To raczej na pewno nie ta piosenkameecik_mks pisze:Diamen anglik - Will Young - Light my fire
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 23 gru 2005, 17:19
To raczej na pewno nie ta piosenkameecik_mks pisze:Diamen anglik - Will Young - Light my fire
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 23 gru 2005, 17:24
hmmmm no to ja nie wiem... bo Will Young spiewal na miedzynarodowym idolu, i spiewal ta piosenke...Juv pisze:To raczej na pewno nie ta piosenkameecik_mks pisze:Diamen anglik - Will Young - Light my fire
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 gru 2005, 17:28
Will Young jest tym gościem o któreho mi chodziło , jednak ta piosenka ze Shreka 2 , raczej on nie śpiewa. Pomyliło mi się. W Shreku sparodiowali jego występ z ogniem i dlatego myślałem , że to on. Dobra idę poszukać.meecik_mks pisze:hmmmm no to ja nie wiem... bo Will Young spiewal na miedzynarodowym idolu, i spiewal ta piosenke...Juv pisze:To raczej na pewno nie ta piosenkameecik_mks pisze:Diamen anglik - Will Young - Light my fire
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 23 gru 2005, 17:54
Maybe http://www.megaupload.com/?d=3K21F5L4 Por Amartemeecik_mks pisze: kilka utowrkow Enrique Iglesiasa
PrOtEcToR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 23 gru 2005, 18:41
Diamen czekam na złotoDiamen23 pisze:Jakbyś ktoś wiedział jak się nazywa , to obsypie go złotem
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 23 gru 2005, 19:33
-=MiC=-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 23 gru 2005, 19:55
M.T.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 23 gru 2005, 20:04
się robi:-=MiC=- pisze:Juv dzieki ze Kean a moglbys wrzucic ten Remix Tiesto na inny server bo tamten link niechce mi chodzic z gory dziekuje
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 23 gru 2005, 20:23
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 23 gru 2005, 20:28
Nie miałbym nic przeciwkoJuv pisze:PS. Jak będe miał te inne (bo chyba wiem jakie to) to wrzucę
http://rapidshare.de/files/9695282/Mado ... n.mp3.htmlmeecik mks pisze:Madonna - Hung up
Sprawdź swoje konto bankoweJuv pisze:Diamen czekam na złoto
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 23 gru 2005, 20:31
infernus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 23 gru 2005, 20:33
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 23 gru 2005, 20:39
mesajah
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 23 gru 2005, 21:14
interesy z Tobą to czysta przyjemnośćDiamen23 pisze:Sprawdź swoje konto bankowe
To każdy powinien mieć<LILI> Romanista pisze:Wiem że niem w tym temacie ale mam prośbe Juv lub ktoś inny ma może Teledysk z którego Juv ma urywek w sigu jak tak to zamieśćcie go prosze !!!!!!
Juv

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kork! » 23 gru 2005, 21:15
Kork!
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio