rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 23 lip 2013, 21:55
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 23 lip 2013, 22:09
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 23 lip 2013, 23:10
Wiadomo, macie prawdziwego cracka w zespole, co udowowdnił świetnym 45minutowym sparingiem.Wilmore pisze:De Jong nie grał dobrze, De Jong grał fenomenalnie. Najlepszy na boisku, bezbłędny w odbiorze, płuca i serce całej drużyny. Bardzo mnie cieszy ten transfer, bo z jednej strony umiejętności co najmniej równe Van Bommelowi, a wiek znacznie niższy, a z drugiej - moim zdaniem jest lepszy piłkarsko od Ambrosiniego czy Gattuso. Martwiłem się bardzo o jego powrót, nie sądziłem, że tak szybko (o ile w ogóle) wróci do tak wysokiej dyspozycji.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 23 lip 2013, 23:26
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 24 lip 2013, 0:20
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 24 lip 2013, 0:41
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 24 lip 2013, 13:02
Pierwszy raz słyszę to nazwisko!Wilmore pisze:Widzę, że obaj nie wiecie, kim jest Nigel De Jong.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 24 lip 2013, 15:13
Nie no ja Cię proszę. Nikt nie słyszał o De Jongu oprócz tego, że miał kontuzję przez prawie cały sezonWilmore pisze:Snipp_
Tomusmc
Widzę, że obaj nie wiecie, kim jest Nigel De Jong. Otóż gra on w Milanie nie od dzisiaj, a tak myślicie, na co wskazują wasze posty, a od roku, przy czym miał poważny uraz. Wcześniej grał w Manchesterze City czy HSV, rozegrał kilkadziesiąt meczów w reprezentacji Holandii, więc to nie tak, że dziś można było go zobaczyć po raz pierwszy (z trudem, ale rozumiem, że nigdy wcześniej o nim nie słyszeliście, co widać w waszych postach, ale fani Milanu tak nie mają) i że na podstawie jednego meczu dochodzi się do wniosku, że to zawodnik lepszy od tego czy owego.
Największym zmartwieniem odnośnie De Jonga było to, czy wróci do formy fizycznej sprzed urazu. Widać dziś było, że wrócił, czuje grę, nadąża za nią, nadal przeważa siłą nad rywalami. By pewne rzeczy zauważyć nie potrzeba rozegrania 90 minut.
Dziś został wybrany najlepszym graczem turnieju - choć grał znacznie mniej od np. Vidala.
Dobrze rozumiem terazWilmore pisze:Tomusmc
Nie zauważyłeś, więc zwrócę Twoją uwagę na jeszcze jedną rzecz - odnośnie Teveza czy Llorente pisałem tylko o dzisiejszym meczu. Nie wyciągałem żadnych dalekosiężnych wniosków, co mylnie wyczytałeś z tego postu, tylko krytykuję ich postawę w tym jednym sparingu.
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 24 lip 2013, 17:11
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 24 lip 2013, 17:26
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 24 lip 2013, 21:44
Di Marzio informuje, że Vila jedną nogą w Betisie na zasadzie transferu definitywnego. Jestem ciekaw na jakich warunkach. Szkoda, że gość nie dostał praktycznie żadnej szansy w klubie.Nebula RN pisze:Vila przez 2 lata prawie nie grał, nikt raczej nie będzie ryzykował od razu transferu definitywnego.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 24 lip 2013, 22:06
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 lip 2013, 13:50
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 25 lip 2013, 16:11
rekinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio