Legia Warszawa (L) (zbiorczy) - Strona 174

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 22 cze 2009, 18:41

Zico_FCI pisze:Na 99% Gruzja.
Biedaki z Gruzji.

Nie dawno mieli wojnę, ruskie czołgi i bomby. Teraz trzeba się przygotować na wizytę kibiców z pod znaku (L). Będzie ciekawie, już widzę te nagłówki w (za przeproszeniem) Gazecie Wyborczej : „Gruzja w ogniu! Kibole Legii gorsi od wojny i rosyjskiej armii.” :jupi:
Zico_FCI pisze:przy odrobinie szczęścia jesteśmy wstanie powalczyć o korzystny rezultat w tym dwumeczu.
No a jak się nie uda to… „ZASTOSUJEMY WARIANT KRAKWOSKI! I nie boimy się tego! Nie boimy się, bo walczymy o życie dla naszego klubu!”
(Sory, ale nadal śmieszą mnie wygłupy tej czarnej dziewczyny :lol: )
Zico_FCI pisze: jednak oficjalnym herbem nadal zostaje "trumna"
Coś mi mówi, ze to długo nie potrwa, oby!
brylancik pisze:Ona jest piękna?
Panowie teraz to mnie obraziliście.

Imputując mi użycie słowa „piękna” wobec tej Pani – przegięliście palę i jeśli natychmiast tego nie odwołacie – to spotkamy się w sądzie! Wyciągnę od Was gigantyczne odszkodowanie, a kasę wpłacę na cele charytatywne. Żałosne ćwoki z Polski B – żal mi Was! (Zgadnijcie pod kogo się podszyłem?)

Tak na serio, to pisząc „piękna jest ta (L)” miałem na myśli oczywiście nasz kochaną, piękną i najlepszą (L)

Ps: Tak dziewczyna piękna nie jest – przynajmniej nie w mojej opinii (wiadomo są różne gusta w kwestii damskich uroków). Choć też nie przesadzał bym w drugą stronę, piwus specjalnie był łaskaw wybrać zdjęcie na którym wypadła szczególnie niekorzystnie. Słowem nie jest zła, ale nie w moim typie. Jakiś dresiarz, albo mężczyzna patrzący z dystansem na rzeczywistość zapewne ujął by to: „Dupa średnia, ale zerznąć by można”. Tyle w tej kwestii z mojej strony, wkładam "złotą kete", "wiadam w bejce" i jadę w miasto na suczki. Joł! Hej suczki, my znamy wasze spłuczki. Nanana suczki, my znamy wasze spłuczki" :mike:

Tylko Legia! Ukochana Legia!

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 cze 2009, 14:36

franz pisze:
Bienias pisze:Podobno Mieciel blisko Legii
No zobaczymy. Pisze o tym Onet, a więc powinno być blisko prawdy.
Bienias pisze:to chyba byloby najwieksze wzmocnienie ataku za rzadow Iti
Manuela za Mięciela!

O Marcinie napisze jak już na 100% przyjdzie, bo teraz to szkoda gadać... na pusto.

Od jutra Mietowy ma byc znowu legionista wiec czekam Franz na twoja wypowiedz.

Ja osobiscie wole juz takiego Mieciela niz Grzelaka i inne wynalazki. Moze przez ten rok rozwinie sie Adrian albo Legia kupi kogos lepszego niz hiszpana z rezerw La Liga.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 cze 2009, 14:46

Ja bym wolał Sagana, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 29 cze 2009, 10:28

Bienias pisze:Od jutra Mietowy ma byc znowu legionista wiec czekam Franz na twoja wypowiedz.
http://legia.com/www/index.php?akt=8129

No to już oficjalnie.

Żelik jest na włoskach, bajerka jest, ciałko też ma zajebiste - koszulka pumy dobrze leży, tylko czemu nie ma „plastra kondycyjnego” na nosku? :lol:

Tak na poważnie, to cieszę się że Marcin będzie u nas grał. Na pewno jest to alternatywa dla Tejksia (tym bardziej, że jest on kontuzjowany jakoś tak do początku sierpnia). Może wreszcie będziemy mogli zagrać na 2 napastników. Jasne wolał bym Sagana ze względów wiadomych, no ale „jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma”.

Teraz tylko Rokera się pozbyć :pray:

No to czekamy na przewrotki :wink:

PS: Obstawiamy gdzie będzie można Marcina najczęściej spotkać podczas libacji na mieście? :lol: Ja stawiam na Platinium Club!

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 29 cze 2009, 11:07

Legia zrobiła dobry transfer. Nie dość, że za darmo, to jeszcze Mięciel jak większość z emigracji się odbuduje. Mięciel sam postanowił wrócić, czy Trzeciak go zwerbował? :P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 29 cze 2009, 12:25

PS: Obstawiamy gdzie będzie można Marcina najczęściej spotkać podczas libacji na mieście? Ja stawiam na Platinium Club!
Cynamon jak dla niego.
Mięciel sam postanowił wrócić, czy Trzeciak go zwerbował?
z tego co wiem to sam chcial wrocic a trzeciak mu nie przeszkadzal. Chociaz gdzies tam wyczytalem ze po zakonczeniu kariery pilkarskiej chce pracowac dalej w Legii i to bylo glownym czynnikiem powrotu do kraju

Awatar użytkownika
MARIAN PAŹDZIOCH
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARIAN PAŹDZIOCH » 29 cze 2009, 17:19

Marcin Mięciel.
Ten sam Marcin Mięciel który w meczu LKS-Legia bedac wypozyczonym do Łodzkiego Klubu Sportowego własnie ze stolecznej druzyny, strzelając trzeciego gola(skompletował akurat hat-tricka) podbieg do kilkuset warszawskich kibicow zasiadajacych na trybunie za bramką, podbieg i pokazal jakze charakterystyczny i znany w srodowisku gest. Gest Kozakiewicza.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 cze 2009, 22:56

Zajebiste wzmocnienie, jeszcze tylko Radomski, Gilewicz, Kucharski i Pisz i ekipa jak sie patrzy :)

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 30 cze 2009, 0:44

Od Pisza to Ty się chłopie odstosunkuj - mój idol z lat dziecięcych. Do chwili obecnej nad Wisłą nie pojawił się piłkarz, który mógłby nawiązać z nim walkę pod względem rzutów wolnych.
Ostatnio zmieniony 30 cze 2009, 1:19 przez maciek_88, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 cze 2009, 1:04

I który po minięciu kilku obrońców w pojedynkę, minąłby jeszcze bramkarza i spokojnie wbiegł do bramki razem z piłką :wink: (mecz z Siarką Tarnobrzeg bodajże)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 cze 2009, 8:12

Jak dla mnie
maciek_88 pisze: Do chwili obecnej nad Wisłą nie pojawił się piłkarz, który mógłby nawiązać z nim walkę pod względem rzutów wolnych.
Miro Szymkowiak
emdżej pisze:I który po minięciu kilku obrońców w pojedynkę, minąłby jeszcze bramkarza i spokojnie wbiegł do bramki razem z piłką :wink: (mecz z Siarką Tarnobrzeg bodajże)
Paweł Brożek, Maciej Żurawski

Pisz jakos dla mnie nie byl jakims wielkim pilkarzem. Troche przeubostwiany przez kibicow Legii.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 cze 2009, 8:24

taki maly a tak duzo zrobil. Jezeli porownujesz wolne Pisza do Szymkowiaka to szczerze nie ma co z toba dyskutowac bo kija wiesz.

Ja pamietam brameczke z IFK. Szczupaczek i historyczna LM

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 30 cze 2009, 8:27

Bienias pisze:taki maly a tak duzo zrobil. Jezeli porownujesz wolne Pisza do Szymkowiaka to szczerze nie ma co z toba dyskutowac bo kija wiesz.

Ja pamietam brameczke z IFK. Szczupaczek i historyczna LM
Napisalem tylko nazwisko pilkarza ktory nawiazal z ninm walke pod wzgledem jakosci wykonywania rzutow wolnych. No i dzieki tej brameczce z IFK Pisz to dla kibicow Legii ideal pilkatrza i nie ma co z wami dyskutowac :)

EDIT

Eh musze to napisac bo mnie to dreczy od paru lat - dlaczego zmarnowaliscie tak wielkie talenty jak Korzym, Smolinski i Zjawinski? Dlaczego :(

Awatar użytkownika
weasel
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 30 cze 2009, 11:34

Eeee tam Szymkowiak Sławek Wojciechowski wykonywał wolne nie gorzej niż Pisz. Jeśli chodzi o wolne to jeszcze pamiętam Pawła Miąszkiewicza nawet był taki mecz jak jego 2 zamienione na gole rzuty wolne dały zwycięstwo jego Petrochemii (wtedy jeszcze :mrgreen: ) nad Legią. Ale jednak pod względem stałych fragmentów gry nie oceniam go tak wysoko jak Wojciechowskiego ale mogę być nieobiektywny :mrgreen:
Apropo Legii to co się stało z Kiełbowiczem i jego umiejętnościami wykonywania stałych fragmentów :think: swego czasu ten chłopak wpakował w 1 sezonie 2 gole z rzutów rożnych 1 dla Widzewa i potem 1 dla Polonii po transferze jak dobrze pamiętam...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 cze 2009, 12:37

Martinho pisze:
Eh musze to napisac bo mnie to dreczy od paru lat - dlaczego zmarnowaliscie tak wielkie talenty jak Korzym, Smolinski i Zjawinski? Dlaczego :(
swiatla miasta. W Krakowie tez tak jest. Zmarnowanych talentow w mlodziezowych druzynach Wisly bylo mnostwo. Specyfika wielkich klubow i miast. Poza tym takich talentow na peczki mozna szukac. Augustyna tez mogles dopisac :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”