F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 174

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 23 paź 2005, 9:29

Narazie widziałem same bramki. 2 wspaniałe odegrania ROnaldinho, najpierw do Sylvinho potem do Giuly'ego. Bardzo ładna pierwsza bramka Samuela. Taka gra cieszy. Napisze coś więcej jak zobacze skrót.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 23 paź 2005, 11:21

Rzeczywiscie asysta Ronaldinhio to cos wspaniałego, niewiem czy to przeypadek czy celowe zagranie, ale liczy sie efekt koncowy :!:
Cos mi sie wydaje ze jak Ronaldinhio gra razem z Messim to jakos ta gra sie lepiej układa, przynajmniej we wczorajszym meczu to było bardzo widoczne.

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 23 paź 2005, 12:19

No ładne zwycięsto Barcy w ciekawym stylu.Asysta Ronaldinho- genialna nie wiemy jak chciał to zrobić ale wyszło genialnie :wink: 2 bramkie Eto'o no i chyba narazie jest najpoważniejszym kandydatem do Kroła Strzelców ale to dopiero początek.Messi zagrał bardzo dobrze.Czekałem kiedy Barca zacznie grać a tylko z tego powodu że Gran Derby zapowiadały się ciekawiej( o ile to możliwe) :wink: Gratuluje pewnego Zwycięstwa!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 paź 2005, 12:27

Mimo ze Messi nie strzelil gola do i tak we wczorajszym spotkaniu byl njlepszym zawodnikiem Dumy Kataloni. Dryblowal i maijal jak tyczki przeciwnikow frustrujac nawet sedziego ktory dal mu zolta kartke za rzekome wymuszanie karnego. nie wiem jak wy ale dla mnie rowniez Ronnie podczas jednej ze swoich akcji byl faulowany w polu karnym..
Rowniez jego akcja w ktorej 3 razy wykonal flip flapy jest godna pochwalenia.
Nie bede dalej wychwalal Eto i spolki bo zagrali dobry mecz a drugie 45 minut wrecz swietnie.
A propo Valdesa, znowu popisal sie swoim firmowym zagraniem ale poraz kolejny szczescie sprzyjalo naszemu bramkarzowi.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 23 paź 2005, 18:15

Bienias pisze: propo Valdesa, znowu popisal sie swoim firmowym zagraniem ale poraz kolejny szczescie sprzyjalo naszemu bramkarzowi

Chodzi ci o te jego "nieudaczne" wykopy, kiedy nie trafia w piłkę i podaje w ten sposób do zawodnika przeciwników :?: Jeżeli chodzi ci o ten "trick" to mnie też powoli to irytuje... Prawie w każdym meczu musi sprawiać takie niespodzianki przeciwnikom :x . Jak by tego nie zrobił to chyba był by chory. Ale może Mister to zauważył i wkońcu będzie z nim trenował wybicia :wink: .

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 23 paź 2005, 18:19

Barcelona - Osasuna 3:0
Gole:
1-0, m. 46: Eto'o.
2-0, m. 53: Eto'o.
3-0, m. 88: Giuly.

pierwsza połowa mimo dominacji Barcy była raczej senna, jednak druga połowa ooooooooo wynagrodziła mi bardzo dużo :-) przepiekne dryblingi Ronaldinho, wspaniałe kiwki Messiego i wreszcie gole strzelane przez Eto'o były ozdobą, już nie mówie, o ciągłym naporze na przeciwnika, nawet w ostatnich minutach spotkania - kiedy gola zdobył Giuly po fantastycznej asyscie Dinho ( zagrał... plecami ) :D oby nastepny mecz przyniósł równie dużo wrażen, bo na prawdę było na co popatrzec w tym spotkaniu, szkoda tylko kontuzji Belettiego i Deco :?

btw jest ktoś chętny na zlot kibiców Barcelony na GD które w tym roku jest organizowane w Poznaniu ?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 paź 2005, 19:27

Właśnie tak grającą Barcelonę chcemy oglądać. To była ta drużyna, która jest w stanie obronić tytuł mistrza Hiszpanii. Osasuna nie istaniała w tym meczu. Dobry mecz Oleguera. Xavi kiedy na boisku nie było już Deco to grał świetnie. Wspaniale Ronaldinho i Eto'o. Messi jeszcze lepiej od nich. Chciałbym zobaczyć Messiego w GD a na przeciwko Robinho. Valdes znowu coś odwalił, ale tym razem bez konskwencji. O jego postawę w GD szczerze się boję. Posiadanie piłki to zawsze domena Barcy, ale w tym spotkaniu dochodziło nawet do sytuacji kiedy to Barca była przez bodajże 72% czasu gry przy piłce. Nie mam pytań. Szkoda kontuzji Bellettiego i Deco. Możliwe, że obaj nie wystąpią w GD.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 23 paź 2005, 20:46

nie moge sie juz doczekac meczu z Malagą, ciekawe czy zagrają tak jak z Osasuną? w koncu grają u siebie :wink: ciekawe tez czy Messi zagra od początku czy Rijkard da mu odpocząc?
Szkoda Deco i Belletiego, moze portugalczyk wyleczy sie na GD a brazylijczyk raczej nie :(

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 23 paź 2005, 20:57

luk1208 pisze:Szkoda Deco i Belletiego, moze portugalczyk wyleczy sie na GD a brazylijczyk raczej nie

Deco sie raczej wykóruje bo ma chyba lekką kontuzję mięśni czy więzadeł..Zmiennika bynajmniej mamy :wink: . Gorzej ze zmiennikiem dla Brazylijskiego defesora... Ja tam widze za jedyne wyjście przesunięcie Puyola na prawą obronę a na środek wstawić Edmilsona.

P.S luk 1208 następny mecz gramy z Realem Sociedad a nie z Malagą :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 paź 2005, 20:59

Dombroś pisze:Ja tam widze za jedyne wyjście przesunięcie Puyola na prawą obronę a na środek wstawić Edmilsona.
Puyol na pewno nie zagra na prawej. Zagra tam Oleguer, który ostatni gra dobrze i wielokrotnie występował już na prawej stronie.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 paź 2005, 21:01

Dombroś pisze:następny mecz gramy z Realem Sociedad a nie z Malagą

Oba zespoly rzec mozna na fali, Sociedad pokonal Deportivo 2:0 zaś Malaga uwaga aż 5:0 pokonał Betis Sevilla. Zapewe Barca skonczy ich dobra passe bo zlapala chyba wiatr w zagle. No i moim zdaniem Messi powinien już grać od pierwszych minut...widać jego dryblingi działaja jak plachta na byka na Ronaldinho, wczoraj obaj na zmiane ładnie dryblowali...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 23 paź 2005, 21:10

Dombroś napisał:
P.S luk 1208 następny mecz gramy z Realem Sociedad a nie z Malagą
nastepny mecz gramy z Malagą i jest to mecz przeniesiony z 11 kolejki :!: Dokładnie 26 pazdziernika gramy i u siebie :!:

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 23 paź 2005, 21:19

luk1208 pisze:Dombroś napisał:
P.S luk 1208 następny mecz gramy z Realem Sociedad a nie z Malagą
nastepny mecz gramy z Malagą i jest to mecz przeniesiony z 11 kolejki :!: Dokładnie 26 pazdziernika gramy i u siebie :!:
A to sorry :lol: . Na stronce o Barcelonie na której byłem przed napisaniem posta w rubryce "Następny mecz" jest napisne że gramy z Realem Sociedad.... Ale data jest 30 października. Więc sie nie pomylili tylko widocznie pojechali o jeden mecz na daleko :wink:

Zwracam honor :lol: :)

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 23 paź 2005, 21:24

Oglądałem skrót meczu. Ronnie zagrał fenomenalnie podobnie jak Messi i Eto'o. Trudno więc wybrać zawodnika meczu. Zarówno Messi jak i Ronaldinho mijali piłkarzy Osasuny jak kołki. Barca nareszcie powraca do wysokiej dyspozycji. Mam nadzieję, że tą dyspozycje pokażemy we wszystkich najbliższych meczach u siebie i przypieczętujemy na Gran Derby z Realem. Ciekawy jestem co Mister zrobi z Messim czy posadzi go na ławce, czy da grać kosztem Ludivic'a. A może odpocznie Samuel i w jego miejsce wskoczy Lionel. Przekonamy się w najlbiższym meczu.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 23 paź 2005, 21:29

kulekfcb pisze: A może odpocznie Samuel i w jego miejsce wskoczy Lionel.
Wydaje mi się, że odsunięcie ze składu na mecz Samuela właśnie wtedy, gdy zdaje się , że powoli wraca do dużej formy mogłoby być WIELKIM BŁĘDEM..bo to właśnie teraz wraca mu pewność siebie...wraca jego "snajperski nos"...bardzo się cieszę z tych dwóch goli Eto'o..ktoś może powiedzieć, że on tylko wepchnął piłke do siatki, ale to jest cecha prawdziwego snajpera, że to "piłka go szuka"..
Pozdrawiam..

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”