Wiec wydaje mi sie ze kontaktowali sie z klubem. Jezeli sie myle to wskaz mi zrodlo, ktore udowodni ze nie mam racji
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yossarian » 28 sie 2006, 18:45
yossarian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2006, 18:48
Działacze ani trenerzy niczego takiego nie mówili. To prasa wymyślała sobie bajki.Nie było tygodnia, żeby działacze, trenerzy Barcy nie mówili o umowach jakie mają z Heńkiem, że niby jak nie podpisze, to będzie płacił karę i inne tego typu bzdety.
Lorcio aka lordinho oczywiście znam.Paszti pisze:lorcio
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sie 2006, 18:51
I to był ich błądyossarian pisze: w wypadku Henry'ego nie przypominam sobie zeby Arsenal prostestowal w sprawie jakis zakulisowych podchodow dzialaczy FCB
W takim razie skąd rzekome umowy z Henry'myossarian pisze:Wiec wydaje mi sie ze kontaktowali sie z klubem
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 28 sie 2006, 18:54
Po co mieli kontaktować się z Barceloną skoro chcieli go zatrzymać?? Zrobiliby tak pewnie gdyby Henry zadecydował czy zostaje czy odchodzi, zdecydowal ze zostaje wiec nie bylo powodów ku temu..yossarian pisze:Wiec wydaje mi sie ze kontaktowali sie z klubem.
kazesz mi szukac newsow sprzed 4-5 miesięcy?? ciezkie zadanie, szczerze, to mi sie nawet nie chceyossarian pisze:Jezeli sie myle to wskaz mi zrodlo, ktore udowodni ze nie mam racji
No i to jest to samo co bylo zawarte w moim poprzednim poscie: znowu Arsenal jest winny....yossarian pisze:Paszti ale w wypadku Henry'ego nie przypominam sobie zeby Arsenal prostestowal w sprawie jakis zakulisowych podchodow dzialaczy FCB
Newet jeśli, to chyba nie powiesz, że wszystko było jak wy to nazywacie "fair"...Niggaz pisze:Działacze ani trenerzy niczego takiego nie mówili. To prasa wymyślała sobie bajki.
możesz go ode mnie pozdrowićNiggaz pisze:Lorcio aka lordinho oczywiście znam.
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2006, 18:55
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sie 2006, 18:57
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2006, 18:58
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yossarian » 28 sie 2006, 19:01
yossarian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sie 2006, 19:10
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2006, 19:12
Ke?RealFan pisze:Faktem jednak jest, że wszyscy piłkarze Blaugrany swoimi wypowiedziami podgrzewali atmosferę w tym temacie i to dobre nie było
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yossarian » 28 sie 2006, 19:14
yossarian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sie 2006, 19:18
Już nie pamiętasz jak to wszyscy piłkarze Barcelony w kółko wypowiadali się jaki to Henry nie jest wspaniały i jak cudownie byłoby grać u jego boku w drużynie z KataloniiNiggaz pisze:O jakie wypowiedzi jakich zawodników chodzi?
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 28 sie 2006, 19:21
Nie wszyscy. Dwóch. Może trzech.RealFan pisze:wszyscy piłkarze Barcelony
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 28 sie 2006, 19:27
Nie raz i nie dwa Ronaldinho, Eto'o czy Deco (nie pamietam jzu dokladnie kto to byl) wypowiadali sie jak to by bylo fajnie miec Henry'ego w Barcelonie.. chyba ze to tak jak wszystko zwiazane z cala to sprawą wymysliła prasa i oczywiście to wina Arsenalu..O jakie wypowiedzi jakich zawodników chodzi?
konrtakt konczylby mu sie dopiero po zakonczeniu sezonu 06/07yossarian pisze:henrykowi konczyl sie kontrakt
eee?? przecie Wenger nie raz mowil ze jest zly na barcelone za to cale zamieszanie wokole Heńka (nie musisz na to odpowiadac bo kazdy fan Barcy pisal o tym co robi wenger po 5tysiecy razy)yossarian pisze:i braku protestow ze strony Arsenalu uwazam za sluszne
Paszti

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 sie 2006, 19:34
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio