Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 cze 2013, 18:08
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 15 cze 2013, 18:31
Dokładnie;p Jak chcecie pierwszy raz jechać na Milan to tylko z MCP. Sam byłem to wiem co piszę;p Właśnie trwają zapisy, a warunkiem uczestnictwa w wyjazdach jest bycie członkiem Fanclubu.mete pisze:Jednak z biegiem czasu doszedłem do wniosku, że o wiele lepiej będzie jechać z MCP. Masa kibiców Milanu, fajna atmosfera i ogólnie fanclub ten jest znany w Mediolanie.
Jest;p Nawet bym rzekł, że dość mocna ekipa w Rzeszowie spotyka się na meczach.mete pisze:Pewnie zacznę od tego, że będę chodził na spotkania milanistów w Rzeszowie (jest ktoś?)
Wydaje mi się, że nie jest wymagana. Z tego c o pamiętam to musisz ją mieć tylko na na mecze wyjazdowe(tego nie jestem pewien) i jak chcesz mieć karnet(tu na 100% musisz ja mieć). Normalnie wchodzisz na bilety papierowe.mete pisze:W tej chwili czekam na kartę cuore rossonero, która chyba jest wymagana na mecze Serie A.
Mates

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 15 cze 2013, 18:39
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 15 cze 2013, 18:39
BarcaQzYN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 15 cze 2013, 18:45
mete pisze:że koszty większe niż z MCP.
Nie wiem jak jest z MCP, ale nie wiem dlaczego tak sądzisz. IMO w dwójkę(właśnie to jest ta liczba minimum) czy do np. 4 osób można zorganizować samemu naprawdę fajny wyjazd. Do tego myślę, że mogłoby być nawet taniej, bo czemu i drożej jak się jedzie na własną rękęmete pisze:o wiele lepiej będzie jechać z MCP
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 15 cze 2013, 19:41
Hm...chyba wyjazd. MCP nie lata na mecze, tylko jeździ autokarem. Co ma swój klimat, bo jest sporo czasu, żeby poznać Milanistów z którymi jedziesz.Mirek15 pisze:Jednak wylot mięli z Poznania
Jak lecisz samolotem to musisz nocować (min. 2 noclegi) w Mediolanie, a wiem z własnego doświadczenie, że to zwiększa koszty wyjazdu. Oczywiście można np koczować w Bergamo na lotnisku, ale nie polecam.Mirek15 pisze:Do tego myślę, że mogłoby być nawet taniej, bo czemu i drożej jak się jedzie na własną rękę
Ale to dotyczy chyba tylko Włochów, bo Polacy nie mają takiej możliwości. Choć tu mogę się mylić, bo nigdy nie kupowałem w taki sposób, ale też nie słyszałem, żeby ktoś z Polski tak kupował bilet.Rezus pisze:Cuore rossonero trzeba mieć jeśli chce się mieć szybciej bilet jeśli rusza sprzedaż biletów, wtedy można w każdym banku sobie kupić.
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 15 cze 2013, 21:11
Na 90% był to wylot. Jestem niemalże tego pewny. Bo nawet było podane - cena obejmuje: bilety lotnicze(Poz - Mln - Poz), bilety na mecz oraz ubezpieczenie bodajże. Nie pamiętam czy było coś o noclegu.Mates pisze:Hm...chyba wyjazd.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 cze 2013, 23:11
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 16 cze 2013, 0:12
Mylisz się.Mates pisze:Ale to dotyczy chyba tylko Włochów, bo Polacy nie mają takiej możliwości. Choć tu mogę się mylić, bo nigdy nie kupowałem w taki sposób, ale też nie słyszałem, żeby ktoś z Polski tak kupował bilet.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 17 cze 2013, 15:43
Ciekawe. Inter ponoć proponował Silvestre (oby dotego nie doszło). Z Torino byliśmy zainteresowani tylko Ogbonną, który chyba zmierza do Juventusu oraz Cercim, ale on do 4-3-1-2 nie pasuje. Więc nie mam pojęcia kogo by nam chcieli dać. Jeszcze większa zagadka to oferta wymiany z Violą. Od nich byliśmy łączeni tylko z Ljaicem, który ma rok do końca kontraktu, ale czy Viola zaproponowałaby taką wymianę?Nocerino agent, Marco Sommella "Roma are interested in Antonio, while Milan has received swap proposals from Fiorentina, Torino & Inter"
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 17 cze 2013, 16:45
Takie oferty nie oznaczają, że proponowani są Milanowi gracze, których Milan chce, tylko że została zaoferowana karta gracza(y) za Nocerino.mete pisze:Ciekawe. Inter ponoć proponował Silvestre (oby dotego nie doszło). Z Torino byliśmy zainteresowani tylko Ogbonną, który chyba zmierza do Juventusu oraz Cercim, ale on do 4-3-1-2 nie pasuje. Więc nie mam pojęcia kogo by nam chcieli dać. Jeszcze większa zagadka to oferta wymiany z Violą. Od nich byliśmy łączeni tylko z Ljaicem, który ma rok do końca kontraktu, ale czy Viola zaproponowałaby taką wymianę?Nocerino agent, Marco Sommella "Roma are interested in Antonio, while Milan has received swap proposals from Fiorentina, Torino & Inter"
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 17 cze 2013, 19:54
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 17 cze 2013, 20:14
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 17 cze 2013, 22:42
@tancredipalmeri 9h
I read that Milan strategy, if they won't get Tevez,would be to sign Matri from Juve. So basically,Milan financing Juve for signing Tevez?!
@UmbertoGandini
@tancredipalmeri funny isn't it? And nobody here realized it!
@UmbertoGandini ) For 'here' you mean in Italy, isn't it?
@tancredipalmeri naturally, not the club. It would be weird.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 cze 2013, 1:16
mete
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio