Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 13 lip 2013, 22:27
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 13 lip 2013, 22:56
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 13 lip 2013, 23:06
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 13 lip 2013, 23:30
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 lip 2013, 16:54

mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 14 lip 2013, 17:29
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 14 lip 2013, 17:34
Przepraszam, ale możecie mnie uświadomić co jest napisane na tej koszulce?rekinho pisze:wklejałem już w transferach, powinien ten jego przydupas załozyć koszulke 'durna czerwona kartka w meczu o trzecie miejsce w serie a'. ambrosini zwykly lamus.
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 14 lip 2013, 17:35
SobolPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 14 lip 2013, 18:42
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 15 lip 2013, 12:37
Bo byłeś oczywiście w błędzie. Robinho przyszedł do Milanu i z miejsca stał się bardzo ważnym elementem ekipy, bardziej decydującym o tytule niż np. Cassano. Podstawowy gracz. W kolejnym sezonie uraz na Copa America, brak okresu przygotowawczego: zmarnowany sezon, widać było braki kondycyjne, trudno się zresztą im było dziwić. W ostatnim roku powtórka z rozrywki, ale znów parę razy był świetny i decydujący, na wiosnę odstawiony, bo Milan mógł sobie pozwolić na wypychanie go z klubu i jednoczesne stawianie na młodych przy zachowaniu miejsca dającego grę w LM.Jak Robinho przychodził to pisałem, że jego kontrakt jest zdecydowanie za wysoki. Oczywiście zostałem zakrzyczany
Nawet jeśli to nie gra z Santosem, to co w tym takiego złego? Facet od dwóch lat nie przepracował normalnie okresu przygotowawczego - jeśli to zrobi w tym roku, to może być z niego bardzo wiele pociechy. Lepiej go zostawić, bo jego nastawienie nie pozostawia żadnych zastrzeżeń, niż desperacko szukać kogoś nowego. Do Ljajicia nie jestem przekonany, natomiast Robinho zbiera bardzo dobre recenzje za pierwszy tydzień przygotowań. Jest najbardziej chwalony ze wszystkich za ciężką pracę i dobrą postawę - czy tak gra facet, który tylko czeka na puszczenie go do Brazylii?Robinho ma podpisać nową umowę...
Ma. Rozwija się wolniej niż Faraon, ale to nadal jest jednosezonowa rewelacja. Ma potencjał na więcej, ale nie róbmy z niego gwiazdy ligi. Prezentował się w zeszłym sezonie lepiej od Joveticia, ale o to nie trudno, gdy drugi był po ciężkim urazie.Ljajic - on de facto nie ma dopiero dobrej jednej rundy dopiero
O ile by się dogadał. Moim zdaniem jeśli nie podpisze kontraktu z Milanem teraz, to za parę miesięcy najdalej Viola go puści do Anglii. Chętni się znajdą, nie puszczą go za darmo. Dlatego Milan musi zbijać cenę Nocerino lub Emanuelsonem (obaj byli obiektem zainteresowania Fiorentiny i obaj są warci niewiele mniej od Ljajicia z wygasającą umową).NIe dużo ? On ma rok do końca kontraktu i szkoda marnować tyle kasy na gościa, który może być za rok dostępny o ile by się dogadał z Milanem.
Masz oczywiście rację. Część klubów włoskich wydaje pieniądze wirtualne, które dopiero zarobią (Fiorentina, Napoli), nieznana jest sytuacja Romy (tak, mają bogatego właściciela, ale nie wiadomo, czy Strootmana nie zasponsoruje im De Rossi lub Marquinhos). Trudno mówić o bogatych właścicielach rzucających kasę na stół, może coś w tym elemencie zmienić Inter z nowym właścicielem. Juventus wydaje bo zarabia (jako czysty zysk) nieporównywalnie większe pieniądze od reszty.Mazur w swoim stylu. Taka sytuacja jest w całej lidze. Tylko Juve może sobie pozwolić na coś więcej.
O, to właśnie miałem na myśli.Fiorentina lada dzień opchnie Joveticia za 30 mln, Napoli Cavaniego za 64, Roma prawdopodobnie Marquinhos, nie wiadomo co z De Rossim i Pjanicem, a Lazio nie zdziwie sie jak po sprowadzeniu Andersona i Bigili sprzeda Hernanesa.
To jest kłamstwo.Problem jest taki, że mimo iż jesteśmy 7 klubem pod względem generowanego przychodu to nasz budżet transferowy wynosi 0 euro.
Posiadanie zbędnego gracza to nie tylko ferment w szatni, ale przede wszystkim wydawanie kupy kasy na jego pensje. Na Robinho zarobimy sporo nie dlatego, że ktoś go kupi za majątek, ale dlatego, że z miejsca tracimy 4 miliony netto z budżetu na płace. To raz.że najpierw musimy sprzedać aby kupić.
Ja również. Honda chce do Milanu, Milan chce Hondę, CSKA chce nowego gracza. To nie jest w niczyim interesie, by on się męczył w Rosji. Zwłaszcza, że jeśli Japończyk zostanie w Rosji, to będzie spalony w LM, a Milan dobrze wie, że na wiosnę MUSI w niej grać.Wstrzymałby się z tym, że Honda nie trafi do Milanu już teraz za kasę. Zdziwię się jak zarząd nie dokona dealu już w lipcu.
No niezbyt. W piłce trzy lata to epoka, ale aktualna sytuacja kadrowa mówi jasno, że przez co najmniej trzy lata ekipa będzie tylko lepsza. Dojrzeją młodzi, a starsi jeszcze nie odejdą na emeryturę.Na dzień dzisiejszy będziemy co roku walczyć o 3 miejsce.
Ronaldinho nam uratował sezon 2009/10. Nie podobało mi się to, że przyszedł do klubu, ale nie mogę o nim powiedzieć jego słowa. Gdyby nie jego gra, to dziś byłoby z Milanem znacznie gorzej. Wątpię, czy Ibra i Robinho przyszliby do Milanu nie grającego w LM...Do tego ściąganie takich komików jak Ronaldinho
Dokładnie tak. Kompletną kompromitacją jest wiara w odejście Montolivo, jak pokazała rzeczywistość sprawa Faraona to była gra z zawodnikiem na poprawę jego nastawienia...Nie przesadzajmy. Zarówno odejście Monto jak i ESa było bardzo dalekie od realizacji.
O tym też trzeba pamiętać. Transfery późne były problemem rok temu, gdy było kilkanaście zmian w kadrze. Teraz szkielet zespołu już jest i nie widzę powodu, dla którego Galliani kosztem finansów miałby na gwałt dopinać transfery już teraz.Jednak na razie nie ma co rozpaczać. Mamy dopiero 13 lipca.
Chyba każdy, kto uważnie śledzi tę sytuację, będzie zaskoczony, jeśli Japończyk nie dołączy do Milanu w ciągu parunastu dni.Ciekawe czy będą próby ściągnięcia go podczas tego okienka.
Przy sprawie z Montolivo nie chodziło o to, czy Fiorentina puści go za 3 czy za 5 milionów. Oni nie chcieli go puścić, bo desperacko walczyli o utrzymanie. Tylko naprawdę świetna oferta, dająca im możliwość kupienia kilku gwiazdek, by ich przekonała. Szkoda było pieniędzy na niego.Myslę, że jakbyśmy w zimie 2012 roku wyłożyli te kilka mln na Montolivo to zdobyliśmy mistrza.
Bo to dobry gracz, ale absolutnie nie tak dobry, jak wszyscy myślą. Nie jestem zaskoczony, że interesowały się nim dotychczas Everton i Milan. Byłbym zaskoczony, gdyby zaczęły się o niego bić Barcelona z Manchesterami.Taki gracz za takie pieniądze, a chętnych nie ma. Nie rozumiem.
Ambrosini jest skończony w Mediolanie za parę ostatnich wybryków, tłumaczy się go "co miał powiedzieć", otóż mógł nie mówić nic. Zachował się fatalnie, bo dobrze powinien pamiętać, że w wyścigu o trzecie miejsce to sędziowie utrzymali Fiorentinę za uszy dając im w prezencie wyrównanie w meczu z Milanem.Brawo Ambrosini.
Sęk w tym, że w przeciwieństwie do czasów, gdy nasza gra opierała się na takim Gattuso, Kace, Pirlo czy Inzaghim, to obecnie mamy wszechstronną kadrę. Słabszą, ale bardziej wszechstronną. Emanuelson w kadrze da nam możliwość płynnego przejścia do 4-3-3, właściwie cała formacja ofensywna może grać 2-3-1, 3-3 i 3-1-2. Jedna-dwie formacje muszą być dopieszczone do perfekcji, ale wszechstronność graczy może w niektórych momentach przeważyć ich słabość na tle rywali. Allegri to potrafi wykorzystać.Obie ekipy grają ustawieniem 4-3-1-2 i przynajmniej do jakiś ruchów na rynku to będzie nasze wyjściowe ustawienie. No cóź zobaczymy czy powrót do przeszłości okaże się słuszną decyzją czy po kilku kolejkach stracimy szanse na mistrza, zmienimy ustawienie i będziemy gonić 3 miejsce na koniec sezonu.
Zouma to też wielkie ryzyko. Na 8 milionów klub na pewno stać, ale skoro chciał iść do Anżi, to znaczy, że chciwa bestia z niego, a taki do Milanu nie trafi, bo klubu na to nie stać.Braidzie na MŚ do lat 20 zaimponował Zouma. Z tego co czytałem to gdzieś niedawno był bliski Anzhi za 8 baniek. Cena dość rozsądna, talent wielki ale czy stać nas? Środek obrony poza Zapatą i Mexesem wygląda katastrofalnie narazie. Nie wyobrażam sobie byśmy tak zaczęli sezon.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 lip 2013, 13:06
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 15 lip 2013, 14:15
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 lip 2013, 14:56
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 15 lip 2013, 15:10
Cuore Rossonero pozwala nabywać bilety w "pierwszej kolejności poza kolejnością" na mecze u nas. Czyli że jak zostaną ostatnie miejsca i przyjdziesz Ty oraz ktoś kto ma kartę, to po prostu sprzedadzą temu z Cuore Rossonero.gilardino11 pisze:pytanie mam. Wybieram się do Mediolanu na kwalifikację do LM i jak ktoś ma z was jakieś namiary na tani nocleg to piszcie. Może być priv. Jeszcze jedno pytanie czy musze wyrobić jakąś karte kibica czy coś w tym stylu aby nabyć bilet
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 15 lip 2013, 15:18
rozumiem ale wiadomym jest że komplety na san siro są może 3-4 w sezonie więc jeżeli nie ma potrzeby to nie musze wyrabiać tej kartyCuore Rossonero pozwala nabywać bilety w "pierwszej kolejności poza kolejnością" na mecze u nas. Czyli że jak zostaną ostatnie miejsca i przyjdziesz Ty oraz ktoś kto ma kartę, to po prostu sprzedadzą temu z Cuore Rossonero.
tak lecę Ryan-em jako częsty ich klient mam w miarę obcykane ich loty. Będe leciał do Bergamo a dalej chyba pociągiem. Ktoś już tak latał nie ma problemu z dostaniem się do MEdiolanuMogę Ci jeszcze jedno podpowiedzieć - jeżeli lecisz tam samolotem to zamów bilety u Wizz Air lub Ryanair, gdyż są one najtańsze.
gilardino11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio