I dzięki temu Dziczek na pewno do Was trafi od nowego sezonu.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 16 maja 2026, 12:32
I dzięki temu Dziczek na pewno do Was trafi od nowego sezonu.
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 16 maja 2026, 16:38
Pytanie KTO ma te wnioski wyciągnąć.Jezeli właściciel klubu... to w trybie natychmiastowym trzeba wymienić połowę składu, pozyskać sensownego trenera bramkarzy i poszerzyć dział skautingu.No i skasować numer telefonu Mowlika.
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 16 maja 2026, 21:18
A co ci zrobił trener bramkarzy? Cojocaru od początku to miał. Wcześniej była lepsza obrona to nie miał tylu okazji żeby coś zepsuć. Teraz obrona jest niewidoma niemalze i tak to wygląda.PietroBosman pisze: ↑16 maja 2026, 16:38Pytanie KTO ma te wnioski wyciągnąć.Jezeli właściciel klubu... to w trybie natychmiastowym trzeba wymienić połowę składu, pozyskać sensownego trenera bramkarzy i poszerzyć dział skautingu.No i skasować numer telefonu Mowlika.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 17 maja 2026, 0:28
Serio?Przema pisze: ↑16 maja 2026, 21:18A co ci zrobił trener bramkarzy?PietroBosman pisze: ↑16 maja 2026, 16:38Pytanie KTO ma te wnioski wyciągnąć.Jezeli właściciel klubu... to w trybie natychmiastowym trzeba wymienić połowę składu, pozyskać sensownego trenera bramkarzy i poszerzyć dział skautingu.No i skasować numer telefonu Mowlika.
PietroBosman
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 17 maja 2026, 6:10
A co ma zrobić trener bramkarzy z tym że chłop pajacuje?
Bez przesady. Wszedł, gołą strzelił i zaraz dostał żółta bo został objechany jak dziecko (jak zwykle zresztą).
Przema

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 17 maja 2026, 10:35
Za grę bramkarza odpowiada trener bramkarzy, tak samo jak za grę pozostałej dziesiątki odpowiada w głównej mierze pierwszy treneiro.PietroBosman pisze: ↑17 maja 2026, 10:33Nie wiem. Pogadać z nim? Szukać mu konkurencji? Zwrócić uwagę na koncentrację w trakcie meczu?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 17 maja 2026, 11:45
Cojocaru to ma odkąd pamiętam. Nie sądzę by trener bramkarzy miał coś do gadania odnośnie konkurencji. Tak samo nie sądzę by z nim nie gadał. Zwłaszcza że on potrafi spieprzyć coś chwilę po tym jak zrobi interwencję top w skali ligi albo i lepiej. Jakby nie pajacował to by nie grał w Polsce, proste.PietroBosman pisze: ↑17 maja 2026, 10:33Nie wiem. Pogadać z nim? Szukać mu konkurencji? Zwrócić uwagę na koncentrację w trakcie meczu?
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 17 maja 2026, 12:11
Może mam krótką pamięć?Ale wydaje mi się, że jak do nas przychodził to nikt mu nie zarzucał braku koncentracji czy dziwne akcje. Chociaż jak przychodził to poprzeczka z wymaganiami nie była zbyt wysoko ustawiona.Przema pisze: ↑17 maja 2026, 11:45Cojocaru to ma odkąd pamiętam. Nie sądzę by trener bramkarzy miał coś do gadania odnośnie konkurencji. Tak samo nie sądzę by z nim nie gadał. Zwłaszcza że on potrafi spieprzyć coś chwilę po tym jak zrobi interwencję top w skali ligi albo i lepiej. Jakby nie pajacował to by nie grał w Polsce, proste.PietroBosman pisze: ↑17 maja 2026, 10:33Nie wiem. Pogadać z nim? Szukać mu konkurencji? Zwrócić uwagę na koncentrację w trakcie meczu?
Choć też mnie to irytuje.
PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 17 maja 2026, 12:13
PietroBosman pisze: ↑17 maja 2026, 12:11Zobacz kto czyścił przed bramką wtedy a kto teraz i jaką skuteczność mają te zestawienia obrońców. Po prostu teraz ma dużo więcej sytuacji do wykazania się. I trudno się dziwić.Przema pisze: ↑17 maja 2026, 11:45Cojocaru to ma odkąd pamiętam. Nie sądzę by trener bramkarzy miał coś do gadania odnośnie konkurencji. Tak samo nie sądzę by z nim nie gadał. Zwłaszcza że on potrafi spieprzyć coś chwilę po tym jak zrobi interwencję top w skali ligi albo i lepiej. Jakby nie pajacował to by nie grał w Polsce, proste.PietroBosman pisze: ↑17 maja 2026, 10:33Nie wiem. Pogadać z nim? Szukać mu konkurencji? Zwrócić uwagę na koncentrację w trakcie meczu?
Choć też mnie to irytuje.
Może mam krótką pamięć?Ale wydaje mi się, że jak do nas przychodził to nikt mu nie zarzucał braku koncentracji czy dziwne akcje. Chociaż jak przychodził to poprzeczka z wymaganiami nie była zbyt wysoko ustawiona.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ciernisty » 17 maja 2026, 19:45
ciernisty
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 18 maja 2026, 8:27
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 19 maja 2026, 10:19
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 maja 2026, 10:23
Enjo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin