Widac ci pajace w Madrycie muszą isc do okulisty
A wie ktos jak argumentowali podtrzymanie kartki dla Messiego???

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 paź 2005, 11:26
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 14:19
pepe na fcbarca.com pisze:to nie jest zwykla pomylka tylko jawne skurwysynstwo!
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 paź 2005, 14:37
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Madritista » 26 paź 2005, 14:40
nie wiem czy widziales cale to zajscie ale ci wytlumacze beckham po faulu na RAULU nie mogl zniesc tego ze tam byl faul i przeszedl kolo sedziego mowiac mu cos pozniej odchodzac i przyklaskujac wiem rooney dostal czerwona poniewaz sfaulowal przeciwnika, dostal zolta kartke i przyklasnal sedziemuaa beckham tylko za zaczepki slowne i zeby za to dostac czerwona kartke to wez sobie pomysl nawet nikogo nie kopnal nikogo nie uderzyl to jakbym mial dostac czerwona kartke za to wolalbym skosic jakiegos zawodnika porzadnie albo po prostu lac sie z kims. Messi poza tym moglby grac z ta zolta kartka a beckham nie.TO JEST ROZNICA!!!!!luk1208 pisze:to nawet smiesznie sie nie robi , widac jakie ukałdy panują w madrycie, pikarz tego klubiku moze sobie podazac decyzje sedziego a federacja anuluje mu kartke!! Tymczasem ewidentny błąd sedziego a federacja co robi ??? utrzymuje kare!!!
Widac ci pajace w Madrycie muszą isc do okulisty![]()
A wie ktos jak argumentowali podtrzymanie kartki dla Messiego???
Madritista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 26 paź 2005, 14:50
luk1208 pisze:Widac ci pajace w Madrycie muszą isc do okulisty
Niggaz pisze:Messi zbudza zbyt wielki strach w przeciwnikach, aby pozwolono mu na rywalizajcę na równorzędnych warunkach. Drużyny apelujące o odsunięcie Messiego od rozgrywek (kwestia paszportu, zgłoszenia do rozgrywek itd.) wraz z braćmi z federacji powinni sobie założyć Związek Walki z Messim. Czekam aż pojawią się opinie, że Leo ma za szybkie buty i nie może grać, albo jest nieregulaminowo dobry i też nie wolno mu grać.
No ta w koncu federacje tworzy perez i beckham. Cala prawda.luk1208 pisze:widac jakie ukałdy panują w madrycie
No ta jak chcesz to damy wam 10 pkt na papierze. W koncu w madrycie taka wladza ...kulekfcb pisze:Nadużywanie władzy
Madritista pisze:TO JEST ROZNICA!!!!!
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 14:51
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 14:57
Różnica polega na tym, że dyskusyjne czerwo można anulować a wyczarowanej żółtej kartki nie? Wytłumacz mi bo nie obczajamSmithu pisze:Co do kartek Messi dostal zolta, becks czerwo. Jest roznica?
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 26 paź 2005, 15:12
jezeli sprawia ci czytanie tekstu ze zrozumieniem to nie nie komentuj czegos czego nie wiesz!! Dla przypomnienia gdzie sie znajduje siedziba federacji ?? w Madrycie? a moze w innym miesciee???W madrycie sedziowal gosc z madrytu ? Hmm ciekawe dosc
heh kolejny zdesperowany fannie wiem czy widziales cale to zajscie ale ci wytlumacze beckham po faulu na RAULU nie mogl zniesc tego ze tam byl faul i przeszedl kolo sedziego mowiac mu cos pozniej odchodzac i przyklaskujac wiem rooney dostal czerwona poniewaz sfaulowal przeciwnika, dostal zolta kartke i przyklasnal sedziemuaa beckham tylko za zaczepki slowne i zeby za to dostac czerwona kartke to wez sobie pomysl nawet nikogo nie kopnal nikogo nie uderzyl to jakbym mial dostac czerwona kartke za to wolalbym skosic jakiegos zawodnika porzadnie albo po prostu lac sie z kims. Messi poza tym moglby grac z ta zolta kartka a beckham nie.TO JEST ROZNICA!!!!!
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 26 paź 2005, 15:13
Niggaz pisze:Wytłumacz mi bo nie obczajam
Niggaz pisze:Prawdziwej sprawiedliwości a nie według Madrytu.
luk1208 pisze:jezeli sprawia ci czytanie tekstu ze zrozumieniem to nie nie komentuj czegos czego nie wiesz!! Dla przypomnienia gdzie sie znajduje siedziba federacji ?? w Madrycie? a moze w innym miesciee???
luk1208 pisze:czyli wynika ze dostał słusznie czerwoną
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 26 paź 2005, 15:14
Smithu pisze:No ta jak chcesz to damy wam 10 pkt na papierze. W koncu w madrycie taka wladza ...
kulekfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maly_1236 » 26 paź 2005, 15:41
Chyba w bierki pod stadionem[b]kulekfcb[/b] pisze:NIe potrzeba my sobie bez tego damy rade......
maly_1236
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 paź 2005, 16:58
Ja staram się hamować. Mógłbym się napinać i frustrować dużo bardziej, ale wiem, że to nie ma sensu. Cholera mnie bierze jednak kiedy widzę jak kibice Realu próbują tłumaczyć decyzję różnicami między żółtą a czerowną kartką. Nie ma znaczenia czy Messi dostał żółtą kartkę, czerwoną kartkę, zieloną kartę czy paszport polsatu. Decyzja była niesprawiedliwa i wobec odwołania kartki Beckhama nie istnieją żadne racjonalne przesłanki według których należało oddalić apelację Barcelony. Tyle na ten temat. Nie wiem dlaczego tego nie rozumiecie.Smithu pisze:Ale to nie powod by kazdy z cules od razu wyzywal pod piekielne bramy caly madryt.
Madrytu jako siedziby federacji.Smithu pisze:akiej madrytu Confused Opanujcie sie Confused Nie przesadzajcie
Sugerujesz, że Perez wygrał odwołania kartki Bekcsa grając w bierki z szefami federacji?maly_1236 pisze:Chyba w bierki pod stadionem
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 26 paź 2005, 18:14
Tobik33

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sebol_fcb » 26 paź 2005, 18:23
sebol_fcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 26 paź 2005, 18:35
A czyja to wina, ze wasz klub jest z Barcelony a nie z Madrytu czy innego miasta? albo, ze federacja jest w Madrycie a nie w Barcelonie czy innym miescie? albo wreszcie czyja to wina, ze Madryt jest stolica Hiszpanii i przez to mieszcza sie tam najwazniejsze krajowe organizacje? nasza? Realu? jezeli tak, to wszystkich za to przepraszam. jezeli nie - to po co wyzalacie sie w tym temacie? placzcie sobie u siebie. bardziej logiczne jak dla mnie.luk1208 pisze:Dla przypomnienia gdzie sie znajduje siedziba federacji ?? w Madrycie? a moze w innym miesciee???
Krzysztof Jarzyna
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio