Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 177

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 lis 2006, 18:39

Co się dzieje z tym klubem, czy Wisła taka mizerna, czy Bot taki mocny :think:

postawiłem na remis, ale chyba przegram :o
Już mecz w Grodzisku był nie naljepszy - remis tylko dzięki obrońcy Groclinu - teraz 0:3 u siebie z Bełchatowem do przerwy - co to jest ? [w sumie dopiero 35 minuta wiec nie wiadomo :badziewie: ]

oglada ktos mecz ? czy rzeczywiscie Wisła jest tylko tłem dla gości ? :shock:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 lis 2006, 18:52

fieldy pisze:Co się dzieje z tym klubem, czy Wisła taka mizerna, czy Bot taki mocny Think

Jedno i drugie :lol:
fieldy pisze:postawiłem na remis, ale chyba przegram Surprised
Ja w typerze dalem na 2-1 dla BOT'u 8)
fieldy pisze:Już mecz w Grodzisku był nie naljepszy - remis tylko dzięki obrońcy Groclinu - teraz 0:3 u siebie z Bełchatowem do przerwy - co to jest ? [w sumie dopiero 35 minuta wiec nie wiadomo Badziewie

Belchatow raczej juz nic nie strzeli bo Ujek dosta czerwien :shock: Skupili sie bardziej na defensywie i gra z kontry 8)

fieldy pisze:oglada ktos mecz ? czy rzeczywiscie Wisła jest tylko tłem dla gości ? Shocked

Ja ogladam 8) Na poczatku meczu tak bylo, BOT strzelil 3 bramki i ustawil sobie mecz. Ujek czerwona kartka, wiec Wisla musi to wykorzystac i cisna do przodu, tylko nie przynosi to im pozytku :wink: Dodam jeszcze, ze przy stanei 2:0 powinien byc karny dla Wisly, Cecot faulowal Brozka.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lis 2006, 18:58

czeher pisze:Zobaczymy co bedzie z BOTem, jezeli teraz sie noga powinie a do tego zagraja fatalnie stylowo to moze byc roznie z posada Okuki Rolling Eyes - w sumie byloby to bledne kolo - moze jakas klatwa Henia Think
:think: czyzby ....
czeher pisze:Zaglebie, Ruch - a kto wreszcie bedzie pogromca Wisly w lidze - moze BOT :think: :P
Gdyby nie czerwona, mozan byloby uznac ze BOT ten mecz wygra :!:

Fieldy szanse na remis sa :lol: :lol: :lol:

BOT znakomice rozpoczal mecz :!: Wisla za krotko wybila pilke i bylo ponowienie akcji - dosrodkowanie i Ujek z szczupaka zaladowal pozniej juz znakomicie kontrowal BOT
Wisla gra bezbarwnie ale nic w 2polowie bedzie ciekawei :!:
Kto by pomyslal ze tak to sie potoczy Legia miala juz stracony sezon - a tu nagle taki zwrot Legia moze byc przed Wisla :roll:
Co do BOTu widac ze sa mocni chociazby po tym ze wygrali wsyztskie mecze z czolowka Korona, Legia i ew Wisla :shock:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 lis 2006, 19:05

czeher pisze:Gdyby nie czerwona, mozan byloby uznac ze BOT ten mecz wygra Exclamation

Ja juz jestem pewien, ze BOT wygra :P

Przy bramkach Matusiaka, obrona Wisly zachowala sie bardzo zle. Australijczyk jakos nie moze porozumiec sie z Dudka. Widac ten brak Clebera.

czeher pisze:Fieldy szanse na remis sa Laughing Laughing Laughing

:lol:

EDIT

Pawel Brozek wchodzi na boisko :o Czyli bracia na boisku :P Juz po meczu...

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 11 lis 2006, 19:10

Wisła od ponad 40 spotkań BYŁA niepokonana na Reymonta, jeżeli ktoś zna dokładnie liczbę niech poda. Tak na poważnie ciesze się z takiego wyniku, liga nabiera "rumieńców" i ciekawa będzie runda wiosenna.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 lis 2006, 19:14

Fishbone pisze:Wisła od ponad 40 spotkań BYŁA niepokonana na Reymonta, jeżeli ktoś zna dokładnie liczbę niech poda. Tak na poważnie ciesze się z takiego wyniku, liga nabiera "rumieńców" i ciekawa będzie runda wiosenna.

73 :o ostatnio przegrali z KSZO w 2001 roku :P

Juz jest 4:0. Nie pisal bym tego bosta gdyby to byla zwykla bramka. Gracze Belchatowa robili co chcieli w polu karnym, glownie Matusiak. Popek nie mogl tego nietrafic.
Trzeba pochwalic Matusiaka, praktycznie gra sam w ataku i nie ma takiego wsparci, dobrze sie zastawia i wymusza faule.

P.S. Wisla juz mogla strzelic bramke na 4:1, ale Paulista wibil pike z bramki :shock: Byl tam gdzie byc niepowinien :lol:

EDIT

Nie Popek tylko Jarzebowski :oops:
Ostatnio zmieniony 11 lis 2006, 19:17 przez guru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 11 lis 2006, 19:17

Ciekawe jak Cupiał to wszystko wytrzyma :lol:

Katastrofalna gra Wisły. Trybuny pustoszeją ...

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 11 lis 2006, 19:25

guru pisze:
Fishbone pisze:Wisła od ponad 40 spotkań BYŁA niepokonana na Reymonta, jeżeli ktoś zna dokładnie liczbę niech poda. Tak na poważnie ciesze się z takiego wyniku, liga nabiera "rumieńców" i ciekawa będzie runda wiosenna.

73 :o ostatnio przegrali z KSZO w 2001 roku :P
To pomyliłem się "tylko" o 34 mecze :D Po tym meczu Matusiak powinien już myśleć o przeprowadzce do sto(L)icy. Dla mnie ta liga jest wielką niewiadomą. Legia miała duży kryzys, teraz zmiana klątwy.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 lis 2006, 20:02

:D :lol: :lol: :lol: Wisla miszcz. 2 porazku z rzedu na wlasnym stadionie to juz nie wrozy nic dobrego tym bradziej ze LEgia zaczela swa passe.
Martinho pamietasz nasza dyskusje? Mowilem ze Legia bedzie jeszcze liderem. Sprawa mistrzoswta dalej jest sprawa otwarta ale nie wierze aby Gks B w nastepnej rundzie o nie walczyl. Dcydujace beda transfery w przerwie zimowej.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lis 2006, 20:06

Fishbone pisze:Po tym meczu Matusiak powinien już myśleć o przeprowadzce do sto(L)icy.
Bienias pisze:nie wierze aby Gks B w nastepnej rundzie o nie walczyl.

Ja tam nie wiem czy Ozog po takim obrocie sprawy bedzie chcial na sprzedac Gargule i Matusiaka :!: wg mnie zagraja do konca sezonu a potem kto wie :!:
Tak czy owak bedzie ciekawie - jak juz napisaliscie wczesniej liga nabiera rumiencow :!: Korona Legia Wisla i Belchatow do tego jeszcze Lech - oby jak najwczesniej byl marzec :smoke:

Ciekawy cze beda nerwowe ruchy w Wisle :think:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 lis 2006, 20:08

Fishbone pisze:Po tym meczu Matusiak powinien już myśleć o przeprowadzce do sto(L)icy.

Nie obrazil bym sie jak by przeszedl do (L)egii razem z kolega, '10' czeka :lol: Jednak sa to malo realne transfery :? Mam takze nadzieje, ze zaden z nich nie trafi do Wisly. Niech jada za granice :wink:

Katastrofalna gra Wisły. Trybuny pustoszeją ...

Ogladales mecz :?: Nie :]

Wisla miala takze pecha, Lech bronil kapitalnie, co nie zmienia faktu, ze zawalil przy obu bramkach :? Blaszczykowski dawal z siebie wszystko, caly mecz biegal. Dopiero po pierwszej bramce dla Wisly, zaczeli grac tak jak powinni. Bramka BOT'u byla osaczona. Matusak mogl strzelic hat-tricka, ale ponisla go fantazja, chcial osmieszyc obroncow na maxa, prawie mu wyszlo :roll: Wisla cisnela, cisnela i nie mogla nic juz strzeli, w ostatnij minucie sam na sam znalazl sie Gargula. Niestety, fatalna plyta boiska przeszkodzila Gragule wykonczyc akcje. Poprostu sie potknal :?

Zasluzone zwyciestwo BOT'u, Gratulacje :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 11 lis 2006, 20:13

heh no i Wisełka popłyneła :D przypuszczałem ze tak sie stanie po szczesliwym remiscie z Groclinem!! Mecz mógł sie podobac i kapitalnie zagrał Matusiak, cieszy to przed meczem z Belgią w srode!!
Wisła pierwsza połowa to bardzo słaba, druga troche lepiej i gdyby nie dwie bramki podarowane przez Lecha było by 0-4 :D
Kazda seria sie kiedys konczy .....

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 11 lis 2006, 20:20

Zagrali jak ostatnie patałachy :? :? zwłaszcza w pierwszej połowie. Cantoro, Zieńczuk, Paulista - kompletne 0!!!
Kiedys musial przyjsc ten mecz.
Wiśle tez brakowalo szczescia - poprzeczka Mijailovica, karny powinien byc chyba 2 razy nawet, glowka Kryszałowicza. CZerwo jak najbardziej zasłuzone.
Jak można było tak zagrać?! :angry:

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 lis 2006, 20:23

co do kadry to mam nadziej ze Leo nie wystawi w niej zadnego eks ani obecnego wislaka w formacji defensywnej.
Ogolnie MAtusiak bedzie mial ciezki orzech do zgryzienia. Zostac czy odejsc.... choc 2 opcja jest dla niego korzystniejsza i sportowo lepsza. Gks to jest klub na runde lub na sezon. a takie firmy jak Legia czy Wisla sa dobra odskocznia na zachod. Skok z malego Belchatowa zagranice moze sie okazac zbyt duzy i zmarnowac kilka lat kariery

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 11 lis 2006, 20:26

mlody_ pisze:Zagrali jak ostatnie patałachy Confused Confused zwłaszcza w pierwszej połowie. Cantoro, Zieńczuk, Paulista - kompletne 0!!!

Stracili wiare we wlasne sily...
mlody_ pisze:Wiśle tez brakowalo szczescia - poprzeczka Mijailovica, karny powinien byc chyba 2 razy nawet, glowka Kryszałowicza
Dokladnie, nawet o tym pisalem, ale tak to jest w football'u :] Wisla miala pecha i szczescia, bo BOT mogl strzelic wiecej bramek. W pierwszej polowie powinien byc karny, kiedy to Cecot faulowal Brozka. Natomiast w drugiej sytuacji to Blaszczykowski ewidentnie nurkowal. Mial szczescie, ze nie zobaczyl zoltej :roll:
mlody_ pisze:CZerwo jak najbardziej zasłuzone.

:P Ujka ponioslo... Chamski wslizg :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”