Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 177

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 06 lut 2006, 11:37

Kolejne zwycięstwo :D i kolejna bramka Cruza (który pokonał byłego kolegę klubowego Alberto Fontanę). Widać chłopak jest bardzo zmotywowany by pozostać w Interze :o .

Przypomnę jeszcze grę rywali:
Milan poraz kolejny zgubił punkty , Ajax przegrał w lidze 2:3 z Feyenoordem , i ciągle spada w tabeli (grozi im nawet widmo braku gry w pucharach) , tylko Juve trzyma formę :( . Ale każdemu w końcu przybędzie chwila słabości i miejmy nadzieję , że już w meczu ze słabiutką Parmą stracą parę punktów. My natomiast gramy na wyjeździe z Fiorentiną , która wczoraj pokonała Lecce.

Tabela:
1.Juve-62
2.Inter-54
3.Milan-48
4.Fiorentina-47

Strzelcy
Poz. Nazwisko Sticks
1 Toni Luca 23
2 Trezeguet David 18
3 Totti Francesco 13
4 Adriano Leite Ribero 12
- Gilardino Alberto 12
- Lucarelli Cristiano 12
- Shevchenko Andryi 12
- Tavano Francesco 12

Bramka Cruza

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 06 lut 2006, 22:07

Repubblica: Julio Cesar 6.5, J.Zanetti 6.5, Cordoba 7, Samuel 7, Burdisso 6, Figo 7, Veron 6.5, Stankovic 7, Kily 6.5, Cambiasso bn, Cruz 7, Adriano 6

Corriere dello Sport: Julio Cesar 6.5; J. Zanetti 6.5, Cordoba 6.5, Samuel 7, Burdisso 6.5; Figo 8, Stankovic 7, Veron 8, Kily Gonzalez 6.5, Cambiasso 6.5; Cruz 7, Adriano 5

Tuttosport: Julio Cesar 6; J. Zanetti 7, Cordoba 6.5, Samuel 6.5, Burdisso 6.5; Figo 7.5, Stankovic 7, Veron 7.5, Kily Gonzalez 6, Cambiasso 7; Adriano 5.5, Cruz 6.5

Inter.it: Julio Cesar 7; J. Zanetti 7.5, Cordoba 7.5, Samuel 7.5, Burdisso 7.5; Figo 9, Stankovic 8, Veron 8.5, Kily Gonzalez 7, Cambiasso 8; Cruz 7.5, Adriano 7

W tych notach wszystko dokladnie widać jak na dłoni i praktycznie każdy tydzień przynosi podobne oceny dla naszych INTERNACJONAŁÓW
:D

JULIO- dosyć pewnie ale nie rewelacyjnie Mancio Powinien dać szanse TOLDONE
OBRONA- znakomita nie ma wiele pracy ale w trudniejszych momentach wywiązuje się z zadań perfekcyjnie
Pomoc -Moim zdaniem trzeba pochwalić każdego z osobna
CAMBIASSO na poczatku jak INTER go sprowadzil myslałem że to kolejny chybiony transfer Morattiego ale wkońcu się do niego przkonałem znakomity w destrukcji wspaniały pod bramką rywali
FIGO-LUIS BRAVO WSPANIALE Jednym słowem GENIALNIE wprowadził sie do drużyny wiele osób go skreślilo już na początku [ W TYM JA] Ale CZAPKI Z GŁÓW :twisted: :D :shock:
STANKO - Troche Lepsze mecze przeplatane słabszymy ale ostanimi czasy w końcu widzimy STANKA takiego jak chemy widzieć oby tak Do końca
No i MÓZG drużyny SEBA VERON - moim zdaniem jeden z najlepszych pomocników świata SEBBBBBBBBBA PROSZEEEEE ZOSTAŃ Z NAMIIIIII
ADRI- IMPERATOR, BÓG,WŁADCA :D Nawet jak jest w słabej formie tak jak obecnie to nie można go sadzać na ławce bo poprostu nie wypada :D
TO WSZYSTKO TŁUMACZY :lol: :D
OBA - Chyba troche za bardzo żeśmy na niego liczyli i nie wytrzymał presji Kibiców przecież jak by nie było to podstawowy nasz napastnik
LICZYMY NA WIĘCEJ OBAAAAAAAA :!: :!: :!:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 06 lut 2006, 22:14

vieris pisze:W tych notach wszystko dokladnie widać jak na dłoni i praktycznie każdy tydzień przynosi podobne oceny dla naszych INTERNACJONAŁÓW
Co nie zmienia faktu, że to był najlepszy mecz w wykonaniu Interu w tym roku.
vieris pisze:CAMBIASSO na poczatku jak INTER go sprowadzil myslałem że to kolejny chybiony transfer Morattiego ale wkońcu się do niego przkonałem znakomity w destrukcji wspaniały pod bramką rywali
Zdecydowanie najlepszy i najrówniejszy spośród naszych kopaczy w tym roku. Szkoda, że sędzia nie uznał jego prawidłowej bramki.

Zapomniałeś o Cruzie :wink:

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 06 lut 2006, 22:36

Zico_FCI pisze:Co nie zmienia faktu, że to był najlepszy mecz w wykonaniu Interu w tym roku.

Oby to się zmieniło w tym tygodniu :D

Zico_FCI pisze:Zdecydowanie najlepszy i najrówniejszy spośród naszych kopaczy w tym roku. Szkoda, że sędzia nie uznał jego prawidłowej bramki

Podobno naprawde był spalony nie wiem bo niewidziałem [WŁASNIE ŚCIĄGAM SKRÓT] Ale był jakieś 3 metry za plecami obrońców w strone bramki Fontany

Zico_FCI pisze:Zapomniałeś o Cruzie
Nie Zico nie zpomniałem poprostu specjalnie nie komentowałem jego poczynanań w Serie A moze i strzela gole ale jakoś mnie nie przekonuje poprostu dla mnie CRUZ TO CRUZ i tyle żadna rewelacja

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 06 lut 2006, 22:41

Cambiasso rzeczywiście poczyna sobie świetnie w Interze. Pamiętam, jak Real wypożyczył go w 2002 roku i przebojem wdarł się do pierwszej "11". Naprawdę, pierwsze pół roku miał kapitalne, potem nieco spuścił z tonu, ale i tak prezentował się nieźle. Fatalnie, podobnie jak cały Real, grał w następnym sezonie, ale wydaje mi się, że było to spowodowane tym, iż nie miał u swojego boku Makelele, zresztą brak Francuza odczuła cała drużyna i do dziś ten transfer odbija się Perezowi czkawką :roll:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 07 lut 2006, 9:38

vieris pisze:poprostu dla mnie CRUZ TO CRUZ i tyle żadna rewelacja
To jest właśnie magia takich zawodników. Nigdy nie będą świetnie dryblować , nigdy nie będą ulubieńcami kibiców i nigdy nie zdobędą Złotej Piłki , ale zawsze będą robić to co się od nich oczekuje , tzn. strzelać goli.
yazid^ pisze:Cambiasso rzeczywiście poczyna sobie świetnie w Interze. Pamiętam, jak Real wypożyczył go w 2002 roku i przebojem wdarł się do pierwszej "11". Naprawdę, pierwsze pół roku miał kapitalne, potem nieco spuścił z tonu, ale i tak prezentował się nieźle. Fatalnie, podobnie jak cały Real, grał w następnym sezonie, ale wydaje mi się, że było to spowodowane tym, iż nie miał u swojego boku Makelele, zresztą brak Francuza odczuła cała drużyna i do dziś ten transfer odbija się Perezowi czkawką :roll:
no , zgadzam się Cambiasso , to jest jeden z tych "wielkich" transferów Pereza , ktore będą mu wypominać do końca kadencji w Realu.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 07 lut 2006, 14:31

no , zgadzam się Cambiasso , to jest jeden z tych "wielkich" transferów Pereza , ktore będą mu wypominać do końca kadencji w Realu.
a Morattiemu jako jeden z najlepszych. Taki zawodnik za darmoche to prawdziwy skarb :D

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 lut 2006, 21:25

Kadara na Violkę:

Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 22 Paolo Orlandoni

Obrońcy: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 3 Nicolas Burdisso, 4 Javier Zanetti, 11 Sinisa Mihajlovic, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 33 Pierre Wome

Pomocnicy: 5 Dejan Stankovic, 6 Cristiano Zanetti, 7 Luis Figo , 8 David Pizarro, 14 Juan Sebastian Veron, 18 Cristian Kily González, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari

Napastnicy: 9 Julio Ricardo Cruz, 10 Adriano, 20 Alvaro Recoba

Zobaczymy czy MAncio da pograć od początku Recobie, czy wpuści go w drugiej połówce. Zależy jak tam jego zdrówko ale ja bym raczej od początku go wystawił a w drugiej wpuścił Cruza.

Dyskfalifikacja:
Zagrożeni:
Burdisso, Cambiasso, Samuel, Stankovic, C.Zanetti

Widać, że kilku naszych kopaczy będzie musiało bardzo uważać aby nie złapać kartki. Zgłasza się boje straty Cambiasso przed meczem z Juve i oczywiście znając styl jego gry – Samuela.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 07 lut 2006, 21:48

gdybym to ja miał wystawic skład to wystawił bym Wome za Burdisso bo w meczu z Juve napewno sie przyda na lewej obronie za Cambiasso wystawiłbym Zanettiego ale tylko ze wzgledów formalnych bo Zanetti jesli zagrał by z turynczykami to róznie by mogło byc bo zekomo kontrakt z nimi podpisał za Samuela bym wystawił Matrixa mysle ze klasa tych zawodników jest podobna z lekka przewaga Samuela ale Matrix to matrix a za Dekiego który ostatnio jest w niesamowitej formie wystawił bym killego na lewej ... wiec mój skład wygladał by nastepujaco
Cesar-Wome,J.Zanetti,Cordoba,Matrix-Killy,Figo,C.Zanetti,Veron-Adriano,Recoba

naszczescie to Mancio ustala skład :P jednak mógl by wystawic przedewszystkim Zanettiego bo chuchu szkoda by było

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 lut 2006, 21:54

coco pisze:naszczescie to Mancio ustala skład
Na szczęście tak. Jeśli Ty chcesz na mecz Violą rezerwowy skład wystawiać, to ja dziękuje. Myślę, że Mancini powinien wystawić najsilniejszy skład i po prostu powinien przemówić niektórym do rozumu żeby nie łapali głupich kartek.

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 07 lut 2006, 22:07

coco pisze:za Cambiasso wystawiłbym Zanettiego ale tylko ze wzgledów formalnych bo Zanetti jesli zagrał by z turynczykami to róznie by mogło byc bo zekomo kontrakt z nimi podpisał

NO CO TY BEZ PRZESADY :!: JUDASZ PODPISAŁ NA BANK :!: JESZCE BY TAK BYLO ŻE W MECZU Z Juventusem STZRELIL BY GOLA DO SWOJEJ BRAMKI :D

coco pisze:a za Dekiego który ostatnio jest w niesamowitej formie wystawił bym killego na lewej ... wiec mój skład wygladał by nastepujaco

Lepiej nic nie kombinować Bo gramy ŚWIETNIE a z Violą będzie jeszcze trzudniej niz z Juve punkty możemy zgubić więc trzeba wystawić najsilniejszy skład i zaryzykować :!: :!:

coco pisze:Adriano,Recoba
Lepiej niech od początku zagra Cruz narazie puki nie ma Oby to on jest zmiennikiem i niech tak zostanie recoba niech się lepiej wyleczy na maxa bo już nie moge co wejdzie na boisko to kontuzja on ma te nóżki chyba z papieru NIECH GO SPRZEDADZĄ PRZYNAJMNIEJ WPADNIE PARE GROSZY
:!: :twisted: :evil:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 lut 2006, 22:38

Oba Oba odpada z PNA i na Juve powinien być z nami :]
Ale do derby jeszcze czas , a jutro ciężki mecz z Violą. Hehe Coco ładny składzik przedstawiłeś :D Na Viole nie można eksperymentować bo co nam po zwycięstwie z Juve jak z Fioletowymi możemy stracić pkt. Zico ma racje , Mancio powinien ostrzec przed głupimi kartkami. Ale Juve też jest chyba zagrożone :roll:
W ataku zdecydowanie powinien zagrać Cruz i to zarówno jutro jak i z Juve bo ma kolo patent na SD :D A ostatnio trwa wojna w mediach pomiędzy naszymi działaczami , a Moggim i spółką :twisted: Lucek posunoł się nawet do tego , że przygotowuje video z pomyłkami sędziów na naszą korzyść :boruta:

Ps. jeśli ktoś ma Toniego w składzie w aliceleague to niech go lepiej na jutro usunie z jedenastki :twisted:

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 lut 2006, 22:50

serek408 pisze:Oba Oba odpada z PNA i na Juve powinien być z nami
Niby w czwartek Nigeria gra jeszcze mecz o 3 miejsce, ale Oba napewno bedzie chciał przyjechać do Mediolanu. On już chciał po dwóch meczach wracać, więc może już opuścił kadre i jest w drodze do Włoch
coco pisze:Cesar-Wome,J.Zanetti,Cordoba,Matrix-Killy,Figo,C.Zanetti,Veron-Adriano,Recoba
Tylko jak z Violą stracimy punkty to mecz z Juventusem będzie tylko o prestiż. Zastanawiam się tylko nad pozycją bramkarza bo obawiam się że te puste przeloty Cesara w meczach z Juve i Viola mogą się źle skończyć. Do bramki ustawiłbym Toldo choć on z drugiej strony ostatnio prawie w ogóle nie gra.
serek408 pisze:Lucek posunoł się nawet do tego , że przygotowuje video z pomyłkami sędziów na naszą korzyść boruta śmiech
Wypada życzyć mu miłej pracy i sukcesu tej superprodukcji

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 lut 2006, 1:26

Babel pisze:Niby w czwartek Nigeria gra jeszcze mecz o 3 miejsce, ale Oba napewno bedzie chciał przyjechać do Mediolanu. On już chciał po dwóch meczach wracać, więc może już opuścił kadre i jest w drodze do Włoch

Oba Oba zagra w meczu o 3 miejsce , ale zaraz potem przyleci do Mediolanu i na derby będzie gotowy. Mimo wszystko jestem za tym żeby zaczął mecz na ławce , a w "11" wybiegł nasz kat Juve :twisted:
Tak więc podczas czasu gdy mieliśmy dwóch napastników nie straciliśmy pkt :D brawo 8)

Figo natomiast ma przedłużyć kontrakt do 2008 roku. Z taką grą jestem ZA :]

Nerazzurri co sądzicie o Taiwo :?: Marsylia chce za niego podobno 6 baniek , ale przecież w lecie ma przyjść Maxwell tak więc zakup Nigeryjczyka mija się chyba z celem :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 08 lut 2006, 1:42

Serek rozumiem że masz na myśli Cruza .. pisząć kat Juve :] ? Oby tylko za szybko nie strzelił :roll:
serek408 pisze:Tak więc podczas czasu gdy mieliśmy dwóch napastników nie straciliśmy pkt

A pamietasz nasze rozmowy o napadzie w czasie PNA. Ile plotek było i wody lanej :lol: A okazało sie że Mancini podstawił i tak na swoim :wink: W sumie to tak przy okazji Cesar z Viola nie zagra na bank [nawet nie powołany chyba] a z Juve ? Jak sądzisz taki debiut ?

serek408 pisze:Nerazzurri co sądzicie o Taiwo Question

Towarzysz pomylił sektory - Curva Sud z tej strony :smoke: Rossonero :] Gracz OM ma jedna zalete jak były gracz Interu ... Roberto Carlos - lewą nogą może gwoździe wbijać :!: dosłownie :lol: Widziałem kilka takich wolnych lewa noga w Ligue 1 że ho ho ale jak jak piszesz Maxwell czeka na Inter. To juz raczej pewka. To co Favalli i Wome jednoczesnie Ciao ?

Nie wiem czy dobrze kojaże ale coś mi mówi że Favallli ma umowe do końca sezonu z Interem i narazie cicho - wiec sam widzisz... Wome też był na wylocie :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”