaciółmi" na forum są wszyscy kibice BAYERNU MONACHIUM
A tak na poważnie to wszystkich użytkowników tego forum "lubie" tak samo (wyjątek: kamilo, tweety, ryzy89 - bo z nimi chodze do szkoły).
Jako takich wrogów nie mam (nie wiem czy jestem czyimś wrogiem), ale denerwują mnie ludzie, którzy "nabijają posty", czyli wypowiadają się prawie na każdy temat jaki jest tu założony, ale zwykle ich wypowiedzi nie są dłuższe niż jedna linijka (np. mathiasek12, sistromaszo itd.).
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 17 kwie 2005, 17:23
Nie chcialbym tutaj nikogo urazić, ale faktycznie tez zauwazylem Mathiasek ze nie piszesz wiecej niz jedna linijke .. jak chesz wlaczcy sie do dyskusji to napisz troche zebysmy mogli poczytac a nie tylkomathiasek12 pisze:dzieki kama_reda zawsze o tym marzeylem dziki ja tez ci uwielbiamkama_reda pisze:Moimi "przyjaciółmi" na forum są wszyscy kibice BAYERNU MONACHIUM
A tak na poważnie to wszystkich użytkowników tego forum "lubie" tak samo (wyjątek: kamilo, tweety, ryzy89 - bo z nimi chodze do szkoły).
Jako takich wrogów nie mam (nie wiem czy jestem czyimś wrogiem), ale denerwują mnie ludzie, którzy "nabijają posty", czyli wypowiadają się prawie na każdy temat jaki jest tu założony, ale zwykle ich wypowiedzi nie są dłuższe niż jedna linijka (np. mathiasek12, sistromaszo itd.).
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 17 kwie 2005, 17:31
no przyznaje sie ale ostatnio sie poprawilemRoRo pisze:Nie chcialbym tutaj nikogo urazić, ale faktycznie tez zauwazylem Mathiasek ze nie piszesz wiecej niz jedna linijke .. jak chesz wlaczcy sie do dyskusji to napisz troche zebysmy mogli poczytac a nie tylkomathiasek12 pisze:dzieki kama_reda zawsze o tym marzeylem dziki ja tez ci uwielbiamkama_reda pisze:Moimi "przyjaciółmi" na forum są wszyscy kibice BAYERNU MONACHIUM
czemu ??
Tak? No to fajnie
A gdzie to bylo ??
Nie zebym Cie nie lubial, ale fajnei byb ylo gdybys cos czasem z sensem napisal:P:P
no to na tylemam nadziej ze nei kogo nie urazilem
pozdro
mathiasek12
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio