Biedaki z Gruzji.Zico_FCI pisze:Na 99% Gruzja.
Nie dawno mieli wojnę, ruskie czołgi i bomby. Teraz trzeba się przygotować na wizytę kibiców z pod znaku (L). Będzie ciekawie, już widzę te nagłówki w (za przeproszeniem) Gazecie Wyborczej : „Gruzja w ogniu! Kibole Legii gorsi od wojny i rosyjskiej armii.”
No a jak się nie uda to… „ZASTOSUJEMY WARIANT KRAKWOSKI! I nie boimy się tego! Nie boimy się, bo walczymy o życie dla naszego klubu!”Zico_FCI pisze:przy odrobinie szczęścia jesteśmy wstanie powalczyć o korzystny rezultat w tym dwumeczu.
(Sory, ale nadal śmieszą mnie wygłupy tej czarnej dziewczyny
Coś mi mówi, ze to długo nie potrwa, oby!Zico_FCI pisze: jednak oficjalnym herbem nadal zostaje "trumna"
Panowie teraz to mnie obraziliście.brylancik pisze:Ona jest piękna?
Imputując mi użycie słowa „piękna” wobec tej Pani – przegięliście palę i jeśli natychmiast tego nie odwołacie – to spotkamy się w sądzie! Wyciągnę od Was gigantyczne odszkodowanie, a kasę wpłacę na cele charytatywne. Żałosne ćwoki z Polski B – żal mi Was! (Zgadnijcie pod kogo się podszyłem?)
Tak na serio, to pisząc „piękna jest ta (L)” miałem na myśli oczywiście nasz kochaną, piękną i najlepszą (L)
Ps: Tak dziewczyna piękna nie jest – przynajmniej nie w mojej opinii (wiadomo są różne gusta w kwestii damskich uroków). Choć też nie przesadzał bym w drugą stronę, piwus specjalnie był łaskaw wybrać zdjęcie na którym wypadła szczególnie niekorzystnie. Słowem nie jest zła, ale nie w moim typie. Jakiś dresiarz, albo mężczyzna patrzący z dystansem na rzeczywistość zapewne ujął by to: „Dupa średnia, ale zerznąć by można”. Tyle w tej kwestii z mojej strony, wkładam "złotą kete", "wiadam w bejce" i jadę w miasto na suczki. Joł! Hej suczki, my znamy wasze spłuczki. Nanana suczki, my znamy wasze spłuczki"
Tylko Legia! Ukochana Legia!