Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 18 gru 2018, 12:33
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 18 gru 2018, 12:55
sickstick
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 gru 2018, 13:05
[k****], co za belkot. Przeciez on sam stworzyl to United. Sam chcial tych pilkarzy. Kupowal ich do swojej filozofii. A pozniej marudzil, ze Klopp ma graczy, ktorzy bardziej pasuja mu do stylu, a on takich nie ma.Kojiro pisze:Spokojnie, po Chelsea wygrał z Interem LM, wtedy też przepowiadali jego koniec. Dużo się mówi, że był taki i owaki dla UTD, tylko jakoś nikt nie mówi, że może to UTD nie było dobre dla niego. Tu trzeba chemii w obie strony i trzeba też mieć w pamięci, że od czasu SAF UTD w lidze było mało znaczące.
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 18 gru 2018, 13:13
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 gru 2018, 13:17
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 gru 2018, 13:20
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 gru 2018, 13:24
Poczekajcie do lata na Maxa.piotrcies pisze: Ja mam tylko nadzieję, że nie przyjdzie Conte. Czy będzie Zidane, czy Pochettino, to na pewno będzie jakiś progres w stosunku do Mou (za tego drugiego to i gra będzie przyjemniejsza), od Włocha wolałbym już nawet Eddiego Howe'a, nie chcę kolejnego szkoleniowca tego rodzaju. Znów dwa-trzy lata i rozstanie w niezgodzie. Podziękuję.
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 gru 2018, 13:35
Do końca sezonu na pewno. Moim zdaniem to pokazuje, że zarząd już wybrał, tylko że ten ktoś obecnie pracuje w innym klubie, więc trzeba się wstrzymać. I lepiej, niż brać np. Blanca, bo najlepszy z wolnych, jeśli ktoś jest priorytetem, to trzeba uderzać po niego, nawet kosztem gorszego jednego sezonu. To też wyklucza Zidane'a. Myślę, że latem będziemy mieć Pochettino.
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 18 gru 2018, 13:41
cloner
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 18 gru 2018, 15:23

ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 gru 2018, 15:49
red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 18 gru 2018, 16:29
Blanc?
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 18 gru 2018, 16:32