Jestem w szoku, nie spodziewałem się Emanuelsona na boku obrony. Szykuje się bardzo interesujący sparing. Wiadomo, że Montolivo, Zapata, Balo czy Silvestre są lata świetlne od oczekiwanej dyspozycji, ale dobrze będzie ich po prostu zobaczyć znów.OFFICIAL XI vs. Chelsea (4-3-1-2): Abbiati; Antonini-Zapata-Silvestre-Urby; Montolivo-De Jong-Muntari; Boateng; Balotelli-El Shaarawy.
Rosyjskie media podały, że dziś osiągnięto porozumienie i zawodnik dołączy do Milanu w najbliższych godzinach. Nie wierzę w to jednak, za nagłe by to było.Każdy mądry spodziewał się, że CSKA nie odda go za 2 mln euro. Występ HondyNie zdziwiłbym się gdyby grał na odejście z CSKA.
O ile dla Serba to możliwe, o tyle na transfer Hondy Milan ma jeszcze jakieś 10 dni - do zgłoszenia kadry na eliminacje LM. Po tym czasie podobno Milan zdecyduje na olanie tego ruchu i ściągnięcie go za darmo w styczniu.Kluczowymi dniami dla Hondy i Ljajica będą ostatnie dni sierpnia.
Tu nie chodzi o nazwiska dla których mieli zmienić system (bo tych nie ma), tylko moim zdaniem o brak nazwisk, dla których mieliby trzymać tamten system. Moim zdaniem zespół osiągnął sufit w 4-3-3, bo nie ma już pola do rozwoju, w końcu alternatywami na skrzydła to np. Boateng czy przestawiony z innej pozycji Niang. Natomiast do 4-3-1-2 mamy lepszą kadrę, a łatwiej ją do tego wzmocnić (lepszy skrzydłowy to byłby wielki wydatek, podczas gdy lepszy ofensywny pomocnik jest za darmo od stycznia).nie zupełnie o to mi chodziło, ale idąc za twoja wypowiedzią to skoro ogłoszono oficjalnie po "wielkim szczycie" ze gramy 4-3-1-2 to niby kim?? Boatengiem Saponarą?.