C+ nie ma już praw do Serie A.wloski pisze:Nie wiem o jaki mecz chodzi, ale oni mają tylko prawa do Serie A, a więc wszystko co po za tym to niestety linki, internet i te sprawy.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 27 lip 2013, 19:59
C+ nie ma już praw do Serie A.wloski pisze:Nie wiem o jaki mecz chodzi, ale oni mają tylko prawa do Serie A, a więc wszystko co po za tym to niestety linki, internet i te sprawy.
lukas_k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 27 lip 2013, 20:17
rekinho
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 27 lip 2013, 20:22
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 27 lip 2013, 20:24
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 27 lip 2013, 20:25
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lip 2013, 9:20
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 lip 2013, 11:31
Za żadną z tych połówek bym się nie godził. Niang za parę lat będzie bardzo wiele wart, więcej niż połówka Poliego obecnie. Za Obianga też bym się nie zamienił.Ponoć chcemy oddać połówke Nianga za resztę karty Poliego. Żal jeżeli dotego dojdzie. Będziemy później ostro płacić. Jedynie bym się zgodził za połowę karty Obianga.
Nie rozumiem - po co, mamy De Jonga, który nie jest gorszym piłkarzem.Wg włoskich mediów zamierzamy złożyć ofertę za Luiza Gustavo. Z tym, że wg nich cena minimalna to 18 baniek.
Spokojnie z tym, zagrał co najwyżej nieźle w Trofeo TIM, jeden dobry mecz z Valencią nie mówi wiele.Podoba mi się Poli. Obok De Jonga chyba najlepszy w tej chwili nasz gracz przygotowań.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 lip 2013, 11:44
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lip 2013, 11:47
Wydaje mi się, że przydałby się nam drugi DM, który może zastępować Nigela jak i grać obok niego. Takim graczem jest właśnie Gustavo z tym, że nie daje ani jeden procent szans na jego przyjście. Jednak trzeba przyznać, że pomoc De Jong, Luiz Gustavo i Montolivo wygląda fenomenalnie.Nie rozumiem - po co, mamy De Jonga, który nie jest gorszym piłkarzem.
Allegri wczoraj powiedział, że chce, żeby reprezentanci już na Audi Cup pojechali i zaczęli grać. Gdyby nie choroba Mario to już pewnie wczoraj byłby w Valenci tak jak Faraon.Balotelli i Montolivo dolecą do Stanów, czy w ogóle nie będzie ich na tym pucharze?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 28 lip 2013, 11:52
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 lip 2013, 11:53
Nie widzę w naszej taktyce miejsca dla drugiego DM grającego obok De Jonga, a już na pewno nie widzę szans na występy Luiza Gustavo w Milanie jako zmiennika De Jonga. Nie ta klasa, słusznie będzie się domagał gwarancji gry.Wydaje mi się, że przydałby się nam drugi DM, który może zastępować Nigela jak i grać obok niego.
Jeśli faktycznie nie ustawi się po niego nikt ponad Wolfsburg (co mnie zaskoczy), to nie zdziwi mnie nagły ruch w stylu Gallianiego - wyczeka do 1 września, gdy okienka się pozamykają, i postawi Bayern pod ścianą - musicie nam go sprzedać, bo trener go nie chce (?), a nikt inny go już nie może kupić.z tym, że nie daje ani jeden procent szans na jego przyjście.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 lip 2013, 12:09
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lip 2013, 12:29
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 28 lip 2013, 14:42
wloski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio