F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 177

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 paź 2005, 11:26

to nawet smiesznie sie nie robi , widac jakie ukałdy panują w madrycie, pikarz tego klubiku moze sobie podazac decyzje sedziego a federacja anuluje mu kartke!! Tymczasem ewidentny błąd sedziego a federacja co robi ??? utrzymuje kare!!!
Widac ci pajace w Madrycie muszą isc do okulisty :!:

A wie ktos jak argumentowali podtrzymanie kartki dla Messiego???

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 14:19

Messi zbudza zbyt wielki strach w przeciwnikach, aby pozwolono mu na rywalizajcę na równorzędnych warunkach. Drużyny apelujące o odsunięcie Messiego od rozgrywek (kwestia paszportu, zgłoszenia do rozgrywek itd.) wraz z braćmi z federacji powinni sobie założyć Związek Walki z Messim. Czekam aż pojawią się opinie, że Leo ma za szybkie buty i nie może grać, albo jest nieregulaminowo dobry i też nie wolno mu grać.
pepe na fcbarca.com pisze:to nie jest zwykla pomylka tylko jawne skurwysynstwo!

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 paź 2005, 14:37

I to jest właśnie cały Madryt. Nadużywanie władzy. Szkoda gadać wogóle, przecież to trzeba być albo głupim albo z policji, żeby tak zrobić :? Prędzej powinni cofnąc kartke Messiemu niż temu modnisiowi.

Madritista
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Madritista » 26 paź 2005, 14:40

luk1208 pisze:to nawet smiesznie sie nie robi , widac jakie ukałdy panują w madrycie, pikarz tego klubiku moze sobie podazac decyzje sedziego a federacja anuluje mu kartke!! Tymczasem ewidentny błąd sedziego a federacja co robi ??? utrzymuje kare!!!
Widac ci pajace w Madrycie muszą isc do okulisty :!:

A wie ktos jak argumentowali podtrzymanie kartki dla Messiego???
nie wiem czy widziales cale to zajscie ale ci wytlumacze beckham po faulu na RAULU nie mogl zniesc tego ze tam byl faul i przeszedl kolo sedziego mowiac mu cos pozniej odchodzac i przyklaskujac wiem rooney dostal czerwona poniewaz sfaulowal przeciwnika, dostal zolta kartke i przyklasnal sedziemuaa beckham tylko za zaczepki slowne i zeby za to dostac czerwona kartke to wez sobie pomysl nawet nikogo nie kopnal nikogo nie uderzyl to jakbym mial dostac czerwona kartke za to wolalbym skosic jakiegos zawodnika porzadnie albo po prostu lac sie z kims. Messi poza tym moglby grac z ta zolta kartka a beckham nie.TO JEST ROZNICA!!!!!

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 26 paź 2005, 14:50

luk1208 pisze:Widac ci pajace w Madrycie muszą isc do okulisty

W madrycie sedziowal gosc z madrytu ? Hmm ciekawe dosc :?
Niggaz pisze:Messi zbudza zbyt wielki strach w przeciwnikach, aby pozwolono mu na rywalizajcę na równorzędnych warunkach. Drużyny apelujące o odsunięcie Messiego od rozgrywek (kwestia paszportu, zgłoszenia do rozgrywek itd.) wraz z braćmi z federacji powinni sobie założyć Związek Walki z Messim. Czekam aż pojawią się opinie, że Leo ma za szybkie buty i nie może grać, albo jest nieregulaminowo dobry i też nie wolno mu grać.

Nie win federacji tylko Laporte, gdyby wszystko odpowiednio szybko zalatwil nie byloby teraz problemu.
luk1208 pisze:widac jakie ukałdy panują w madrycie
No ta w koncu federacje tworzy perez i beckham. Cala prawda.

Co do kartek Messi dostal zolta, becks czerwo. Jest roznica?
kulekfcb pisze:Nadużywanie władzy
No ta jak chcesz to damy wam 10 pkt na papierze. W koncu w madrycie taka wladza ... :lol:
Madritista pisze:TO JEST ROZNICA!!!!!

No troche.

Ehhh frustraci :?

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 14:51

Madritista spójrz na to na ja napiszę :arrow:
Beckham dostaje dyskusyjne czerwo za krytykowanie orzeczeń sędziego. Rozumiem, że jeden sędzia dałby mu czerwo a inny nie. Leo Messi zostaje sfaulowany ewidentnie (tutaj nie ma dyskusji nawet) w polu karnym. Należał się rzut karny a nawet i żółta kartka dla przeciwnika. Tymczasem Leo zostaje ukarany żółtym kartonikiem za symulowanie. Federacja rozpatruje ponownie obie sytuacje i co się dzieje? Musieli chyba jeszcze raz zobaczyć te sytuacje na nagraniach. Becksowi anulowali kartkę. To jest jeszcze do przełknięcia (chociaż moim zdaniem nie powinni w ogóle rozpatrywać apelacji ani ze strony Barcy ani Realu). No, ale gdzie oni mieli oczy oglądając sytuację z Messim? Głupota odebrała im wzrok? Czy może debilizm nagle odebrał im możliwość myślenia? Jak można było tej kartki nie anulować? W takich okolicznościach gówno mnie obchodzą wykazane różnice między żółtą a czerwoną kartką. Rządam tylko sprawiedliwości. Prawdziwej sprawiedliwości a nie według Madrytu.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 14:57

Smithu pisze:Co do kartek Messi dostal zolta, becks czerwo. Jest roznica?
Różnica polega na tym, że dyskusyjne czerwo można anulować a wyczarowanej żółtej kartki nie? Wytłumacz mi bo nie obczajam
:?

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 paź 2005, 15:12

Smithu napisał:
W madrycie sedziowal gosc z madrytu ? Hmm ciekawe dosc
jezeli sprawia ci czytanie tekstu ze zrozumieniem to nie nie komentuj czegos czego nie wiesz!! Dla przypomnienia gdzie sie znajduje siedziba federacji ?? w Madrycie? a moze w innym miesciee???

Madritista napisał:
nie wiem czy widziales cale to zajscie ale ci wytlumacze beckham po faulu na RAULU nie mogl zniesc tego ze tam byl faul i przeszedl kolo sedziego mowiac mu cos pozniej odchodzac i przyklaskujac wiem rooney dostal czerwona poniewaz sfaulowal przeciwnika, dostal zolta kartke i przyklasnal sedziemuaa beckham tylko za zaczepki slowne i zeby za to dostac czerwona kartke to wez sobie pomysl nawet nikogo nie kopnal nikogo nie uderzyl to jakbym mial dostac czerwona kartke za to wolalbym skosic jakiegos zawodnika porzadnie albo po prostu lac sie z kims. Messi poza tym moglby grac z ta zolta kartka a beckham nie.TO JEST ROZNICA!!!!!
heh kolejny zdesperowany fan :P
po pierwsze Raul faulował wiec wony był ewidentny dla Valenci, Beckham podwazał decyzje wiec dostał żółtą , po chwili zaczął klaska wiec dostał drugą!! czyli wynika ze dostał słusznie czerwoną kartke a Messi dostał za to ze był faulowany. niedlugo bedzie tak ze kartki bedą dostawac ci co są faulowani a nie ci co faulowali!!

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 26 paź 2005, 15:13

Niggaz pisze:Wytłumacz mi bo nie obczajam

No niggus ja tez nie. Ale to nie powod by kazdy z cules od razu wyzywal pod piekielne bramy caly madryt.
Niggaz pisze:Prawdziwej sprawiedliwości a nie według Madrytu.

Jakiej madrytu :? Opanujcie sie :? Nie przesadzajcie :?
luk1208 pisze:jezeli sprawia ci czytanie tekstu ze zrozumieniem to nie nie komentuj czegos czego nie wiesz!! Dla przypomnienia gdzie sie znajduje siedziba federacji ?? w Madrycie? a moze w innym miesciee???

Hehehe, wy mowicie o tym tak jakby to real byl wszystkiemu winny. Wiec przestancie pieprzyc Madryt, tylko nazywajcie rzeczy po imieniu.
luk1208 pisze:czyli wynika ze dostał słusznie czerwoną

Stop Wlacz myslenie ! :? Jejku rozumiem jedna za to co zrobil ale nie dwie pod rzad i to za to samo :?
Ostatnio zmieniony 26 paź 2005, 15:19 przez Smithu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 paź 2005, 15:14

Smithu pisze:No ta jak chcesz to damy wam 10 pkt na papierze. W koncu w madrycie taka wladza ...

NIe potrzeba my sobie bez tego damy rade......

Awatar użytkownika
maly_1236
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 26 paź 2005, 15:41

[b]kulekfcb[/b] pisze:NIe potrzeba my sobie bez tego damy rade......
Chyba w bierki pod stadionem

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 16:58

Smithu pisze:Ale to nie powod by kazdy z cules od razu wyzywal pod piekielne bramy caly madryt.
Ja staram się hamować. Mógłbym się napinać i frustrować dużo bardziej, ale wiem, że to nie ma sensu. Cholera mnie bierze jednak kiedy widzę jak kibice Realu próbują tłumaczyć decyzję różnicami między żółtą a czerowną kartką. Nie ma znaczenia czy Messi dostał żółtą kartkę, czerwoną kartkę, zieloną kartę czy paszport polsatu. Decyzja była niesprawiedliwa i wobec odwołania kartki Beckhama nie istnieją żadne racjonalne przesłanki według których należało oddalić apelację Barcelony. Tyle na ten temat. Nie wiem dlaczego tego nie rozumiecie.
Smithu pisze:akiej madrytu Confused Opanujcie sie Confused Nie przesadzajcie
Madrytu jako siedziby federacji.
maly_1236 pisze:Chyba w bierki pod stadionem
Sugerujesz, że Perez wygrał odwołania kartki Bekcsa grając w bierki z szefami federacji?

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 26 paź 2005, 18:14

Hehe troche to dziwne że Messiemu nie odwołali tej żółtej kartki, myśle jedak że mecz jest meczem i nawet nie powinno być takiego czegoś jak odwołanie kartki. Beckham powinien pauzować z Deportivo, a Messi mieć żółtą kartkę. Powiedzcie mi jak sędzia sie pomyli i uzna gola drużynie to można go też odwołać po meczu ???? dziwne....

Awatar użytkownika
sebol_fcb
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sebol_fcb » 26 paź 2005, 18:23

Ja całej tej sprawy z Leo nawet nie zamierzam komentować. A już napewno nie będę brał się za porównywanie jej ze sprawą beckhama. Powiem tylko tyle że to naprawde wielkie skur*****two ze strony całej tej federacji. Peace :wink:.

Dziś meczyk z Malagą. Liczę na spokojne zwycięstwo 1-0 lub 2-0 :wink: . Pamiętajmy że naszym priorytetem na najbliższy czas jest realizacja planu ''3x3''. Dlatego każdy inny wynik niż zwycięstwo Barcy będzie odebrany przez Barcelonismo jak porażka :roll:. VAMOS 8) !

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 paź 2005, 18:35

luk1208 pisze:Dla przypomnienia gdzie sie znajduje siedziba federacji ?? w Madrycie? a moze w innym miesciee???
A czyja to wina, ze wasz klub jest z Barcelony a nie z Madrytu czy innego miasta? albo, ze federacja jest w Madrycie a nie w Barcelonie czy innym miescie? albo wreszcie czyja to wina, ze Madryt jest stolica Hiszpanii i przez to mieszcza sie tam najwazniejsze krajowe organizacje? nasza? Realu? jezeli tak, to wszystkich za to przepraszam. jezeli nie - to po co wyzalacie sie w tym temacie? placzcie sobie u siebie. bardziej logiczne jak dla mnie.
Wg mnie decyzja dziwna, ale jestem daleki od tworzenia jakichs teorii spiskowych. kiedy Real tracil bramki po ewidentnych bledach i przez to tracil punkty jakos nikt nie zadal od federacji sprawiedliwosci.

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”