Bzdura. Przecież rozwiązałem kontrakt z drużyną ZZP i obecnie jestem wolnym zawodnikiem, który bardzo poważnie rozważa zakończenie kariery.Zdobywcy Złotej Piłki:
Majer13, Daaamian, Arwin, Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 10 mar 2011, 1:01
Bzdura. Przecież rozwiązałem kontrakt z drużyną ZZP i obecnie jestem wolnym zawodnikiem, który bardzo poważnie rozważa zakończenie kariery.Zdobywcy Złotej Piłki:
Majer13, Daaamian, Arwin, Ebi
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 10 mar 2011, 1:03
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 mar 2011, 1:22
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 10 mar 2011, 1:26
Dokładnie. Zrobimy listę i roześlemy hasło, żeby już czegoś takiego nie było.petrdcm pisze:Ze zgłoszeń graczy zrobi się liste i rozsyłka nowego hasła do gry w lidze, nie będzie już przypałowców
Tak samo nie wierzyłem. Niespełna 10 minut i moje zdanie zmieniło się o 360 stopni.RóżA pisze:Wcześniej nie do końca Wam wierzyłem, że ten koleś to taki idiota, ale po dosłownie 20 minutach moje zdanie na ten temat zmieniło się o 180 stopni...
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 10 mar 2011, 1:29
No to sobie zaszalejecie w tej Waszej jednoosobowej lidze.Il Padrino pisze:Zrobimy listę i roześlemy hasło, żeby już czegoś takiego nie było.
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 10 mar 2011, 1:38
Przynajmniej wygram ligę. A jaką będę miał radośćpetrdcm pisze:No to sobie zaszalejecie w tej Waszej jednoosobowej lidze.Il Padrino pisze:Zrobimy listę i roześlemy hasło, żeby już czegoś takiego nie było.
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 10 mar 2011, 1:41
O! Ambitnie.Il Padrino pisze:Przynajmniej wygram ligę. A jaką będę miał radośćpetrdcm pisze:No to sobie zaszalejecie w tej Waszej jednoosobowej lidze.Il Padrino pisze:Zrobimy listę i roześlemy hasło, żeby już czegoś takiego nie było..
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 10 mar 2011, 7:37
Ja nic o tym nie wiedziałemDaaaamian pisze:Bzdura. Przecież rozwiązałem kontrakt z drużyną ZZP i obecnie jestem wolnym zawodnikiem, który bardzo poważnie rozważa zakończenie kariery.
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 10 mar 2011, 8:27
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 mar 2011, 9:55
nie bardzo, bo przez to ze zachowuje się jak 12 letni dzieciak w grze, nie ma za co go banować na forum, Mozna jednak go nie brać do gry, a hasła do meczów ligi wysyłać sobie na priva przed meczami. Czy też przed samą grą wysłać wszystkim nowe hasło i jego używac własnie.arek_ahig pisze:Apel, glownie do fieldiego. Czy jest mozliwosc zbanowania ta pale Il Padrino? Chlopak odwala taka maniane, ze glowa mala. Dodatkowo podszywa sie pod uzytkownikow pilka.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 10 mar 2011, 14:35
LeoMessi10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 10 mar 2011, 14:44
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 mar 2011, 14:48
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 10 mar 2011, 14:58
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 10 mar 2011, 15:05
Np. przeklina, nagminnie używa tak strasznych słów jak: "[k****]", "[ch**]", "pierdole". Poza tym zachowuje się jak idiota wyzywając przeciwników gdy strzelą bramkę, np: "petrdcm ty kurwo". Czasem jeszcze walnie tekst, który obraża uczucia najwyższej władzy tego forum, jak: "arsenal to pedały". A najgorsze w tym wszystkim jest to, że gdy najmądrzejszy użytkownik świata petrdcm, wrzuca na niego, używając przy tym bardzo modnych i fajnych sformowań, to ten wszystkiemu przytakuje. To tylko kilka przykładów, musiałbyś sam ten cały cyrk zobaczyć. Kurde nie rozumiem człowieka, jak można się tak zachowywać i to jeszcze w internecieRealFan pisze:Co takiego robi ten Il Padrino bo ja nie w temacie?
I kto tu się zachowuje jak dzieckopetrdcm pisze:LeoM, a gdzie Wy jeszcze gracie jeśli można wiedzieć? Bo jeśli chodzi o tą ligę to z tym nowym nabytkiem hasła do gry nie dostaniecie.

Il Padrino
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio