Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 18 lip 2013, 21:42
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 lip 2013, 21:43
Jeżeli Robson zostanie to jako napastnik i będzie z Faraonem walczył o pierwszy skład.Tylko teraz co ? Trzech zawodników na jedną pozycję - Robson, Ricky i Honda ?
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 lip 2013, 21:53
Jeśli przedłużył umowę, to jestem na 100% pewien, że zacznie mniej zarabiać od tej chwili. Zamiast 4 milionów przez sezon będzie zarabiał 2-2,5 miliona (tak obstawiam) przez trzy lata.jeszcze jestem ciekawy jak wygląda pensja, tj. czy od tego roku zgodził się na obniżkę czy tez od nowego sezonu będzie kasował mniej.
Robinho może grać na dwóch pozycjach w 4-3-1-2, dwóch w 4-3-3 i czterech w 4-2-3-1. Bardzo dobry zawodnik szerokiego składu, który jako jeden z nielicznych graczy z naszego składu może po wejściu z ławki zmienić losy meczu.Tylko teraz co ? Trzech zawodników na jedną pozycję - Robson, Ricky i Honda ?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 lip 2013, 22:02
NoWilmore pisze:Te brednie o braku sensu przedłużenia umowy przez Robinho zweryfikowała rzeczywistość, jak zwykle zresztą.
Brednie o Robinho jako gwiazdeczce zajmującą się układaniem fryzury i struganiem gwiazdora Robinho ku zaskoczeniu wielu - w tym mnie - weryfikuje od pierwszego dnia pobytu w Milanie, gdzie stał się prawdziwym profesjonalistą.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 18 lip 2013, 22:05
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 18 lip 2013, 22:16
Przypominasz sobie jakieś problemy z RobinhoOzdobny pisze:No!
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 18 lip 2013, 23:11
AC Milan News @Milanello 3 min
Robinho's salary has been reduced to about €3-3.5m, and it will be spread out over the next 3 years.
Coś za ładnie to wygląda, nawet jeśli się weźmie pod uwagę, że Robinho w Santosu miał zarabiać (jak przed chwilą przeczytałem) 0,8 miliona rocznie.Daily ACMilan News @Milangirls 2 min
Robinho's new contract is worth €3-3.5m over the next 3 years. He currently earns €4m a year.Great job by Galliani.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2013, 5:38
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 lip 2013, 6:21
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2013, 8:58
Wstaje rano na trening, więc sobie od razu sprawdzam co tam ciekawego w świeciePS. Mete czy Ty w ogole spisz?Jak o tej rano mozna funkcjonowac
.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lip 2013, 9:24
Z cytatow od Wilmore'a wynikaloby, ze okolo miliona na rok. dobry ruch, ale bardzo szybko przeszliscie od checi wypedzenia robinho wszelkimi sposobami do stawiania gallianiego na piedestale za przedluzenie kontraktu.mete pisze:Chyba, że te 3-3,5 mln to jest wartość całego kontraktu, czyli po około 1mln na rok co już znacznie lepiej wygląda. Z tym, że tak raczej nie jest.
w jaki sposob matri jest pasozytem?EnJoy's pisze:Ja tam tragedii z tego bym nie robił .Nie jest to jakiś wielki pasożyt bo jak jest w formie to może dać wiele zespołowi, nie jest to żaden Matri czy Bonera, a jeszcze jestem ciekawy jak wygląda pensja, tj. czy od tego roku zgodził się na obniżkę czy tez od nowego sezonu będzie kasował mniej.
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 19 lip 2013, 9:32
Bo Robinho jest dobrym graczem, ale w momencie gdy zniżamy koszty to 4 miliony kłuje w oczy. Natomiast na niższej pensji może nam nadal sporo dać zwłaszcza, że z Milanello napływają świetne informacje. Nie zmienia to faktu, że z chęcia bym przyjął informacje o jego odejściu, bo jest szansa wyrwać opcje długoterminową za niezłe pieniądze.Z cytatow od Wilmore'a wynikaloby, ze okolo miliona na rok. dobry ruch, ale bardzo szybko przeszliscie od checi wypedzenia robinho wszelkimi sposobami do stawiania gallianiego na piedestale za przedluzenie kontraktu.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 19 lip 2013, 9:47
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 19 lip 2013, 10:44
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 19 lip 2013, 11:25
gilardino11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio