Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 mar 2010, 10:44
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 23 mar 2010, 15:05
Boromir pisze:Sandecja, Everton, ManU, Udinese, teraz Roma? Jest jakiś klub, któremu nie kibicujesz?Czarna Perła pisze:Są są
Ja Ci powiem, że osobiście czuję zapach Scudetto i jest na to niepowtarzalna szansa. Najważniejszy będzie mecz z Interem
Odnosnie mentalności - nie było jej na poczatku sezonu, teraz jak najbardziej jest.
Gdzie Mediolan się bije tam... Roma skorzysta?
Co do Romy to już z miesiąc temu przewidywałem, że mogą włączyć się do walki o Scudetto. Moim zdaniem mają na to większe szanse niż Milan, ale najważniejszy będzie mecz z Interem. Jeśli Roma go wygra, to staną przed ogromną szansą.
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 23 mar 2010, 15:29
kaczy pisze:Są tu jeszcze prawdziwi Romaniści ?![]()
Czarna Perła pisze:Są są
Dziwna odmiana sympatyka, który nazywa się prawdziwym Romanistą. Kibicuję Juve i nigdy z tego powodu nie nazwę się Legionistą. I nie ma tu nic do rzeczy, że część kibiców Romy ma zgodę z kibicami Udinese.Czarna Perła pisze:Ja z tymi klubami sympatyzuje, a tak na prawdę to kibicuje tylko Sandecji na której mecze regularnie chodzę. To jest dla mnie kibicowanie.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 23 mar 2010, 17:33
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 mar 2010, 17:39
To nie było głupie pytanie. Wręcz przeciwnie. Roma i Udinese mają dobre stosunki między sobą, ale Manchester i Everton wręcz przeciwnie. Może jeszcze Realowi i Barcelonie kibicujesz?Czarna Perła pisze:Jakbys wiedzial ze kibice Udine i Romy mają bardzo dobry układ między sobą, to nie zadawalbyś glupich pytań.
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 23 mar 2010, 17:43
Wg mnie było głupie.Daaaamian pisze:To nie było głupie pytanie. Wręcz przeciwnie. Roma i Udinese mają dobre stosunki między sobą, ale Manchester i Everton wręcz przeciwnie. Może jeszcze Realowi i Barcelonie kibicujesz?Czarna Perła pisze:Jakbys wiedzial ze kibice Udine i Romy mają bardzo dobry układ między sobą, to nie zadawalbyś glupich pytań.
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 23 mar 2010, 19:17
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 23 mar 2010, 19:50
i to jest to, a nie dopieprzanie się ilu klubom kibicuje. Nie wiem po co ta cała gadanina się nawiązała, bez sensukaczy pisze:Widzę że ładna polemika się nawiązałaja korzystając z okazji powiem że Kibicuje REALOWI od kiedy interesuję się piłką i jest on u mnie absolutnym NUMBER 1.
Kibicuje też Kotwicy Kołobrzeg na których meczach bywam.
Ale jeśli chodzi o sympatie, to wymieniłbym: Leeds United, Manchester City, RB Salzburg - Sledze ich wyniki co tydzień, staram się oglądać mecze, i miałem okazje zagościć w tych okolicach
Do tego dodać mogę kilka drużyn które po prostu lubię: HSV, Roma, Espanyol, Marsylia, Inter i pewnie coś jeszcze by się znalazło
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 23 mar 2010, 20:10
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 mar 2010, 20:13
Toni rzeczywiście skuteczniejszy niż się spodziewałem. Dla mnie duże zaskoczenie. Natomiast w ataku dla mnie i tak najważniejszym zawodnikiem jest w ostatnim czasie Vucinic, na którego grę znów można patrzeć z przyjemnością. Nie myślę tu tylko o ostatnim pojedynku gdzie walnął 3 gole, ogólnie Vucinic od dłuższego czasu gra naprawdę dobrą piłkę i warto to zauważyć bo jeszcze kilka miesięcy temu Czarnogórzec zaliczał w zasadzie tylko słabe pojedynkiDla Romy kluczowe było sprowadzenie Luci Toniego - wniosł wiele do tego zespołu.
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 23 mar 2010, 20:19
Dokładnie, miałem takie same obawy. Transfer napawał optymizmem, ale to wszystko przerosło oczekiwania. Widocznie nie pasował do koncepcji Bawaryczków, ale to lepiej dla Romy(L)oczkerson pisze: Toni rzeczywiście skuteczniejszy niż się spodziewałem. Dla mnie duże zaskoczenie. Natomiast w ataku dla mnie i tak najważniejszym zawodnikiem jest w ostatnim czasie Vucinic, na którego grę znów można patrzeć z przyjemnością. Nie myślę tu tylko o ostatnim pojedynku gdzie walnął 3 gole, ogólnie Vucinic od dłuższego czasu gra naprawdę dobrą piłkę i warto to zauważyć bo jeszcze kilka miesięcy temu Czarnogórzec zaliczał w zasadzie tylko słabe pojedynki
Czarna Perła

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 23 mar 2010, 20:46
Jest już w Romie jeden taki obrońca-pędziwiatr który zapędza się i zapomina o obronie, na szczęście na razie jest wypożyczony, po sezonie daj Bóg ktoś go kupi..Czarna Perła pisze:Moim zdaniem byłby to strzal w dziesiątke - ma jak na obronce niesamowity ciąg na bramke
Czarna Perła pisze:niesamowicie skuteczny
JestemHardcorem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 23 mar 2010, 22:44
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 23 mar 2010, 23:00
Dokladnie tak. Moje stwierdzenie "niesamowicie skuteczny" było w kontekście ostatnich spotkań. I tak jak zauważyłeś - jest bardzo wszechstronny i kreatywny.(L)oczkerson pisze:patrząc się na dorobek bramkowy słowo "niesamowicie skuteczny" może i nie pasuje, ale trzeba się na nie spojrzeć przez pryzmat zawodnika. Mirko nigdy wielu bramek nie strzelał, bo nie jest klasycznym snajperem, bo nie gra na środku ataku a jako skrzydłowy i tak było z nielicznymi wyjątkami w zasadzie zawsze. W związku z tym jeśli teraz strzela hat tricka, jeśli z 6 ostatnich spotkań w 4 trafia do bramki, to znaczy, że jest "niesamowicie skuteczny", a to, że facet wypracowuje wiele bramek, że w ataku jest bardzo wszechstronny to inna sprawa (i tak po prawdzie to tym Vucinic najbardziej mi imponuje w ostatnim czasie.)
Czarna Perła

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JestemHardcorem » 23 mar 2010, 23:24
JestemHardcorem
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio