Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 177

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 06 kwie 2008, 22:30

Nie wierze. To bedzie moj caly komentarz dzisiejszego meczu. Odechcialo sie wszystkiego. Nie wierze.... :(

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 kwie 2008, 22:34

uciekło ze mnie powietrze :(
byliśmy o włos nie tylko od remisu, ale i zwycięstwa, były okazaje na 2:3 dla nas na czele z słupkiem i dobitką Treze, gdzie kapitlaną interwencją popisał się Fontana ale i Treze źle strzelił bo w środek, potem też mógł strzelić, ale był niedokładny i w efekcie skończyło się jak skończyło, Palermo strzelił znów cudowną bramkę i znów Buffon nie miał nic do powiedzenia, słowem sycylijczykom wyszło w ataku wszystko i na 3 okazje strzelili 3 gole z czego 2 piękne :roll:
Mecz jeśli chodzi o dramaturgie i poziom piękny, ALE CO MNIE TO KÓRWA OBCHODZI :!: :!: :evil: :evil: :evil:

Ale Brawa dla Alexa i Sissoko za walkę, bo byli świetni

No nie mogę, poprostu nie mogę.........

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 kwie 2008, 22:37

(L)oczkerson pisze:Buffon nie miał nic do powiedzenia
Że niby przy trzeciej bramce nie miał nic do powiedzenia? To, że się nie ruszył wcale nie oznacza, że było to nie do wyjęcia.

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 06 kwie 2008, 22:40

był komkpletmnie zasłonięty, a strzał był piekielnie mocny i precyzyjny, ja do niego pretensji w tej sytuacji miec nie mogę...

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2856

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 06 kwie 2008, 22:42

ee wiesz Julio Cesar by to obronił :wink:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 06 kwie 2008, 22:42

No cóż, przepiękne widowisko, zwłaszcza dla postronnego widza. Przespaliśmy I połowę. Zapomniałem wspomnieć, że Camor był faulowany w polu karnym :P W II połowie Palermo nie istniało, poza jedną, bramkową akcją. Amauri w Ii połowie nie był już taki przyjazny ;) Pokazał, że jego zakup będzie wzmocnieniem ale i Del Piero pokazał, że się nie da wygryźć. W II połowie powinniśmy strzelić jeszcze ze 2 gole, strzał Legro, zabrakło milimetrów. Słupek Del Piero, dobitka Treze i Fontana interwencja sezony :shock: on nie miał prawa tego obronić... Później jeszcze raz przepuszczenie Camora i Treze obok słupka, Iaquinta główką nad poprzeczką i Bóg wie co jeszcze ale niewykorzystane sytuacje się mszczą i tak się stało tym razem niestety. Z gry jestem zadowolony w II połowie. Sissoko co dziś zagrał mistrzostwo świata w środku, Treze nieskutecznie bardzo, Tiago wszedł i nic nie pokazał poza jednym podaniem do Molinaro ale zapomniał, że do niego się nie podaje. Swoją drogą się zastanawiam do czego Molinaro używa prawej nogi :think: Komicznie to wygląda, kiedy przyjmuje, podaje i dośrodkowuje jedynie lewą, boi się kopnąć piłkę prawą :roll: Palermo zagrało dziś 3-4 akcje i strzeliło 3 gole. Gdybyśmy my mieli dziś taką skuteczność, to byłoby 6 albo 7. Bramka Cassaniego :brawo: można oglądać i oglądać. szkoda, że była ona jak cios w plecy :( Mam tego dosyć... z meczu na mecz utwierdzam się w przekonaniu, że z Ranierim nie osiągniemy niczego wielkiego. Co z tego, jak zagramy jeden dobry mecz z Romą, jak później wtapiamy ze słabeuszami. Dobry mecz z Interem, a później 2 następne dupa. Brakuje nam stylu. Nawet jeśli dziś Ii połowa była świetna, to I pozostawia baaardzo dużo do życzenia i tak jak już kiedyś pisałem na palcach jednej ręki mogę policzyć spotkania, w których nasza gra mi się podobała. O vice mistrzostwie możemy już oficjalnie zapomnieć. Wypada podziękować piłkarzom za walkę i serce włożone w ten mecz, ale niestety sama determinacja i wola walko to za mało. szkoda, po tym meczu zostaje ogromny niedosyt ale widowisko wspaniałe, przepiękne gole, tylko wynik ujowy...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 kwie 2008, 22:45

(L)oczkerson pisze:był komkpletmnie zasłonięty, a strzał był piekielnie mocny i precyzyjny, ja do niego pretensji w tej sytuacji miec nie mogę...
Strzał z prawie 30 metrów trudno żeby ktoś nie stał w polu karnym i nie zasłaniał. Precyzyjny ten strzał był, ale do okienka sporo brakowało.
sci pisze:ee wiesz Julio Cesar by to obronił
Tydzień temu w Rzymie nie takie wyciągał.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 kwie 2008, 22:49

Niech lepiej nie mowia o tym, ze chca wygrac scudetto, bo co o tym wspomna, to w nastepnym meczu daja dupy.

No ale, 3 miejsce jest bardzo dobre. Szczegolnie, ze przed sezonem, niektorzy wrozyli nam 5 miejsce, no ale coz, Milan jak to ostatnio bywa, pokonal sam siebie

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 kwie 2008, 22:55

Będzie ciekawie JAK przegracie za tydzień a Fiorentina wygra :twisted:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 06 kwie 2008, 22:59

Łukasz_ pisze:Będzie ciekawie JAK przegracie za tydzień a Fiorentina wygra :twisted:
NIe ludz sie. I tak mamy jeszcze zalegly mecz u siebie z Parma.

No Zico, przeciez kazdy wie ze Julio Cesar jest lepszy od Buffona.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 kwie 2008, 23:01

ossy pisze:No Zico, przeciez kazdy wie ze Julio Cesar jest lepszy od Buffona.
Dobrze, że się zrozumieliśmy.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 kwie 2008, 23:05

Nie łudzę się. Po wczorajszym meczu Milanu mogę napawać większym optymizmem niż miało to miejsce wcześniej.
Jesteśmy pod ścianą i musimy wygrywać do końca a czy będziemy wygrywać się okażę.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 06 kwie 2008, 23:17

Jedyna druzyna ktora nie udalo nam sie pokonac w tym sezonie byla Fiorentina. Licze ze tak zostanie..

Co do jeszcze dzisiejszego meczu, Sissoko jest naprawde fenomenalny. Niesamowite jak sie szybko przystosowal, musze posypac glowe popiolem, bo naprawde sceptycznie podchodzilem do tego transferu.
Mimo ze ten sezon zakonczymy prawdopodobnie na 3 miejscu(mam nadzieje) jako beniaminek, licze na naprawde duze wzmocnienia. Oprocz Olofa potrzeba nam jeszcze jednego, przynajmniej porzadnego ŚO, i przyzwoitego lewego potrafiacego sie podlaczyc i wrzucic pilke, bynajmniej nie De Ceglie. Musi wrocic Giovinco, jeden jakis bardziej ofensywny pilkarz do srodka, i napastnik, moze byc Amauri oddac Zampowi tych łbów o ktorych tak krzyczy, i bylibysmy naprawde silni.
Mam nadzieje(moze zludna) ze zarzad dokladnie widzi czego nam brakuje.

Poziomem do Julio Cesara moze zblirzyc sie tylko Arek Malarz

Edit. Zapomnialbym o Nocerino. Niech spieprza do Napoli, moglby stanowic karte przetargowa za Hamsika. I licze na jeszcze jeden wielki transfer-nowy dyrektor sportowy. Marino 8)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 kwie 2008, 23:41

ossy pisze:Poziomem do Julio Cesara moze zblirzyc sie tylko Arek Malarz
Mógłbyś sobie darować lżenie najrówniejszego piłkarza lidera tabeli, drużyny do której tracicie 14 punktów. Może wtedy zaczniesz byc odbierany bardziej poważnie.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 704

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 06 kwie 2008, 23:44

Babel, przecież Julio Cesar to nie twoj stary, wiec co sie unosisz :o

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”