Atletico Madryt (zbiorczy) - Strona 175

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%
Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 7

Re: Atletico Madryt (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 19 gru 2011, 1:38

Nie mialam jak ogladac meczu i widze, ze nie mam czego zalowac... Czulam cos w kosciach, ze bedzie ciezko, ale zeby przegrac u siebie 0:2 :cry:
Juanfran dopiero drugi raz gral na prawej za Peree, i na ogol sprawdzal sie tam niezle. Nie zmienia to faktu, ze na dany moment tak jakbysmy nie mieli prawego obroncy- mam nadzieje, ze zarzad zamierza cos z tym zrobic i to szybko.
Czytalam, ze Manzano dokonal jakichs debilnych zmian (czemu mnie to nie dziwi :roll: ) Co sie dzieje z Atleti, zeby tak grac majac taki sklad... Nie uwierzylabym, gdyby mi ktos w zeszlym sezonie powiedzial, ze bedziemy grac jeszcze gorzej niz wtedy. Tragedia :?
No coz, czara goryczy sie przelala, czy srodowy mecz CdR z Albacete bedzie ostatnim meczem Manzano?

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 20 gru 2011, 2:17

http://www.atleticopoland.com/news/Rafa-time-2144

Ciekawe, ile w tym wszystkim prawdy, ale dosyc duzo informacji Marca podaje, wiec musi cos w tym byc. Blagam, niech to bedzie Simeone lub Antic :pray:

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 21 gru 2011, 4:13

Na mecz z Albacete powolani sa wszyscy dostepni zawodnicy (poza kontuzjowanymi Silvio, Perea i chyba Turanem, wywalonym za kartke Alvaro, Courtoisem, ktory wyjechal do Belgii i to by bylo chyba na tyle). Asenjo ma byc w bramce, a poza tym jest mi wszystko jedno, kogo nasz (jeszcze do jutra) trener wystawi, byleby wygrali- to bylby szczyt wszystkiego nie wygrac w 1/16 CdR. Okrojony sklad na wyjezdzie zawiodl, wiec u siebie trzeba wystawic najsilniejsza mozliwa 11 :!:

http://atleticopoland.com/news/Simeone- ... etico-2145

Ostatnio zastanawialam sie, czy daloby sie go namowic na zmiane otoczenia, a tu Argentynczyk sam zrezygnowal z trenowania Racingu :) Moze to i jest ryzyko, ale mam dziwne przeczucie (oby sluszne), ze on jest dokladnie tym charakternym trenerem, ktorego Atleti potrzebuje (jesli nie wyjdzie nic z tego na stale, to chociaz do konca sezonu- czy moze byc gorzej niz teraz?) Ze spokojnym gentlemanem Manzano :mrgreen: nie wyszlo, wiec... Poza tym czlowiek zwiazany z klubem byly pilkarz... Jedyne, co mi troche nie pasuje to wiek- troche mlody mi sie wydaje (choc QSF tez staruszkiem nie byl)- poza Simeone to raczej starszych kandydatow sie wymienia. Nie udalo sie zatrudnic go latem- jak nie teraz to kiedy?

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 gru 2011, 12:35

Cholo blisko,coraz blizej :) Zrobil kawal swietnej roboty w Estudiantes i Catanii,wiec ulomkiem nie jest. Co prawda nie nalezy sie ludzic,ze przyjdzie Simeone,a wyniki nagle zmienia sie diametralnie jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki. Nie. Druzyna jest rozbita. Na poskladanie tego wszystkiego co spartolil Manzano potrzeba bedzie dobrych kilku miesiecy. Ten sezon w PD jest juz raczej nie do odratowania i mam tylko nadzieje,ze nowy coach zdola awansowac do europejskich pucharow (LE oczywiscie,o LM juz dawno zapomnialem).

Obrazek

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 21 gru 2011, 19:13

Jak nastroje przed rewanżem z Albacete? Można Was grać na live? :>

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 gru 2011, 19:19

Salas11 pisze:Jak nastroje przed rewanżem z Albacete? Można Was grać na live? :>
Nastroje kiepskie,bo jestem chory i net mi strasznie chodzi,wiec meczu nie obejrze.

A co do obstawiania to ja bym tego nie ruszal,choc Atleti pewnie przejdzie.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 21 gru 2011, 21:01

Jestem dokladnie tego samego zdania- ktokolwiek nie przyjdzie, bedzie mial strasznie ciezko z poukladaniem tak rozbitego zespolu...

Co do meczu sklad- Asenjo- Juanfran- Miranda- Godin- Filipe- Assuncao- Gabi- Koke- Diego- Adrian- Falcao.
Mecz totalnie sfrajerzony(nic nowego), strata bramki chyba w 20 sekundzie meczu (brawa jak zawsze dla naszej obrony!).
Tego tylko brakowalo, odpadniemy z Pucharu Krola, Manzano wprawdzie odejdzie ale bajzel po nim zostanie :roll:
Dobrze, ze chociaz w LE awansowalismy dalej (pytanie, na jak dlugo). Chaos kompletny na boisku, nie potrafimy nawet dobrze podac sobie nawzajem pilki, klopoty z przyjeciem, a z atakow nic nie wychodzi. Roznie grajace Atleti juz widzialam, ale takiego chaosu chyba nigdy :?

Na pocieche komentator sportklubu wymiata, facet jest super :P

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 gru 2011, 21:55

Manzano zegna sie z Calderon w zenujacym stylu. Juz nawet nie chce sie domyslac co urodzilo sie w jego durnym lbie przed meczem. Koke z Diego na skrzydlach ehh... Dobrze,ze to juz koniec.

Cholo przybywaj.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 21 gru 2011, 21:57

Szkoda ze Simeone tak blisko. Paradoksalnie zycze wam jak najlepiej, i mam przeczucie ze tu by sie Benitez nadal - taktyka przede wszystkim, ogarniecie defensywy i wyciagniecie 100% z tego co macie. Ale, zobaczymy.

Awatar użytkownika
mzatlanta
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mzatlanta » 21 gru 2011, 22:07

Przede wszystkim ta zmiana, zdjecie Diego i wsadzenie w jego miejsce Pizziego to bylo samobojstwo GM/zabojstwo Atletico. Zreszta, mecz byl przegrany juz po tym golu w poczatkach meczu. Ale zeby na tyle oddanych strzalow zadnego nie trafic...Coz. Przykro mi, ze zespol pozegnal sie z rozgrywkami ktore bardzo lubie, ale taka gra nie zasluzylismy na awans.
Ide na mecz Athletiku z Oviedo a jutro zycze sobie ujrzec info o zmianie na stolku trenerskim Rojiblancos.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 21 gru 2011, 22:16

Niech ten Manzano zostanie do końca sezonu. Może jeszcze uda mu się spuścić Atletico z powrotem do Segunda. :faja:

Dobra, niech Wam będzie, już przestaję się znęcać na dziś.

Awatar użytkownika
Minor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 21 gru 2011, 22:31

Też się nie będę za bardzo znęcał więc tylko w ramach ciekawostki podam, że Atletico B, na co dzień grające w 3 lidze, w grupie razem z Albacete potrafiło z nimi zremisować 1:1.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 gru 2011, 20:13

http://www.atleticopoland.com/news/Greg ... adryt-2153

Zajebiscie :beer: :love: :jupi: :pijemy: :peace: :brawo: :ok: :smile2:

Wiecej napisze jutro,bo dzisiaj nie mam czasu.

Awatar użytkownika
Sammyy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 131

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 gru 2011, 20:27

Jak pisałem, że Manzano jest idiotyczną opcją to odpisano mi, że trzeba mu dać czas. Sądzę, że daliście mu go za mało i dlatego nie pokazał tej genialnej myśli taktycznej. Poza tym skład macie lepszy niż Valencia personalnie, nie wspominając o Sevillach czy innych Villarrealach (no, ale Ci grają w sumie jeszcze gorzej od was) więc te wyniki to naprawdę jest lekka parodia. Bierzcie Juande Ramosa który ostatnio ma jakieś problemy na Ukrainie i dalej będzie wesoło jak za Manzano.

Ile musicie zapłacić by wykupić Diego ?
Btw, czytałem jakiś czas temu, że El Hamadoui jest blisko was, kolejny wesoły zawodnik.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 gru 2011, 20:35

Sammyy pisze:Poza tym skład macie lepszy niż Valencia personalnie
Trochę się rozpędziłeś. Poza Falcao i tureckim matkojebcą nie ma czym tam straszyć (rozśmieszać też nie, bo zwolnili taktycznego magika). Diego? Nie przesadzajmy. Na razie nie ma tam kolektywu i w tym tkwi problem. Są podwaliny pod solidny zespół jakim stała się Valencia. Nie chcę się licytować na nazwiska i pozycje, ale porównania kwestii kadrowej są nie na miejscu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”