Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 173

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
nEvErHoOd
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nEvErHoOd » 07 lip 2006, 20:27

Babel pisze:Przeważnie nie wypowiadam się w dziale hiszpańskim, ale nEvErHoOd mnie osłabia.

Może to Ci uświadomi, że robisz z siebie głupka
http://it.wikipedia.org/wiki/Fabio_Capello

Następnym razem zapoznaj sie z faktami, a potem dyskutuj.
Fakty nie są w stanie zmienić czyichś poglądów... (pomimo, że je znam)

Tak jak juz mowilem - dziwi mnie, ze wszyscy zaczeli na mnie najezdzac po tym, jak wyrazilem swoją opinie... Czyz forum nie jest wlasnie do tego? Widac Wy o tym nie wiecie...
Ostatnio zmieniony 07 lip 2006, 20:33 przez nEvErHoOd, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lip 2006, 20:32

nEvErHoOd pisze:Fakty nie są w stanie zmienić czyichś poglądów... (pomimo, że je znam)
Tak, tylko poglądy przeważnie oparte są na faktach, a twoje poglądy zaprzeczają faktom.
iceald pisze:Piechniczek Question
Gmoch :rotfl:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lip 2006, 20:51

nEvErHoOd
Nikt na Ciebie nie najeżdża tylko śmiejemy się z Twojego dyletanctwa. Jeżeli piszesz głupoty i dodajesz do tego, że to Twoje zdanie to nie znaczy, że będzie siedzieć cicho. Jeżeli masz nikłe pojęcie o osobie Fabio Capello to o nim nie pisz. Poza tym pytałem jakiego trenera chciałbyś widzieć w Realu. Lepszego od Capello. Bardziej doświadczonego i o lepszych wynikach. Wciąż czekam aż podasz nazwisko Twojego wybrańca.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 07 lip 2006, 20:54

Vinci I myślisz, że jak Capello zechce Robbena to ten znajdzie się na SB ? :shock: niepoprawne marzycielstwo :roll:
nEvErHoOd pisze:dziwi mnie, ze wszyscy zaczeli na mnie najezdzac
Nie martw się jestem z Tobą..oni sie nie znajom, bo co to za sztuka opierać swoje poglądy na faktach..mienczaki :roll:
nEvErHoOd pisze:"Ja uważam tak - i Ty musisz tak samo..."
Zaraz tam musisz... :roll: powinieneś :lol:
Babel pisze:Gmoch Rotfl
Jest taki włoski trener pojawiający się w FMie w sezonie 2147/2148..tylko jak on się nazywał? :oops: nEvErHoOd będę musiał sie odwołać do Twojej bogatej wiedzy..pomocy :!:
Nie przypuszczałem, że madrycka strona będzie jeszcze narzekać po przejściu Capello..mi sie wydawało, że na chwilę obecną lepszego trenera sobie nie mogli wyśnić..a może Wy nie z samej Kastylii tylko spod bram? :> :lol:
Pozdrawiam..

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lip 2006, 21:01

adekk pisze:I myślisz, że jak Capello zechce Robbena to ten znajdzie się na SB ?
To może ja odpowiem. Jasne, że tak nie jest, ale nie oznacza to także, że Robben nie przejdzie do Realu. Fakt jest jeden. Real poszukuje lewego pomocnika i pierwsze zainteresowanie padło na Holendra. Jeśli wyjdzie to dobrze, jeśli nie, to poszukają kogoś innego. Na Arjenie świat się nie kończy, ale dlaczego nie próbować akurat tego transferu?

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 790

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 07 lip 2006, 21:19

Może ja się wypowiem na temat Capello jako kibic Juve. Może Dziecioł czy inny kibic Romy wypowie się o nim ze swojej strony :P

Jeżeli chodzi o wyniki na polu krajowym, to z jednej strony niby są 2 Mistrzostwa Włoch, tylko teraz nabiera to trochę innego znaczenia. Szczególnie sezon 2004-2005 gdzie bardzo dużo meczów było wygrywane 1 bramką. Oczywiście wpływ na to miała długa kontuzja Trezeguet. Wielkim plusem było to, że wygrywał seryjnie mecze z tymi ,,słabszymi" co dla Królewskich może okazać się kluczowe. Minusem natomiast było to, że praktycznie ciągle grał tą samą taktyką i ledwie sporadycznie zmieniał skład, co 2-krotnie odbijało się na wiosnę.

Specyficzne były jego wypowiedzi prasowe, bo dla mnie zawierały tyle informacji co konferencje prasowe z udziałem Janasa. Po przegranej ,,zabrakło skuteczności, bramkarz rozegrał mecz życia" a po wygranej nawet tej wyduszonej ,,panowaliśmy na boisku itd itp". Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby prawie to sama gadka była po meczu w ciągu 2 sezonów.

Ciekawą rzeczą którą zauważyłem jest to, że potrafił obudzić w graczach starszych to co najlepsze. Thurama, którego 2 sezony dawano na emeryturę przesunął na środek, co było genialnym rozwiązaniem. O Cannavaro nie ma co wspominać, aczkolwiek wiedziałem, że to będzie dobry transfer, na pewno lepszy niż Legro... :roll: Może u was przebudzi Raula. Bo tak można powiedzieć o Del Piero, który w tym sezonie okazał się bardzo ważną postacią, ale o sytuacji kapitana można jeszcze napisać parę zdań...

...bo jego życie po przyjściu Capello stało się bardzo ciężkie. Najczęściej zmieniany zawodnik Serie A sezonu 2004-2005 a w zeszłym sezonie zawodnik rezerwowy. I nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że grał Ibra, który deliakatnie mówiąc nie zachwycał. To samo było z Tachinardim, którego miejsce zajął Blasi. Nawet Appiah grał lepiej od tego rzeźnika (aczkolwiek Blasi na prawej obronie grał dobrze). Tachinardi w ciągu sezonu zagrał jedynie w meczach Pucharu Włoch i kilka końcówek Serie A :? . Tak samo było w Romie z Montellą. Zapewne tak będzie również w Realu. Stawiam, że ofiarą będzie Guti.

Oczywiście warto też wspomnieć o piłkarzach, którzy idą za Capello. Więc może niedługo w Madrycie zawita Emerson, Zebina, Panucci czy Christano Zanetti :lol:

To tyle moich wypocim, mam nadzieję, że ktoś to przeczyta :roll:
Ostatnio zmieniony 07 lip 2006, 21:27 przez maciek_88, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 07 lip 2006, 21:19

nEvErHoOd [']
Jak to ktoś kiedyś powiedział "nie wiesz, nie mów (ja powiedziałem i zrobiłem z siebie głupka)" :lol:

Myślę że w tej chwili sprawa lewego pomocnika nie jest piorytetowa. Warto było by się skupić na szukaniu środkowego obrońcy i defensywnego pomocnika (czyt. Chivu i Diarra :P ). Jeśli chodzi o lewego pomocnika to jak najbardziej jeśli starczy kasy a jeśli nie to można pomyśleć w przyszłym sezonie. Nie można też zapominać że mamy Jurado który napewno nioe odbiega formą od klasowych pomocników PD. Bo w sumie zbyt wielu takich w La Liga się nie znajdzie :?

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 07 lip 2006, 21:25

Dobra dajcie mu spokój :P

Co do kwesti obrońców zdecydowanie jestem za transferem Zambro i Cannavaro. Niektórzy pewnie pomyślą po co sprowadzać takiego dziadka, ale jak tak patrzę jak on gra to świadomość ile ma lat jakoś mnie nie przeraża. Myślę, że spokojnie pograłby z 2 sezony na dobrym poziomie. Dużo zależy też od degradacji Juve. Co najważniejsze Ramos i reszta nabrałaby doświadczenia od niego. Są jeszcze opcje Chivu lub Carvalho, ale z tymi może być trudniej. Agent tego piewszego od dawna powtarzał, że Chivu nigdzie się nie wybiera a Carvalho miałby przejść do Realu na zasadzie wymiany za Carlosa, ale po tym co Roberto pokazał na MŚ mam wątpliwości czy Chelsea nadal jest zainteresowa jego kupnem. Szczególnie, że podobno chcą Lahma.

Co do pomocników chciałbym (i prawdopodobne jest, że te transfery dojdą do skutku) chciałbym Diarrę, Cesca (ew. Kake, ale z nim jak już było mówione będzie ciężko. Dużo zależy czy Milan spadnie czy nie i przewagę w pozyskaniu (wypożyczeniu na 1 sezon) na Lyon. Dla obu tych graczy jakoś nie widzę miejsca w Madrycie. Co za dużo to niezdrowo) i Joaquina. Wiadome jest, że w końcu trzeba defensywnego pomocnika, następcy Makelele i myślę, że Diarra takowym jest (nie ze względu na kolor skóry). Cena może być wysoka, ale myślę, że warto. Pozycja Becksa od kiedy przybył do Realu jest niezagrożona. Ostatni sezon w Madrycie dobre występy przeplatał słabymi. Trzeba znalezć zmiennika, który w przypadku gorszej dyspozycji Becksa godnie go zastąpił. Należy także pamiętać, że Beckham ma już swoje lata. Joaquin się do nas pcha, więc grzechem byłoby nie pozyskać tego gracza. No i wiadome jest, że największym błędem będzie sprowadzenie C. Ronaldo :roll:
Chelsea pewnie nie będzie chciało sprzedać Robbena. Tylko pytanie czy sam Arjen chce tam grać, a raczej siedzieć na ławie.

Raczej żaden napastnik nie zawita na SB, ale kto wie. RVN i Toni to pewnie plotki. Teraz kiedy przyszedł Capello więcej szans będzie miał Cassano.

W sumie to wyszło 6 transferów. Jeśli ma być rewolucja to rewolucja.
Pewnie i tak większość graczy jakich chciałbym widzieć nie przejdą, ale można pomażyć :wink:

Dużą niewiadomą jest jakim zagramy ustawieniem. Z dwoma napastnikami czy z jednym. Soldado to pewnie już pójdzie całkiem na zmarnowanie jeżeli zagramy 1 napastnikiem, ale wszystko niedługo powinno się wyjaśnić :)

Nudziło mi się i tak z nudów napisałem na kartce zawodników, z którymi łączono Real Madryt na przełomie ostatnich kilku miesięcy. W sumie wyszło 40 nazwisk. To tylko uświadamia że większośc medialnych spekulacji nie należy brać na serio.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 07 lip 2006, 21:32

RealFan pisze:ale dlaczego nie próbować akurat tego transferu?
Dziękuje, że to Ty zdecydowałeś się mi odpowiedzieć ;) Oczekuje tylko odpowiedzi "tak lub "nie"..czy Ty naprawdę myślisz, że pewien nieprzyzwoicie bogaty marzyciel, który potrafi wydać prawie każdą sumę pieniędzy, oby tylko spełnić swoje pragnienia, pozbędzię sie jednego z kilku swoich asów atutowych, wzbogacając się tym samym o pewien marny odsetek jego ogólnego majątku, tym samym strzelając w stopę zarówno sobie jak i swoim marzeniom? :> W tym wypadku szczególnej mocy nabiera powiedzenie "Pięniądze to nie wszystko".. nie mówię, że Capello i spółce nie powiedzie się ściągniecie kilku innych kopaczy "na miarę naszych czasów", ale na pewno powinni w swoich zamiarach patrzeć REAListycznie w prawidłowym tego słowa znaczeniu :lol: ..od początku "mierzyć siły na zamiary"...pobożne życzenia :roll:
Pozdawiam..

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lip 2006, 21:37

brylancik Lewy pomocnik owszem nie jest priorytetem, ale jest jednak ważniejszy niż mogłoby się wydawać. Od odejścia Solariego w Realu brakuje klasowego zawodnika na tę właśnie pozycję. Z Figo też nie było źle bo w sumie na tej pozycji źle się nie czuł. Teraz nie ma żadnego z nich, nie ma też godnego następcy więc z konieczności gra tam Robinho, który przyszedł do Realu by grać w...napadzie. Nie powiem aby Brazylijczyk radził sobie źle, lecz jak na niego patrzę to nie mogę oprzeć się wrażeniu, że w środku ma do zaoferowania jeszcze więcej.

Jurado natomiast błyszczy w rezerwach. Segunda Division to jednak zupełnie inna bajka niż Primera i o tym nie wolno zapominać. Też chciałbym aby był on piłkarzem pierwszej drużyny, ale na pierwszy skład jeszcze za wcześnie. Niech się ogra jako rezerwowy i zobaczymy co może zaoferować drużynie.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 07 lip 2006, 22:42

Nie należy jednak zapominać że tak naprawdę Solari nigdy nie przebił się do pierwszego składu i jego obecnośc na tej pozycji była tak naprawdę tylko na papierze. Figo IMHO grał na lewym skrzydle bo Beckham zabrał mu prawe a gdyby miał usiąść na ławie to skończyło by się to odejściem (zresztą tak wyglądał później było). Robinho nie radził sobie najgorzej na tej pozycji i myślę że gdyby to oznaczało że miałby grać w pierwszej 11-stce to nie robiłby problemów. Większość mówi że on powinien zająć miejsce Zidane'a ale szczerze mówiąc to ciężko mi wyobrazić sobie Robsona jako rozgrywającego...

Wracając do Jurado to mimo tego że Secunda to nie Primera :P to kiedyś należy dać mu sznse, bo jak nie teraz to kiedy. Może okaże się że po paru przeciętnych spotkaniach oswoji się z atmosferą jaka panuje na SB i pokaże to samo co w Castylli.

Ciekawi mnie jaka będzie teraz pozycja Soldado w drużynie Capello bo kto jak to ale on potrafi wyciągać to co najlepsze z graczów młodego pokolenia i mam nadzieje że takim następcą Cassano (który sam sobie jest winien że jego kariera nie podąża tak jak należy).

Nie można zapominać też o De La Redzie i Juanfran'ie który jest na wypożyczeniu. Mam nadzieje że po objęciu stanowiska przez Calderona nareszcie ruszy współpraca międzi Castillą a pierwszym zespołem bo to może być naprawdę silna broń na długi sezon.

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 07 lip 2006, 22:46

I z tego całego zamieszania przegapili wszycy na forum bardzo wazny news ktory podaje dzisiejsza Marca

Thomas Gravesen najprawdopodobniej zakonczy swoje popisy w białej koszulce i odejdzie do Galatasaray, przedstawiciele klubu z turcji przyjezdzaja jutro negocjowac warunki transferu dunskiego pomocnika.
Jak narazie oferuja za popularnego Shreka 2,8 mln euro.

Tym samym zanosi sie na koniec wystepów dunczyka w barwach Realu zaimponował w pierwszym półroczu gry potem to juz tylko równia pochyła w dół. To jeden z najbardziej nietrafionnych transferów Realu (obok Pablo Garcii, Diogo i kilku innych) Co nie dziwi jesli wezmie sie pod uwagę to co wie przeciętyn nawet fan futbolu a mianowicie ze dunczyk ktoremu brakuje technik jest pilkarzem stworzonym wyłacznie do lig takich jak angielskam, niemiecka w których to nie technika a gra siłowa dominuje.

Po odejsciu Gravesena odejdzie druga pomyła i jedna z ostatnich pozostałości po jakże nieudanych rządach Sacchiego jako managera Realu :x

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 07 lip 2006, 22:59

brylancik pisze:Nie należy jednak zapominać że tak naprawdę Solari nigdy nie przebił się do pierwszego składu

I co z tego, zobacz kto zainicjował akcje po której Zidane strzelił gola z Bayernem Leverkusen dającego nam ostatni triumf w Lidze Mistrzów :!:

Solari był swietnym pilkarzem finezyjnym dobrym technicznie (jego przepiekny gol z jego ostatniego sezonu gry w Realu strzelony w samo okienko bramki) szkoda go bylo jak odchodził i naprawde od tego czasu na SB nie ma klasowego szkrzydłowego :?

brylancik pisze:Wracając do Jurado
Jurado jest jeszcze mlody i w pierwszej druzynie w nadchodzącym sezonie szansy nie dostanie, wg mnie powinien zostać na sezon jeszcze w Castilii a potem wypozycznie

brylancik pisze:jaka będzie teraz pozycja Soldado

Ja osobiście licze ze mocna, ze Capello da mu szanse sie pokazać
A nie mozna zapomiac ze jeszcze jest Portillio :!:
Ciekawe co z nim :?:

brylancik pisze:Cassano (który sam sobie jest winien że jego kariera nie podąża tak jak należy).

Nie zdziwiłbym sie jakby Capello go mocno przycisnął i wyciśnał tym samym z niego to co dobre dla samego Antonio i dla druzyny.
W koncu to jego podopieczny z Romy w której to po odejsciu Capello sie nie odnalaz a za Don Fabia grał wysmienicie

brylancik pisze:Nie można zapominać też o De La Redzie i Juanfran'ie

De la Red jak dla mnie zasługuje na bycie w szerokiej kadrze na przyszły sezon, talent chlopak ma moze i na miare Fabregasa :wink:
Cos mi sie wydaje ze dla Juanfrana sie miejsce nie znajdzie z powodu mozliwego transferu tak Joquina jak C. Ronaldo :x

Sezon długi meczów wiele, bedzie miał Fabio czas sprawdzić wielu zobaczymy czy objawi sie nam jakis duuuzy talent w przyszlym sezonie :)
RealFan pisze:że w środku ma do zaoferowania jeszcze więcej.

Masz racje, duzo wiecej pozytku z Robsona mozna miec na srodku tam grał w Santosie i tak gra w reprezentacji.
Mysle ze skrzydłowy do nas przyjdzie jesli nie Robben to moze C. Ronaldo poczekamy zobaczymy :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lip 2006, 23:03

brylancik pisze:ciężko mi wyobrazić sobie Robsona jako rozgrywającego...
Mi również. Sądzę jednak, że powinien grać bardziej na środku. To nie tylko pozwalałoby mu częściej uderzać na bramkę, co umie naprawdę dobrze, ale również nauczyłby się grać bardziej zespołowo. Na następcę Zizou jeszcze nikogo nie namaszczono i nie wiadomo czy taki ktoś się pojawi. Jeśli Robinho ma nadal grać na skrzydle to też źle nie będzie. Radził tam sobie przyzwoicie i może być tylko lepiej. Być może będzie kolejne przekwalifikowanie napastnika na bocznego pomocnika, tak jak to miało miejsce w Arsenalu z Reyesem. Oby efekt był co najmniej równie dobry :wink:

Soldado może się jeszcze pokazać z bardzo dobrej strony. Jeśli przyjdzie jednak kolejny napastnik, a spekulacji nie brakuje (van Nistelrooy, Toni) to Roberto będzie być może błyszczał ale niestety nie w Realu :? Oby Ruud nie przyszedł :pray:

De la Red może również być takim zmiennikiem. Juanfran ma trochę gorzej. Mamy Beckhama, a poza tym drzwiami i oknami do Realu pcha się Joaquin. Grzechem byłoby nie skorzystać, ale wtedy nasz wychowanek może spokojnie odejść, bądź grać kolejny rok na wypożyczeniu.

Po Gravesenie żalu mieć nie będę. Jeśli chce odejść - droga wolna. Wolę jego niż "Rambo" Garcię, ale i Ogr nie jest tym czego się spodziewano.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 07 lip 2006, 23:24

vakabayashi pisze:I co z tego, zobacz kto zainicjował akcje po której Zidane strzelił gola z Bayernem Leverkusen dającego nam ostatni triumf w Lidze Mistrzów Exclamation

Solari był swietnym pilkarzem finezyjnym dobrym technicznie (jego przepiekny gol z jego ostatniego sezonu gry w Realu strzelony w samo okienko bramki) szkoda go bylo jak odchodził i naprawde od tego czasu na SB nie ma klasowego szkrzydłowego Confused
OK zainicjował bardzo ważną bramke ale nie można powiedzieć że jego przejście do Mediolanu jakoś znacząco się odbiło na grze Realu. Jednak fakt faktem że był to zawodnik nieprzeciętny i miał dar do strzelania pięknych bramek jak chociażby ta z derbów Madrytu lub ta z Getafe. Muszę też przyznać, że zdziwił mnie fakt że nie zrobił kariery w Mediolanie (oczywiście ma jeszcze czas i ja go nie przekreślam).
vakabayashi pisze:Jurado jest jeszcze mlody i w pierwszej druzynie w nadchodzącym sezonie szansy nie dostanie, wg mnie powinien zostać na sezon jeszcze w Castilii a potem wypozycznie
Bezsensowne jest takie podejście. To że jest mlody to nie ma większego znaczenia bo umiejętności ma duże a w Realu ja już wspomniliśmy od dawna brakuje klasycznego lewego pomocnika a on właśnie takim jest. Ewentualnie może w grę wejść wypożyczenie, żeby się ogrywał w La Liga... Każdy zawodnik chyba kiedyś zaczynał karierę ale w Realu panuje takie niezdrowe przekonanie że kto jest z importu i droższy ten jest lepszy :P a czas pokazuje że nie zawsze tak jest. Mieliśmy chociażby w składzie tegorocznego zdobywce pichchi i wzmocniliśmy nim największego rywala za śmiesznie małe pieniądze. Fakt jest taki że Real posiada jedną z najlepszych szkółek piłkarskich w Hiszpanii tylko że jak dotąd władze nie potrafiły tego dobrze wykożystać. Miejmy nadzieję że to teraz się zmieni.
vakabayashi pisze:Ja osobiście licze ze mocna, ze Capello da mu szanse sie pokazać
A nie mozna zapomiac ze jeszcze jest Portillio Exclamation
Ciekawe co z nim Question
Też na to liczę bo chłopak co tu nie mówić ma duży talent i grzechem było by to zmarnować. Pojawiały się oferty między innymi z Valencii (sam zawodnik bardzo chciał tam grać ale po przejściu Moro to chyba już nie aktualne) więc szkoada by było stracić kolejnego świetnego gracza. Liczę na Capello i jego wyczucie w poszukiwaniu nowych gwiazd.
vakabayashi pisze:Nie zdziwiłbym sie jakby Capello go mocno przycisnął i wyciśnał tym samym z niego to co dobre dla samego Antonio i dla druzyny.
W koncu to jego podopieczny z Romy w której to po odejsciu Capello sie nie odnalaz a za Don Fabia grał wysmienicie
Trzeba pamiętać że przed wyborami w prasie głośno było o tym że napewno z klubem pożegnają się trzej zawodnicy - Cassano, Gravesen i Woodgate. Jak wiadomo po przyjściu Capello wszystko się zmieniło i przesądzone jest tylko odejście Gravesena. Myślę, że Cassano dostanie sznasę od Capello i gdyby się naprawdę zmotywował i przestał by wpiepszać hamburgry w McDonald'sie to mogło by coś z tego wyjść. Pożyjemy, zobaczymy...
vakabayashi pisze:De la Red jak dla mnie zasługuje na bycie w szerokiej kadrze na przyszły sezon, talent chlopak ma moze i na miare Fabregasa Wink
Cos mi sie wydaje ze dla Juanfrana sie miejsce nie znajdzie z powodu mozliwego transferu tak Joquina jak C. Ronaldo Mad

Sezon długi meczów wiele, bedzie miał Fabio czas sprawdzić wielu zobaczymy czy objawi sie nam jakis duuuzy talent w przyszlym sezonie Smile
Z tym Fabregasem to troszkę przesadziłeś ;) ale fakt jest taki że talent ma i na jego pozycję jak narazie w Realu brauje zawodnika. Oczywiście jego występy będą zależały od transferu Cesca bo o Kace to bądźmy szczerzy, możemy zapomnić. Ciekawy jestem jak zaprezentował by się w pierwszej 11stce bo chyba jeszcze od pierwszej minuty wystąpić mu się nie udało :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”