Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 kwie 2013, 0:02
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 kwie 2013, 0:03
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 25 kwie 2013, 0:03
Nos nosem... ponoć Pique był ostro inwigilowany i w zeszłym sezonie też grał piach. Fabs też nie pamiętam, żeby pokazał coś na poziomie Iniesty czy Xaviego w ważnym meczu. Na początku to jeszcze jakoś wyglądało, ale potem zjaaaaazd.cru pisze:Gdzie o tym czytaliscie, tzn. checi wywalenia Fabsa i Pike przez Guardiole? Ciekawe, ale wychodzi ze facet mial nosa.
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SzpaQQQ » 25 kwie 2013, 0:04
Dla mnie mógłby przejść do RealuDr.Football1 pisze:Fabregas drewno ? I wlasnie dlatego nie chce, zeby Gundogan przyszedl do Barcy.
SzpaQQQ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 kwie 2013, 0:04
Plus wypożeczenie z opcją wykupu lub ewentualnie możemy iść na rękę i nakaz wykupumete szykujecie oferte w 10 ratach?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 kwie 2013, 0:06
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 25 kwie 2013, 0:07
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 25 kwie 2013, 0:07
Akurat wydaje mi sie, ze taka transakcja moglaby byc korzystna dla obu stron, i to mocno.MGiggs pisze:Rooney do Barcy Cesc na OTbyłbym wielce zadowolony choć wiem że to raczej niemozliwe
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 25 kwie 2013, 0:09
Możemy pogadać, jeśli zamienisz Rooneya na RVP z gwarancją na sezon bez poważnych kontuzjiMGiggs pisze:Rooney do Barcy Cesc na OT byłbym wielce zadowolony choć wiem że to raczej niemozliwe
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 kwie 2013, 0:10
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 25 kwie 2013, 0:12
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 25 kwie 2013, 0:12
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 25 kwie 2013, 0:13
DREWNIANY SRACZ
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 25 kwie 2013, 0:16
Nie ma co patrzeć na powołania do repry, bo Del Bosque powiedział całkiem niedawno, że Martinez nie jest powoływany, bo nie jest w formieJuż bez przesady z Mata i Cazorlą bo Ci woogóle nie graja w kadrze
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 25 kwie 2013, 0:17
Spokojnie, spokojnie. Matts jest po kontuzji a poza tym cały czas nie może się skupić, bo czeka aż wreszcie Barca złoży ofertęMorrow pisze:Jak tam kibicom Barcelony podobał się dzisiaj lek na całe zło - Mats Hummels?
Emerald
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio