Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vinci » 08 lip 2006, 8:55
Vinci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2006, 11:16
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 lip 2006, 11:40
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 08 lip 2006, 11:51
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2006, 12:02
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 08 lip 2006, 12:06
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vinci » 08 lip 2006, 12:12
Vinci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 lip 2006, 12:16
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 08 lip 2006, 12:18
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vinci » 08 lip 2006, 12:28
Vinci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 lip 2006, 12:33
W Sevilli z tego co pamiętam to on za dużo bramek z wolnych nie zdobywał. Pozatym który z piłkarzy Realu nie jest świetnym egzekutorem rzutów wolnych? Nawet z tego co kojarzę to Gravesen wykonywał je w Evertonieassurbanipal pisze:Smiesza mnie wasze glosy ze Bestia nie spelnila nadziei. Przeciez to byl jego pierwszy sezon i na dodatek nie bylo mu dane pokazac to co potrafi najbardziej. Po pierwsze nie gral na swojej pozycji, na ktorej blyszczal w Sevilli. Po drugie znakomicie wykonuje rzuty wolne, ale u nas robil to zelfix i to z oplakanym skutkiem - chyba 1do 2 skutecznych wykonan. Potrafi swietnie grac glowa.
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 08 lip 2006, 12:43
Nie wiem czy piszesz powaznie, czy sobie jaja robisz. Raula bardzo szanuje, ale jego forma w zeszlym sezonie nie ma sie nijak do BestiiPozatym, co tu dużo nie mówić, na jego pozycję mamy IMHO lepszych piłkarzy jak chociażby Raul czy Cassano
W takim razie porownaj ile meczow na tej pozycji zagral Baptista i ile raul, a nastepnie ich dorobek goli i asystWracając do Baptisty to grał parę spotkań na swojej pozycji, nawet z nie najgorszym skutkiem ale bramek zdobywał mało, a w każdym razie nie tyle ile można się było spodziewać.
assurbanipal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vinci » 08 lip 2006, 12:47
Vinci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 lip 2006, 12:54
Piszę jak najbardziej poważnie. Jak by nie patrzeć to forma Raula przed ciężką kontuzją była bardzo przyzwoita, co więcej grał napewno lepiej niż Baptista. Po rehabilitacji było już gorzej ale przecież nie wiadomo było czy Raul wyzdrowieje na MŚ, a on pojawił się znacznie, znacznie wcześniej. Pozatym forma jaką reprezentował na mistrzostwach była nie najgorsza (Baptista na nie nie został nawet powołanyassurbanipal pisze:Nie wiem czy piszesz powaznie, czy sobie jaja robisz. Raula bardzo szanuje, ale jego forma w zeszlym sezonie nie ma sie nijak do Bestii Smile
Mi się nie chce ale jak masz dużo czasu i dobrej woli to liczę na to że mi taką statystykę przytoczysz. Z chęcią bym obejrzałassurbanipal pisze:W takim razie porownaj ile meczow na tej pozycji zagral Baptista i ile raul, a nastepnie ich dorobek goli i asyst Smile
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 08 lip 2006, 13:12
Zależy ilu ich kupi i kogoVinci pisze:Premo mówisz pierwszej 11 ale nie sądzisz że Real kupi takich piłkarzy że dla Bapisty nie będzie miejsca..
Premo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio