Oto kadra przyszłości. Na tych pozycjach mamy poważne problemy. "Jest biednie" https://share.google/9s9yUHegoB24NIpww

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 19 kwie 2026, 19:02
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 kwie 2026, 19:07
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 21 kwie 2026, 17:55
Precel
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 21 kwie 2026, 20:28
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czubatka » 21 kwie 2026, 20:50
czubatka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 21 kwie 2026, 21:17
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 21 kwie 2026, 21:27
Dobrze kojarzysz. Mógł trafić do Czerwonej części Manchesteru jeszcze za SAFa.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 21 kwie 2026, 21:45
Jestem podobnego zdania. Nie oceniam jako człowieka, tylko sportowca. A tu nie mam mu absolutnie nic do zarzucenia.Tennessee pisze: ↑21 kwie 2026, 21:17Osobiście to dla mnie wzór idealnego sportowca, pomijając inne aspekty, mocno mi imponuje, że w całym zalewie nierobów i ludzi którzy chcą iść na skróty Lewandowski podporządkował swoje życie na sukces sportowy, przez to musiał być niewygodny i sprawiać wrażenie ważniaka, bo tylko tak można dojść na sam szczyt w sporcie. Absolutnie kozak i wątpię, że doczekamy jeszcze takiego gościa.
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 23 kwie 2026, 15:20
Precel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 23 kwie 2026, 15:23
Nie jest to powód do dumy, że tego zespołu nie znałeś.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 kwie 2026, 12:13
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 28 kwie 2026, 12:16
johny batonik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 28 kwie 2026, 12:19
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johny batonik » 28 kwie 2026, 12:37
Jak mamy budować drużynę na zawodnikach, którzy zamiast "Chcę reprezentować Polskę i nie biorę innego kraju pod uwagę" mówią "zobaczymy jaki kraj będę reprezentować" to szkoda nawet strzępić ryja.- Grałem już w reprezentacji młodzieżowej USA, ale nie podjąłem jeszcze ostatecznej decyzji. Myślę, że jest jeszcze dużo czasu, aby zdecydować. Na razie nic nie jest jeszcze przesądzone. Oczywiście wciąż jestem otwarty na ewentualną grę dla Polski - deklarował rok temu w rozmowie z Kanałem Sportowym. I wciąż nie zmienił zdania.
- Szanuję obie moje kultury. Wielokrotnie odwiedziłem Polskę, ale jeśli chodzi o wybór kadry, to zobaczymy, co się stanie. Po prostu szanuję oba kraje - stwierdził niedawno na antenie CBS Sports, gdy o kwestię gry w narodowych barwach zapytała go pracująca dla tej telewizji siostra Matty’ego Casha, Hannah.
Czytaj dalej pod linkiem: https://www.meczyki.pl/newsy/plus/ogrom ... rty/300362
johny batonik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio