Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 sie 2005, 0:20
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 sie 2005, 0:25
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 sie 2005, 0:38
A w CM 5 mozna nawet kulki gdzie sie chce ustawiacFigo11 pisze:Klikasz na gracza prawym przyciskiem myszy i ciągniesz gdzie chcesz strzalke jak dlugą itp.
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 11 sie 2005, 2:01
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 11 sie 2005, 2:14
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 sie 2005, 2:57
Po raz 147584304 ... zajzyj na www.fcmc.pl do dzialu treningi...LookAsh pisze:Hej, ja dopiero niedawno zaczalem grac w fm-a wszystko jest fajnie z wyjatkiem jednego... za nic nie moge ulozyc dobrego treningu dla juniorow a probowalem chyba wszystkich kombinacji.
Pewnie powiecie ze ide na latwizne(albo mnie zignorujecie) ale naprawde juz nie mam pomyslow i mam dosc tego ze wszystkie statsy ida na leb, dlatego jesli ma ktos jakis sprawdzony plan treningu dla juniorow to blagam przeslijcie mi na maila albo chociaz dajcie jakies rady... choc wolalbym to pierwsze.
Bede wdziewczny za jaka kolwiek pomoc. Nara.
BTW jesli to ma jakie kolwiek znaczenie to prowadze Wisle.
Jak juz sie pytasz innych i idziesz na latwizne to idz na calosc i zalatw sobie FMScouta ... a gdzie on jest ??? .....www.fcmc.pl !!!!Rom$on pisze:LUDZIE!!! JUŻ TRZECI RAZ PROSZĘ O POMOC A WY NIC!!!
Poszukuję prawego pomocnika do Wisły Kraków!! Cena nie gra roli, byleby przyszedł do TS!!
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 11 sie 2005, 10:18
RoRo pisze:Jak jestes poczatkujacy i zielony w managerach to prponuje Barcelone bo czesto sobie nie poprzegrywasz i nie zrazisz sie do gryBartiX_FCI pisze:Ludzie! Poradzcie mi....kim zagrac w FM ? jakas takse fajowa....talenciki...itd bo nie wiem... pogralbym se ale nie wiem kim...Pozatym Milan, Inter, Real, Arsenal, Juve, Bayern, to klubu dla poczatkujacych.
Taktyka ?? Dobra jest 4132 dostepna na www.fcmc.pl wpominanym tysiace razy w tym temacie. Poszukaj cos, dla chcacego nic trudnego.
Talenciki ?? Hmm... Naldo, Ederson, Fred, Holm, Iniesta. Z drozszych mlodych gniewnych to Tevez, Robinho, Kalou, Ben Arfa, Nasri, Diego, De La Cuesta.
1) radze inwestowac w mlodziez i od razu wyslac scoutow na poszukiwanie. Kazde mistrzostwa obserwuj bardzo uwaznie bo ja na mistrzotwach swiata odkrylem talent Todorova w cm 2003-2004 (niektory powiedza ze wszyscy go znaja juz, ale ja nie uzywam list talentow)
2) Zatrudniaj dobrych trenerow i tanich gdzie przykladem jest Kit Carson. Poprostu wyszukaj w wyszukiwarce:]
3) Gon zarzad z rozbudowa bazy mlodziezowej i stadionu. Ja powiekszylem Calderon o 40 tys miejsc i rozbudowalem na maksa baze treningowa dzieki czemu potem ciekawa mlodziez do u-21 przychodzi
4) Zagnij patrol na Ajax Amsterdam. Moze to banal ale tam jst duzo mlodych gniewnych w U-21 a przykladem jest Ryan Babel choc czesto mu sie potencjal zmienia.
5)Szukaj zawodnikow ktorym konczy sie kontrakt bo jesli nie wzmocnia twojego skladu to moze sie potem ktos po nich zglosi i zarobisz kilka euro.
6) Nie przesadzaj z placami bo bedziesz mial potem wielki kłopot !!!!!!!
7) Staraj sie raz w sezonie sprowadzic jakas wielka gwiazde dzieki czemu kibce bardzo sie uciesza a zarzad bedzie mial do ciebie zaufanie. Oczywiscie poprawia sie wyniki druzyny
Nie wysylaj zawodnikow na wyporzyczenia
Uwiedz mi, gowno to daje. Lepiej jakiegos dobrego łebka dac do u-21 a ze przez caly sezon jest liga u-21 to chlop sie jeszcze nagra ze mu uszami wyjdzie
9) Jezeli jakis zawodnik zrobi duzy wyskok albo kogos nie lubi i chce odejsc to od razu karaj za nieprofesionalne zachwoanie dwutygodniowka i walnij go do rezerw. Od razu mu sie chrakterek zeszlifuje
10 ) Nie napala sie od razu jak zarzad da troche funduszy na transfery. Zostaw choc kilka euro w razie wypatrzenia jakiegos super młodzika. Czasem warto jak juz sie zakontrktuje zawodnika to nie kupowac go w pierwyszm okienku transferowym ale dac [transfer pod koniec sezonu].
Tyle ode mnie
POZDRO
BartiX_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 11 sie 2005, 10:22
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 11 sie 2005, 10:23
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 11 sie 2005, 10:28
BartiX_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 sie 2005, 11:13
No to powodzenia, szczególnie, że wbrew pozorom skład Celticu nie jest taki dobry...sprowadź od razu jakiegoś obrońce dobrego.BartiX_FCI pisze:Ostatni czasy mialem wielka ochote zagrac CelticemI ot sie wlasnie stalo...zagram se nimi..zyczcie mi powodzenia
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 11 sie 2005, 12:10
Czy ty wszystkich ze wszystkim tam odsylasz? Bo wyobraz sobie ze bylem tam wczesniej i nie ma tam treningu dla juniorow, byl jakis w zestawie "faraona" ale jakos u mnie sie nie sprawdzilRoRo pisze:Po raz 147584304 ... zajzyj na www.fcmc.pl do dzialu treningi...
Sprawdz Ortomana(czy Ortomena) Toro, Tydda, u mnie calkiem niezle gra Dawidowski - dwa razy trafil do jedenastki tygodniaRom$on pisze:LUDZIE!!! JUŻ TRZECI RAZ PROSZĘ O POMOC A WY NIC!!!
Poszukuję prawego pomocnika do Wisły Kraków!! Cena nie gra roli, byleby przyszedł do TS!!
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 11 sie 2005, 12:14
LookAsh

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 11 sie 2005, 12:17
Mam FM scouta, ale wyobraż sobie, że ten dział został założony z myślą o poradach i poszukiwaniach graczy, także nie mieszaj tutaj, tylko jak masz kogoś to podawaj, bo wolę sprawdzonych zawodników.RoRo pisze:Po raz 147584304 ... zajzyj na www.fcmc.pl do dzialu treningi...LookAsh pisze:Hej, ja dopiero niedawno zaczalem grac w fm-a wszystko jest fajnie z wyjatkiem jednego... za nic nie moge ulozyc dobrego treningu dla juniorow a probowalem chyba wszystkich kombinacji.
Pewnie powiecie ze ide na latwizne(albo mnie zignorujecie) ale naprawde juz nie mam pomyslow i mam dosc tego ze wszystkie statsy ida na leb, dlatego jesli ma ktos jakis sprawdzony plan treningu dla juniorow to blagam przeslijcie mi na maila albo chociaz dajcie jakies rady... choc wolalbym to pierwsze.
Bede wdziewczny za jaka kolwiek pomoc. Nara.
BTW jesli to ma jakie kolwiek znaczenie to prowadze Wisle.
Jak juz sie pytasz innych i idziesz na latwizne to idz na calosc i zalatw sobie FMScouta ... a gdzie on jest ??? .....www.fcmc.pl !!!!Rom$on pisze:LUDZIE!!! JUŻ TRZECI RAZ PROSZĘ O POMOC A WY NIC!!!
Rom$on

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 11 sie 2005, 13:04
BartiX_FCI
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio