Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 11 sie 2010, 22:45
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 12 sie 2010, 18:27
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 12 sie 2010, 19:11
Ja go oglądałem w barwach Santosu, ale w mistrzostwach stanowych Brazylii. Poziom tam nie jest za wysoki, ale Neymar grał naprawdę dobrze(razem z Ganso - też potencjał na wielkiego gracza, wg mnie bardziej gotowy na przygodę w Europie). Neymar przypomina mi Pato. Lubi atakować ze skrzydła, szybki, potrafi strzelić z głowy(bramka w debiucie w kadrze), umie znaleźć się w dobrym miejscu w polu karnym, czasem się wróci by zaatakować z głębi pola. Jednak jakbym był na jego miejscu wybrałbym inną ligę. Ma słabe warunki fizyczne, ale to jest do nadrobienia bo jeszcze młody.Ten chłopak na prawdę jest aż tak genialny ? Słyszałem wprawdzie o nim sporo dobrego (podobno charakterystyka podobna do Messiego), ale nie miałem okazji oglądać go w jakimkolwiek meczu.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 12 sie 2010, 20:17
rati

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 sie 2010, 23:24
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 12 sie 2010, 23:26
Tak, lecz okazuje się, że działacze Chelsea zachęcają Neymara w mało etyczny sposób. Santos otrzymało ofertę, lecz natychmiast ją odrzucono. Niestety wg prezydenta, Luisa Alvaro, Anglicy nie zaprzestali nagabywania, więc działacze brazylijskiego klubu postanowili zgłosić sprawę do FIFA i tam bronić swoich praw.Sammyy pisze:Podobno Neyamr jest już bliski przejścia do klubu z Londynu, mówi się o 25 mln. euro.
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 13 sie 2010, 20:05

KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 14 sie 2010, 20:25
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 14 sie 2010, 21:36
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 15 sie 2010, 16:37
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 18 sie 2010, 11:49
źródło: chelsea.plNicolas Anelka stwierdził, że "umiera ze śmiechu" po tym, jak dowiedział się o 18-meczowym zawieszeniu nałożonym na niego przez Francuski Związek Piłkarski [French Football Federation, w skrócie FFF].
Kara jest wynikiem zachowania piłkarza podczas niedawnych Mistrzostw Świata i oznacza dla 31-latka niemal pewny koniec reprezentacyjnej kariery.
Były piłkarz Liverpoolu i Realu Madryt wydaje się taką koleją rzeczy niewzruszony.
Na łamach France-Soir czytamy: "Dla mnie ta cała komisja to jakiś nonsens, maskarada mająca ich uchronić przed utratą twarzy."
"Tak zwana kara nie ma żadnego znaczenia, ponieważ dla mnie sprawa pod tytułem 'reprezentacja Francji' została zamknięta 19. czerwca kiedy wyrzucono mnie ze zgrupowania w Knysna."
"Ma to na celu zabawianie publiki i otwarcie nowego rozdziału, ponieważ Laurent Blanc potrzebuje spokoju."
"Ci ludzie to klauni. Umieram ze śmiechu."
Pawel875
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 18 sie 2010, 11:57
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 sie 2010, 12:02
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 19 sie 2010, 20:59
chelsea.plOkoło 80% wszystkich wiadomości dotyczących naszego klubu ma ostatnio związek z osobą Neymara da Silvy. W jego sprawie pojawiło się tyle sprzecznych informacji, iż ciężko się w tym odnaleźć. Czasem jednak internet wydaje na świat wiadomość szczególną dla kibiców CFC z Polski.
Media w Norwegii poinformowały dzisiaj na swoich witrynach o zainteresowaniu Chelsea Piotrem Leciejewskim. 25-letni bramkarz od 2008 roku występuje w drużynie Sogndal, która aktualnie zajmuje 1 miejsce w 2 lidze i walczy o awans do najwyższej klasy rozgrywkowej w kraju wikingów.
Piotr od początku swojego pobytu w urokliwym miasteczku przykuwał uwagę najlepszych krajowych drużyn.
Polak zapytany o całą sytuację odpowiedział zdawkowo: "Nie chcę nic komentować. Proszę rozmawiać z moim agentem."
Knut Høibraaten reprezentujący Leciejewskiego również, nie był zbyt wylewny rozmawiając z mediami i odsyłał do działaczy klubu.
Od nich, a w zasadzie od jednego z nich informacji udało się zdobyć więcej. Dyrektor techniczny Sogndal - Egil Mundal przyznał, że zarząd klubu został poinformowany o zainteresowaniu Chelsea, lecz do tej pory nie wpłynęła jakakolwiek oferta, lub pismo. Dodał też:
"Piotr ma niesamowite możliwości. Wszyscy wiemy, że nie upłynie dużo czasu nim przejdzie do większej ligi od naszej. Ma nieograniczony potencjał i nie sądzę, aby grał w 2 lidze norweskiej w następnym sezonie."
Serwisy podają, że Leciejewski ma we Wrześniu stawić się w Chelsea na tygodniowy okres próbny. Jeśli nic wcześniej nie wydarzy się w tej kwestii Piotr dokończy będący na półmetku sezon w Norwegii.
Na takich testach w Chelsea było do tej pory 3 naszych rodaków. Maciej Korzym, Dawid Janczyk i Filip Modelski nie dostali jednak propozycji związania się z klubem na dłużej. Czy taką szansę otrzyma Piotr Leciejewski?
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciejdas26 » 21 sie 2010, 19:32
maciejdas26
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio