Grzeje lawe wchodzi na koncowki i nie strzela taki jest obraz Frankowskiego mysle ze trener powinnien dac mu wiecej minut gry ale jak gra to i tak wiele nie wnosi.Bedzie mial szanse grac wiecej w sierpniu ale jest tez problem, gdyz Fire ma pozyskac Briana McBridea, ktory odszedl z Fulham i chce grac w Chicago a Franek jest od niego slabszy wiec na dluzsza mete raczej nie zostanie w Fire.Mysle ze bedzie gral do konca roku pozniej odejdzie ale nie wiadomo gdzie bo jak ma dluzszy kontrakt niz rok, wtedy moze grac w innym klubie MLS lub rozwiazac umowe i szukac sobie pracodawcy.Franek zarabia rocznie w Fire 215 tys dolarow plus jakies premie oraz jak sie mowi w USA ma umowy sponsorskie z paroma polonijnymi biznesmenami wiec z tego leci dodatkowa kasa.Wydaje sie ze moze wyciagnac rocznie nawet do 300 tys. $ na rok.kaczy pisze:To ja się wproszę do dyskusji![]()
Powiedzcie mi jak tam sobie Franek radzi w MLS, bo długo nic o nim nie słyszałem.
Grzeje ławe czy gra w pierwszym ?
Dzisiaj Fire gra u siebie z Toronto ale nie wiadomo czy Franek zagra bo ponoc ma drobna kontuzje prawdo uda.