AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 1739

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
lukas_k
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 27 lip 2013, 19:59

wloski pisze:Nie wiem o jaki mecz chodzi, ale oni mają tylko prawa do Serie A, a więc wszystko co po za tym to niestety linki, internet i te sprawy.
C+ nie ma już praw do Serie A.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 27 lip 2013, 20:17

macie jakis stream?

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2253
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 27 lip 2013, 20:18

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 27 lip 2013, 20:22

jest sopek! sop://broker.sopcast.com:3912/141110

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2253
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 27 lip 2013, 20:24

Robson nie strzela kolejnego karnego, oby w lidze się tego nie tykał.

Na razie całkiem przyjemny mecz dla oka, komu się nudzi to można pooglądać.
Ostatnio zmieniony 27 lip 2013, 20:25 przez Enjo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 27 lip 2013, 20:25

wieksza beka z guaity czy z robsona, jak sądzicie?

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 721

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lip 2013, 9:20

Ponoć chcemy oddać połówke Nianga za resztę karty Poliego. Żal jeżeli dotego dojdzie. Będziemy później ostro płacić. Jedynie bym się zgodził za połowę karty Obianga.

Wg włoskich mediów zamierzamy złożyć ofertę za Luiza Gustavo. Z tym, że wg nich cena minimalna to 18 baniek.

Robinho kontuzjowany niewiadomo jeszcze na ile. Podobna sytuacja jak przed rokiem. Był w miarę dobrej formie w przedsezonowych przygotowaniach a później kontuzja za kontuzją go zniszczyły.

Podoba mi się Poli. Obok De Jonga chyba najlepszy w tej chwili nasz gracz przygotowań.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 lip 2013, 11:31

Ponoć chcemy oddać połówke Nianga za resztę karty Poliego. Żal jeżeli dotego dojdzie. Będziemy później ostro płacić. Jedynie bym się zgodził za połowę karty Obianga.
Za żadną z tych połówek bym się nie godził. Niang za parę lat będzie bardzo wiele wart, więcej niż połówka Poliego obecnie. Za Obianga też bym się nie zamienił.
W przypadku oddania im połówki karty doszłoby do kopert za parę lat, bo nie ma mowy, byśmy doszli do porozumienia z Sampdorią.
Wg włoskich mediów zamierzamy złożyć ofertę za Luiza Gustavo. Z tym, że wg nich cena minimalna to 18 baniek.
Nie rozumiem - po co, mamy De Jonga, który nie jest gorszym piłkarzem.
Podoba mi się Poli. Obok De Jonga chyba najlepszy w tej chwili nasz gracz przygotowań.
Spokojnie z tym, zagrał co najwyżej nieźle w Trofeo TIM, jeden dobry mecz z Valencią nie mówi wiele.

Fajny wynik wczoraj jak się weźmie pod uwagę, że w drugiej połowie grały rezerwy przemieszane z juniorami, a w pierwszej na pierwszy skład Valencii wyszło trzech zawodników pierwszego składu (w tym jeden kontuzjowany od listopada).
Gabriel znów parę błędów przemieszał z bardzo szczęśliwymi interwencjami (bronił typowo na notę, parę razy rzucał się efektownie przy piłkach lecących w jego zasięgu, po co?), jak na razie nie pokazał nic, bym uważał go za lepszego od Abbiatiego, Amelii czy Piscitelliego (z czasów primavery, nie widziałem go w żadnym z kilkudziesięciu meczów na wypożyczeniu w zeszłym sezonie).

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 28 lip 2013, 11:44

Balotelli i Montolivo dolecą do Stanów, czy w ogóle nie będzie ich na tym pucharze?

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lip 2013, 11:47

Nie rozumiem - po co, mamy De Jonga, który nie jest gorszym piłkarzem.
Wydaje mi się, że przydałby się nam drugi DM, który może zastępować Nigela jak i grać obok niego. Takim graczem jest właśnie Gustavo z tym, że nie daje ani jeden procent szans na jego przyjście. Jednak trzeba przyznać, że pomoc De Jong, Luiz Gustavo i Montolivo wygląda fenomenalnie.

Wiem również, że jest w kadrze Cristante, ale niechciałym aby był zaraz po De Jongu w kolejności do gry na DM, bo może nas sporo punktów kosztować, bo jest jeszcze zbyt mało doświadczony. Wolałbym, aby zaczynał grając b2b i w miarę nabierania doświadczenia przesunąć go na DM, bo technicznie ma wszystko by grać na tej pozycji.
Balotelli i Montolivo dolecą do Stanów, czy w ogóle nie będzie ich na tym pucharze?
Allegri wczoraj powiedział, że chce, żeby reprezentanci już na Audi Cup pojechali i zaczęli grać. Gdyby nie choroba Mario to już pewnie wczoraj byłby w Valenci tak jak Faraon.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 28 lip 2013, 11:52

nienawidze gustavo i najchętniej poskakałbym mu po glowie, ale nie da się mu odmówić klasy, imo jest lepszy niż de jong, ja bym z niego nawet b2b zrobił - monto - de jong - gustavo

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 lip 2013, 11:53

Dolecą razem z Abate, De Sciglio, Zapatą, prawdopodobnie wróci też Robinho, bo o jego urazie dochodzą raczej pozytywne wieści + zszedł o własnych siłach z murawy. Faraon przed wczorajszym meczem rozegrał dwa treningi, więc też będzie w innej formie - poleciał, bo nie było kogo brać na ławkę.
Jak dodać do tego nadchodzący co najmniej jeden transfer (odsuwam na bok plotki o przychodzącym Mangali czy Kongodbi, ale takiego Hondy w lecie jestem pewien), to wychodzi, że z wczorajszego składu zostaną cztery nazwiska, ale tylko trzy pozycje będą te same: bramkarz, środkowy obrońca, defensywny pomocnik i ktoś nowy na mezz'ali, pytanie tylko czy Boateng czy Poli.
Występ Milanu w drugiej połowie był gorszy niż żałosny, ale właśnie dlatego mnie to nie rusza specjalnie - na murawie byli Gabriel, Cristante, Bonera, Emanuelson, Nocerino, a rywalem była walcząca o zwycięstwo Valencia.
Wydaje mi się, że przydałby się nam drugi DM, który może zastępować Nigela jak i grać obok niego.
Nie widzę w naszej taktyce miejsca dla drugiego DM grającego obok De Jonga, a już na pewno nie widzę szans na występy Luiza Gustavo w Milanie jako zmiennika De Jonga. Nie ta klasa, słusznie będzie się domagał gwarancji gry.
z tym, że nie daje ani jeden procent szans na jego przyjście.
Jeśli faktycznie nie ustawi się po niego nikt ponad Wolfsburg (co mnie zaskoczy), to nie zdziwi mnie nagły ruch w stylu Gallianiego - wyczeka do 1 września, gdy okienka się pozamykają, i postawi Bayern pod ścianą - musicie nam go sprzedać, bo trener go nie chce (?), a nikt inny go już nie może kupić.
No ale to takie sobie gdybanie, nie chce mi się wierzyć, że Bayern nie chce tej klasy piłkarza, a nie zgłoszą się po niego bogatsze kluby (choć który potrzebuje do pierwszego składu takiego gracza?).

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 28 lip 2013, 12:09

Jak dla mnie MU zrobiloby dobry deal zglaszajac sie po niego

Awatar użytkownika
mete
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 28 lip 2013, 12:29

Jeżeli tylko od Bayernu lub gracza wyjdą sygnały o chęci rozstania to po Gustavo ustawi się kolejka klubów, które nas przebiją finansowo.

Dodać trzeba, że za rok mundial więc żaden gracz nie będzie chciał go przegapić siedząc na ławce. Zwłaszcza Brazylijczyk.

Honda bramka z wolnego. Jak tak dalej będzie grał to ruskie go na pewno teraz nie puszczą...

Awatar użytkownika
wloski
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 981
Kibicuję: Edukacjii Clonera

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 28 lip 2013, 14:42

Jest 11 graczy na boisku, no dobra 10, bo mało kiedy bramkarz wykonuje karne to nie czasy Hans-Jörg Butta, ale... Robinho kompletnie do tego typu sytuacji się nie nadaje, kolejny spieprzony karny przez tego brazola.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”