AC Milan (zbiorczy) - Strona 177

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 lis 2005, 12:22

*_For_zaza_Milan_* pisze:A taki jeden juz Milan wygrał w takim stylu jak wczoraj Barca

Oj nie. Barca zagrała olśniewająco, a Rossoneri 'tylko' b. dobrze.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Jednek Wy to tym meczu macie taka ekstaze jak byście w końcu cos w europie wygrali

Hahaha Zaza no normalnie boki zrywać...no boski żart po prostu. :?

Bo ty się po meczu na San Siro nie podniecałeś :? Mecze Roma - Juve to jest jeden z ważniejszych meczów w sezonie dla obu ekip. Zrozum to.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Roma nie zagrała jak Milan.

Nie wymagasz za dużo?

*_For_zaza_Milan_* pisze:Za dużo pozostawiła miescja gracza Starej Damy.

No..i co z tego? Zostawiła za dużo miejsca...obrona i pomoc nie funkcjonowała. A nie możesz napisać po prostu, że to Juve zagrało świetny mecz? Że Romaniści nie nadążali?

Rezerowego ? no no mało jest klubów gdzie symbol i kaptan jest tak traktowany

No w tej chwili jest mało klubów, w których się gra za formę. Pozatym powiedz to Capello. Ale jak miałbym patrzeć na DP męczącego się jak Raul w Realu to wolę Alessandro jak wielkiego rezerwowego, który wejdzie gdy trzeba i pokażę Milanowi kto jest Mistrzem.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 lis 2005, 12:53

*_For_zaza_Milan_* pisze: Ale ide o zakład że Lippi mają do wyborów kogos z dwóji Totti - DP pozostawi tego drugiego tam gdzie jego miejsce. Na ławce.
Też tak myśle że Del Piero będzie MOCNYM rezerwowym, to już nie ten piłkarz co kiedyś no ale czas i wiek dla piłkarza są bezlitosne :?. Są wyjątki... ale Del Piero nim nie jest.

Czy wie ktoś może na jakich kanałach leci Milan :?: bo chętnie bym to zobaczył:twisted: Będzie dużo bramek, mam nadzieje że milan ich szczeli więcej. Pamiętacie największa porażke fiorentiny w u siebie :?: Bo ja tak
:twisted: 3:7 dla milanu ale dziś napewno takiego wyniku nie zobaczymy :roll:

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 20 lis 2005, 13:22

Łukasz[ACM] pisze:Też tak myśle że Del Piero będzie MOCNYM rezerwowym, to już nie ten piłkarz co kiedyś no ale czas i wiek dla piłkarza są bezlitosne . Są wyjątki... ale Del Piero nim nie jest.
Nie mówię tego dlatego, że nie lubię DP, ale nie sądzę, że będzie MOCNYM rezerwowym... Wiadomo jak on sobe radzi na takich imprezach...

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 20 lis 2005, 15:16

nikt 11 nie podał :roll:
a wiec
Fiorentina (4-2-3-1): Frey - Ujfalusi, Di Loreto, Dainelli, Pasqual - Brocchi, Donadel, Fiore, Montolivo - Jorgensen - Toni.Ławka: Cejas, Gamberini, Pancaro, Guigou, Pazienza, Pazzini, Bojinov. Trener: Prandelli

Milan (4-3-1-2): Dida - Stam, Nesta, Maldini - Serginho, Gattuso, Pirlo, Seedorf - Kakà - Shevchenko, Gilardino.Ławka: Kalac, Cafu, Kaladze, Simic, Rui Costa, F.Inzaghi, Vieri.Trener: Ancelotti

Pierwsze minuty dobra gra Nesty powstrzymał strzały Montolivio i Martina w nas strzelał Pirlo ale bardzo niecelnie.
10 minuta i 1-0 dla Violi oczywiscie Toni :? ładna bramka w rog niesteyt trzeba odrabiac strate
kolejne minuty nic nie daja Seedorf probuje cos robic ale nic nie wychodzi zzle podania i strzał
Jednak utrzymujemy sie przy piłce ale Viola dobrze sie broni
GOOOOOOOL
GILARDINO
Sergio z lewej dosrodkowuje Gila głowa pokonuje Freya

Lukasz ja ogladam Milan gra dosyc dobrze ale Viola tez jak narazie sprawiedliwy wynik.
Niestety wogole niewidoczny jest Kaka baa gra najgozej jak narazie

Koniec 1 połowy Milan przewaza dłuzej utrzymuje sie przy piłce i stwarza grozne akcje Sheva mogł poknac Freya ale dobrze interweniował francuz :(
Kaka w ostatnich minutach zaczał lepiej grac.
Mam nadzieje ze w 2 połowie strzelimy jeszcze jedna bramke i oczywiscie nie stracimy :lol:

FORZA MILAN
Ostatnio zmieniony 20 lis 2005, 15:52 przez Żniwiarze Umysłów-HUNTER-, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 lis 2005, 15:37

uhh 1:1 kamień spadł mi z serca... czytam relacje live i z przebiegu meczu milan podobno dyktuje gre. Ogląda ktoś może :?:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lis 2005, 16:58

Mam za dużo WP by opisać co myśle i czuje :p

I po meczu. Nesta zawalił tylko raz w całym meczu i prosze. Szkoda że znów moze mieć pretensje do sędziów. Gilardino strzela drugiego czemu nie uznany :shock: ????? reka Brocchiego ??? Mecz na szczycie wygrywa Viola. Zasłużenie bo zrobiła wiecej by wygrać. A moze inaczej bardzie była ... skupiona. Brawo i nic dodać.

Cafu wraca szybko :!: :(
*_For_zaza_Milan_* pisze:Po dzisiejszym meczu może tylko ćmić Bo jak by nie było to mecz na szczycie. A taki jeden juz Milan wygrał w takim stylu jak wczoraj Barca:) Jak narazie Lecce ma szanse na mistrza. Choć to 5 koszyk - nie drugi. Liczby teraz nie majaznaczenie gra tak, Szkoda że nie pisałes o tym że Juve oddałpierszy celny strzał (gorżny) na San Siro w 60 minucie. Przy stanie 3:0 ...
Chyba zaćpam się w trupa a Lecce wygrywa... Brak słów i sił. :(

Wazi przepraszam :!: Odbijemy się :!:

West Ham zabiera mi w ... 93 minucie pieniądze.... wrzuta rozny i brat Rio Ferdinanda strzela Kogótą gola... nic tylko ........ <cenzura>

Boże kończ ten weekend...

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 lis 2005, 16:58

no niestety 3-1 i znowu 5 punktów stratyJestem załamany gra niezła niepodyktowanie karnego po zagraniu ręką oraz bramka Gili którą nieuznali.Wynik mógł być zupełnie inny gdyby nie błędy sędziego

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lis 2005, 16:59

Mam za dużo WP by opisać co myśle i czuje :p

I po meczu. Nesta zawalił tylko raz w całym meczu i prosze. Szkoda że znów moze mieć pretensje do sędziów. Gilardino strzela drugiego czemu nie uznany :shock: ????? reka Brocchiego ??? Mecz na szczycie wygrywa Viola. Zasłużenie bo zrobiła wiecej by wygrać. A moze inaczej bardzie była ... skupiona. Brawo i nic dodać.

Cafu wraca szybko :!: :(
*_For_zaza_Milan_* pisze:Po dzisiejszym meczu może tylko ćmić Bo jak by nie było to mecz na szczycie. A taki jeden juz Milan wygrał w takim stylu jak wczoraj Barca:) Jak narazie Lecce ma szanse na mistrza. Choć to 5 koszyk - nie drugi. Liczby teraz nie majaznaczenie gra tak, Szkoda że nie pisałes o tym że Juve oddałpierszy celny strzał (gorżny) na San Siro w 60 minucie. Przy stanie 3:0 ...
Chyba zaćpam się w trupa a Lecce wygrywa... Brak słów i sił. :(

Wazi przepraszam :!: Odbijemy się :!:

West Ham zabiera mi w ... 93 minucie pieniądze.... wrzuta rozny i brat Rio Ferdinanda strzela Kogótą gola... nic tylko ........ <cenzura>

Boże kończ ten weekend...

Prosze usuńcie jeden post bo ja ja to zrobie jeszcze temat zniknie... :roll:
Ostatnio zmieniony 20 lis 2005, 17:00 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Simonek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Simonek » 20 lis 2005, 16:59

chyba kamień nie do końca spadł bo dostaliście baty, że aż serce się raduje 3:1 we Florencji i Milan znowu musi odrabiać strtaty:)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 lis 2005, 17:02

Kazda seria kiedys sie konczy.
Porazka i ponowna 5 punktowa strata do Starej Damy wcale mnie az tak bardzo nie zmartwila bo liczylem sie z przegrana a sezon jeszcze dlugi.Bardziej zabolalo mnie ze dzisiaj sedzia przeszkadzal Milanowi.
Fiorentina wygrala zasluzenie miala w skladzie Toniego i byla po prostu lepsza ale niesmak pozostaje.Juz pal licho nieuznana bramke Gili ale przy stanie 2:1 zagranie reka Brocchiego we wlasnym polu karnym.Moze sedzia chcial pomoc Brocchiemu bo potem by sie mowilo ze pomagal Milanowi bo przeciez z Milanu zostal sciagniety?Nie wiem ale popelnil blad ktory mial znaczacy wplyw na wynik.

Gratulacje dla Fiorentiny.Porazka jak mowie sie nie martwie bo nie byla calkowicie nasza wina.3 ciezkie mecze z rzedu i 6 punktow.Calkiem niezle.Patrze z optymizmem w przyszlosc.

Forza Milan.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 20 lis 2005, 17:06

O zaza zaza. Serginho, Gattuso, Pirlo, Seedorf,Kakà --- jak dzieci we mgle :lol: :lol:
Musze powiedzieć że wspaniały weekend. Najpierw Barca gromi Real, potem Juve rozwala Rome a teraz to. Brawo Viola. Dla mnie tak mógłby sie teraz skończyc sezon. W meczu znów popis dał Luca Toni, strzelają 2 bramki ma juz 15 na koncie. Mam nadzieje że Trezeguet będzie go gonił. A i Gila strzelił, chyba jego 8?? Mówili że pojedynek Gila - Toni. Dzis zwycięsko wyszedł ten drugi.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 lis 2005, 17:08

*_For_zaza_Milan_* pisze:Gilardino strzela drugiego czemu nie uznany Shocked ?????

Bo Juve już kupiło sędziów 8)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 lis 2005, 17:10

*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba zaćpam się w trupa a Lecce wygrywa... Brak słów i sił

:lol:

I co zaza :?: moze dasz sobie odpowiedni podpis ,co ?

Viola pokazała ,ze bedzie walczyc o mistrza :twisted: ,teraz Juve ma za sobą dwoch rywali ,ktorzy traca 5 pkt :?

Toni to juz chyba krol strzelcow 8) W tygodniu graciu u Turków ,moze tak powtorka wyniku :?: :twisted:

Za 2 tyg. Juve sprawdzi Violę :twisted: mam nadzieje ,ze my nie przegramy :P

Pozdro

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 20 lis 2005, 17:11

bagg pisze:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Gilardino strzela drugiego czemu nie uznany Shocked ?????

Bo Juve już kupiło sędziów 8)
Szukasz zaczepki?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 lis 2005, 17:15

Chlopaczek pisze:Szukasz zaczepki?
Nieeee....a może i tak. Nie, raczej nie szukam :)
Za 2 tyg. Juve sprawdzi Violę Twisted Evil mam nadzieje ,ze my nie przegramy Razz

Też mam taką nadzieję.
Viola pokazała ,ze bedzie walczyc o mistrza Twisted Evil ,teraz Juve ma za sobą dwoch rywali ,ktorzy traca 5 pkt

Chyba jednak na dłuższy dystans Fiorentina odpadnie. Ale LM we Florencji będzie :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”