Pisząc "a w lidze grają piach" masz na myśli obecny sezon czy wszystkie pod wodzą Hiszpana?Tomusmc pisze:Benitez z Liverpoolem był dwa razy w finale Ligi Mistrzów z czego jeden wygrał, a w lidze grają piach.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 lut 2010, 22:24
Pisząc "a w lidze grają piach" masz na myśli obecny sezon czy wszystkie pod wodzą Hiszpana?Tomusmc pisze:Benitez z Liverpoolem był dwa razy w finale Ligi Mistrzów z czego jeden wygrał, a w lidze grają piach.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 lut 2010, 22:28
Obecny na pewno, bardziej chodziło mi o brak mistrzostwa pod wodzą Beniteza i tak na prawdę nie pamiętam żeby włączyli się do walki o majstra. Po zdobyciu LM pamiętam, że był problem bo zajmowali miejsce piąte, które nie premiowało ich do udziału w rozgrywkach LM, a zdobywca powinien graćDaaaamian pisze:Pisząc "a w lidze grają piach" masz na myśli obecny sezon czy wszystkie pod wodzą Hiszpana?Tomusmc pisze:Benitez z Liverpoolem był dwa razy w finale Ligi Mistrzów z czego jeden wygrał, a w lidze grają piach.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 lut 2010, 22:36
Poprzedniego sezonu nie pamiętasz?Tomusmc pisze:(...) i tak na prawdę nie pamiętam żeby włączyli się do walki o majstra.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 lut 2010, 22:47
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 lut 2010, 22:51
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 25 lut 2010, 22:58
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 lut 2010, 23:04
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 25 lut 2010, 23:09
Faktycznie byli na drugim miejscu dwa sezony temu, ale to był jedyny raz przez całą karierę Beniteza w Liverpoolu. Mają świetny skład, a nie potrafią konkretnie pokazać kto rządzi w AngliiDaaaamian pisze:Poprzedniego sezonu nie pamiętasz?Tomusmc pisze:(...) i tak na prawdę nie pamiętam żeby włączyli się do walki o majstra.
Trzeba ratować tematJarzinho pisze:Co za pojebana sytuacja. 2 strony debaty w temacie Romy bez udziału kibica tego klubu. Co wy nie macie co robić.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 lut 2010, 23:19
Tak, jednak tym mnie nie sprowokujesz, zwolennikiem Beniteza nie jestem.Łukasz_ pisze:Ile to lat Benitez jest na Anfield ? 6 ?
2008/2009 to chyba sezon temu.Tomusmc pisze:Faktycznie byli na drugim miejscu dwa sezony temu (...)
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 26 lut 2010, 17:09
A przepraszam, mój błądDaaaamian pisze:2008/2009 to chyba sezon temu.Tomusmc pisze:Faktycznie byli na drugim miejscu dwa sezony temu (...)
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 22 mar 2010, 20:47
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 22 mar 2010, 23:03
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 22 mar 2010, 23:20
Są sąkaczy pisze:Są tu jeszcze prawdziwi Romaniści ?![]()
Jak tam nastawienia ? czujecie jeszcze szanse na Scudetto ?
Myślę że gdy będzie pewne zwycięstwo z Interem to do końca może być ciekawie. Chociaż szczerze mówiąc nie widzę w tej drużynie mentalności na mistrza.
Oczywiście bardzo bym chciał, ale myślę że to nie jest ten sezon aby zostawić za plecami obydwie Mediolańskie drużyny.
Aczkolwiek wicemistrzostwo jest do ogarnięcia.
Forza Taddei
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 mar 2010, 10:37
Sandecja, Everton, ManU, Udinese, teraz Roma? Jest jakiś klub, któremu nie kibicujesz?Czarna Perła pisze:Są są
Ja Ci powiem, że osobiście czuję zapach Scudetto i jest na to niepowtarzalna szansa. Najważniejszy będzie mecz z Interem
Odnosnie mentalności - nie było jej na poczatku sezonu, teraz jak najbardziej jest.
Gdzie Mediolan się bije tam... Roma skorzysta?
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 23 mar 2010, 10:38
Spytaj się clonera komu kibicujeSandecja, Everton, ManU, Udinese, teraz Roma? Jest jakiś klub, któremu nie kibicujesz?
Marco Van Basten
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio