FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1720

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 24 kwie 2013, 23:37

Po dzisiejszym meczu nie powinnno byc zadnej dyskusji CZY Mourinho ma odejsc, jak dla mnie

Awatar użytkownika
SzpaQQQ
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SzpaQQQ » 24 kwie 2013, 23:37

RealFan pisze:Jak Mou odejdzie, to zastąpi go pacynka. Nie nastawiajcie się na nikogo innego.
Już ponoć coś z Ancelottim podpisali :lol:

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 24 kwie 2013, 23:38

Mou podobno już podpisał kontrakt z Chelsea i razem z nim ma być próba wyjęcia Falcao.
http://www.bild.de/sport/fussball/fc-ch ... .bild.html

Bild ma ostatnio same dobre informacje, wiec może tutaj też się nie myli.
Pamiętam Gundogana z Norymbergi, już tam prezentował się niesamowicie jak na ten zespół, potem kontuzja go przystopowała a w BVB jeszcze dalej się rozwinął.

Awatar użytkownika
Gall
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 8
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gall » 24 kwie 2013, 23:39

Co ciekawe podobno Mourinho i Falcao maja tego samego agenta ( info z twittera, moze byc bledne) :P

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 129

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 24 kwie 2013, 23:42

Tego samego, ale Mendes to ma sporo zajebistych grajków pod sobą, nie tylko Falcao.

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2259
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 24 kwie 2013, 23:42

Dokładnie, początek sezonie w FCN bardzo obiecujący, później kontuzja i słabsza gra mimo to transfer do Borussii gdzie od gola z Furth w DFB zaczął się jego genialny etap w Dortmundzie.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 24 kwie 2013, 23:46

Bienias pisze:Emerald nie przeceniaj Sandro oraz jego dyrektora Zubiego. Jak sam Tito nie poda sie do dymisji to niestety zmian w szatbie trenerskim nie zobaczymy w tym roku.
Wiem. To też pisałem wczoraj po meczu...

Ale wybory prezydenta też niedługo :)

No i ktoś pytał o Pique i Cesca...
Cóż. Ja bym nie miał przeciwko nic, poza ich wiekiem. Pique od dwuch lat daje ciała kiedy tylko może a Cesc... zawsze lubiłem chłopa, ale sprowadzili go jak kompletnie nie był potrzebny. Nie powiem, że się nie cieszyłem z transferu, ale po prostu się nie sprawdził. Nie ma dla niego miejsca bo jest Iniesta, Xavi i Thiago. Xavi jeszcze ze dwa lata pogra więc wolę 30 baniek na transfery za Fabregasa niż jego obecność na ławce czy gole z ogórkami.

Do tego jest Song... skoro już jest to można próbować z niego zrobić nowego Keitę. A jeśli byłby nowy Keita to dla Fabregasa KOMPLETNIE nie ma miejsca.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 kwie 2013, 23:51

Ok ale Pique to jedyny Wasz sensowny w miare obrońca bo mascherano w tym sezonie gra slabo a Puyol jest wiecznie połamany.

Kurde większość ekip Cesca brałaby z pocałowaniem i miałby pewnie miejsce w podstawie... kurde a pamiętam jaka była dyskusja na tamat Fabregasa jak mieliście przejsc na 3 z tyłu :lol:

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 24 kwie 2013, 23:54

Pique to najbardziej przeceniany piłkarz Barcelony. Drewno totalne, grające od trzech lat poniżej jakiejkolwiek średniej. Była mowa, że i jego i Fabregasa Guardiola chce wykopać i patrząc z aktualnej perspektywy, wcale nie było by to błędem. Fabregas to też drewno, w przeciwieństwie do Thiago.

Inna sprawa to to, że obaj z Barcelony za nic nie odejdą. Należy im się wędrowanie między ławką a trybunami.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 24 kwie 2013, 23:57

MGiggs pisze:Ok ale Pique to jedyny Wasz sensowny w miare obrońca bo mascherano w tym sezonie gra slabo a Puyol jest wiecznie połamany.
Jeśli chodzi o nazwisko i wiek to faktycznie sensowny. Jeśli chodzi o grę to nie bardzo ostatnimi czasy... Poza tym ja tam mówiłem o sprzedaniu Pique i kupieniu Hummelsa :)

Faktycznie w dzisiejszym meczu niemiec nie błyszczał, ale jest po kontuzji. Poza tym ja nie brałem udziału w potępianiu Bartry za mecz z Bayernem bo moim zdaniem biorąc pod uwagę okoliczności wypadła znacznie lepiej niż Pique...

Środek Mascherano, Puyol, Hummels, Bartra (i w razie czego jeszcze Abidal) powinien na sezon starczyć. A potem jeszcze jeden środkowy obrońca.
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2013, 23:58 przez Emerald, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 kwie 2013, 23:58

Jak tak piszecie o sprzedaży Cesca to przypomniało mi się co bodajże MazurXIII pisał po jego przejściu do Barcelony, że niezaliczy udanej przygody i za jakiś czas do Milanu za grosze :D A teraz na poważnie, bo nie oglądam w tym sezonie Barcy regularnie - on naprawdę tak słabo gra? I ile meczy rozegrał na środku pola?

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 24 kwie 2013, 23:58

Gdzie o tym czytaliscie, tzn. checi wywalenia Fabsa i Pike przez Guardiole? Ciekawe, ale wychodzi ze facet mial nosa.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 kwie 2013, 23:59

Czekajcie czekajcie- jestem chyba najwiekszym krytykantem Pique nantej stronie bo moim zdaniem wielokrotnie robil babole po ktorych nie było konsekwencji (no ms 2010) ale to doskonale technicznie wyszkolony srodkowy.Cesc drewniakiem?

Naprawde Pep chciał się ich pozbyć? Możecie coś wiecej bo to dla mnie niewiarygodne...

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 725

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 kwie 2013, 0:00

Gdzie o tym czytaliscie, tzn. checi wywalenia Fabsa i Pike przez Guardiole? Ciekawe, ale wychodzi ze facet mial nosa.
Już bodajże pod koniec tamtego sezonu się o tym mówiło. Sam o tym czytałem.

http://metro.co.uk/2012/10/27/pep-guard ... la-608825/
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... dani-alves
http://www.tribalfootball.com/articles/ ... XhWI7UqySo
Ostatnio zmieniony 25 kwie 2013, 0:01 przez mete, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 25 kwie 2013, 0:01

bo fabregas jak przyszedł do barcy to świetnie współpracował z messim i wszystkim się wydawało, że bedzie to genialny powrót. jak się okazało było to 'szczescie początkującego' i od dłuższego czasu fabs gra jak drewniak i jest zupełnie nieprzydatny druzynie, w dodatku jest bezczelny i arogancki ('przyszedłem z arsenalu wiec ode mnie wymaga sie wiecej niż od zawodników, którzy grają cały czas w katalonii, moich dobrych meczów nikt nie zauważa, za to jestem krytykowany za całkiem przyzwoite spotkania' - tak mówił w wywiadzie jakiś czas temu kiedy tych jego dobrych meczów nikt nie widział bo ICH NIE BYŁO). pique swój prime time już miał, jest coraz gorszy, nie pamietam kiedy zagrał dobre 3 mecze z rzędu, straciłem wiarę w to, że wróci stary dobry pique.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”