FMy - Strona 178

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 sie 2005, 0:20

A ja mam jeszcze takie pytanie...czy jak się ustala taktykę to można ustwaić strzałki samemu? jeśli tak to jak to zrobić (wiem, że można je usuwać 8) )

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 11 sie 2005, 0:25

Klikasz na gracza prawym przyciskiem myszy i ciągniesz gdzie chcesz strzalke jak dlugą itp.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 sie 2005, 0:38

Figo11 pisze:Klikasz na gracza prawym przyciskiem myszy i ciągniesz gdzie chcesz strzalke jak dlugą itp.
A w CM 5 mozna nawet kulki gdzie sie chce ustawiac :] Tylko to mi sie w tym managerze podoba :]

POZDRO

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 11 sie 2005, 2:01

Hej, ja dopiero niedawno zaczalem grac w fm-a wszystko jest fajnie z wyjatkiem jednego... za nic nie moge ulozyc dobrego treningu dla juniorow a probowalem chyba wszystkich kombinacji.
Pewnie powiecie ze ide na latwizne(albo mnie zignorujecie :D ) ale naprawde juz nie mam pomyslow i mam dosc tego ze wszystkie statsy ida na leb, dlatego jesli ma ktos jakis sprawdzony plan treningu dla juniorow to blagam przeslijcie mi na maila albo chociaz dajcie jakies rady... choc wolalbym to pierwsze. :) Bede wdziewczny za jaka kolwiek pomoc. Nara.

BTW jesli to ma jakie kolwiek znaczenie to prowadze Wisle.

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 11 sie 2005, 2:14

LUDZIE!!! JUŻ TRZECI RAZ PROSZĘ O POMOC A WY NIC!!!
Poszukuję prawego pomocnika do Wisły Kraków!! Cena nie gra roli, byleby przyszedł do TS!!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Re: .

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 sie 2005, 2:57

LookAsh pisze:Hej, ja dopiero niedawno zaczalem grac w fm-a wszystko jest fajnie z wyjatkiem jednego... za nic nie moge ulozyc dobrego treningu dla juniorow a probowalem chyba wszystkich kombinacji.
Pewnie powiecie ze ide na latwizne(albo mnie zignorujecie :D ) ale naprawde juz nie mam pomyslow i mam dosc tego ze wszystkie statsy ida na leb, dlatego jesli ma ktos jakis sprawdzony plan treningu dla juniorow to blagam przeslijcie mi na maila albo chociaz dajcie jakies rady... choc wolalbym to pierwsze. :) Bede wdziewczny za jaka kolwiek pomoc. Nara.

Po raz 147584304 ... zajzyj na www.fcmc.pl do dzialu treningi...
Rom$on pisze:LUDZIE!!! JUŻ TRZECI RAZ PROSZĘ O POMOC A WY NIC!!!
Poszukuję prawego pomocnika do Wisły Kraków!! Cena nie gra roli, byleby przyszedł do TS!!
Jak juz sie pytasz innych i idziesz na latwizne to idz na calosc i zalatw sobie FMScouta ... a gdzie on jest ??? .....www.fcmc.pl !!!! :lol:

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 11 sie 2005, 10:18

RoRo pisze:
BartiX_FCI pisze:Ludzie! Poradzcie mi....kim zagrac w FM ? jakas takse fajowa....talenciki...itd bo nie wiem... pogralbym se ale nie wiem kim...
Jak jestes poczatkujacy i zielony w managerach to prponuje Barcelone bo czesto sobie nie poprzegrywasz i nie zrazisz sie do gry :] Pozatym Milan, Inter, Real, Arsenal, Juve, Bayern, to klubu dla poczatkujacych.

Taktyka ?? Dobra jest 4132 dostepna na www.fcmc.pl wpominanym tysiace razy w tym temacie. Poszukaj cos, dla chcacego nic trudnego.

Talenciki ?? Hmm... Naldo, Ederson, Fred, Holm, Iniesta. Z drozszych mlodych gniewnych to Tevez, Robinho, Kalou, Ben Arfa, Nasri, Diego, De La Cuesta.

1) radze inwestowac w mlodziez i od razu wyslac scoutow na poszukiwanie. Kazde mistrzostwa obserwuj bardzo uwaznie bo ja na mistrzotwach swiata odkrylem talent Todorova w cm 2003-2004 (niektory powiedza ze wszyscy go znaja juz, ale ja nie uzywam list talentow :] )

2) Zatrudniaj dobrych trenerow i tanich gdzie przykladem jest Kit Carson. Poprostu wyszukaj w wyszukiwarce:]

3) Gon zarzad z rozbudowa bazy mlodziezowej i stadionu. Ja powiekszylem Calderon o 40 tys miejsc i rozbudowalem na maksa baze treningowa dzieki czemu potem ciekawa mlodziez do u-21 przychodzi :]

4) Zagnij patrol na Ajax Amsterdam. Moze to banal ale tam jst duzo mlodych gniewnych w U-21 a przykladem jest Ryan Babel choc czesto mu sie potencjal zmienia.

5)Szukaj zawodnikow ktorym konczy sie kontrakt bo jesli nie wzmocnia twojego skladu to moze sie potem ktos po nich zglosi i zarobisz kilka euro.

6) Nie przesadzaj z placami bo bedziesz mial potem wielki kłopot !!!!!!!

7) Staraj sie raz w sezonie sprowadzic jakas wielka gwiazde dzieki czemu kibce bardzo sie uciesza a zarzad bedzie mial do ciebie zaufanie. Oczywiscie poprawia sie wyniki druzyny :]

8) Nie wysylaj zawodnikow na wyporzyczenia :lol: Uwiedz mi, gowno to daje. Lepiej jakiegos dobrego łebka dac do u-21 a ze przez caly sezon jest liga u-21 to chlop sie jeszcze nagra ze mu uszami wyjdzie :]

9) Jezeli jakis zawodnik zrobi duzy wyskok albo kogos nie lubi i chce odejsc to od razu karaj za nieprofesionalne zachwoanie dwutygodniowka i walnij go do rezerw. Od razu mu sie chrakterek zeszlifuje :]

10 ) Nie napala sie od razu jak zarzad da troche funduszy na transfery. Zostaw choc kilka euro w razie wypatrzenia jakiegos super młodzika. Czasem warto jak juz sie zakontrktuje zawodnika to nie kupowac go w pierwyszm okienku transferowym ale dac [transfer pod koniec sezonu].

Tyle ode mnie

POZDRO

Własnie nie jestem poczatkujacym.....ostatnio pykałem Interem w 1 sezonie scudetto i Puchar Włoch w 2 sezonie potrojna koronoa...w 3 sezonie to samo.... i mi sie znudzilo..... wiec jak ktos by mogl jakas slabsza druzyne podpowiedziec...... Mam ochote ostatnio na Celtic :>

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 11 sie 2005, 10:22

Ja bym ci osobiscie polecal NEC Nijmegen ;) Sam gram nimi 6 sezon i mam juz zdobyta ligemistzrow i 3 mistrzostwa PSV i Ajax nie maja najmniejszych szans ze mna w lidze :) Wbrew pozorom na poczatku gry maja calkiem niezly sklad tacy zawodnicy jak Barreto, Niedzielan, Tininho, Boutahar, Demouge powinni ci zapewnic walke nawet o mistzrostwo juz w pierwszym sezonie, ja niestety bylem drugi :( :P Tak wiec uwazam ze NEC Nijmegen jest godny polecenia :):)

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 11 sie 2005, 10:23

Zagraj sobie albo Ajaxem(super sie gra) pełno młodych piłkarzy..fajna liga albo spróbuj sobie zagrac Betisem... ja grałem 3 sezony igrało sie bardzo fajnie....

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 11 sie 2005, 10:28

Ostatni czasy mialem wielka ochote zagrac Celticem :D I ot sie wlasnie stalo...zagram se nimi..zyczcie mi powodzenia ;)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 11 sie 2005, 11:13

BartiX_FCI pisze:Ostatni czasy mialem wielka ochote zagrac Celticem :D I ot sie wlasnie stalo...zagram se nimi..zyczcie mi powodzenia ;)
No to powodzenia, szczególnie, że wbrew pozorom skład Celticu nie jest taki dobry...sprowadź od razu jakiegoś obrońce dobrego. ;)

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 11 sie 2005, 12:10

RoRo pisze:Po raz 147584304 ... zajzyj na www.fcmc.pl do dzialu treningi...
Czy ty wszystkich ze wszystkim tam odsylasz? Bo wyobraz sobie ze bylem tam wczesniej i nie ma tam treningu dla juniorow, byl jakis w zestawie "faraona" ale jakos u mnie sie nie sprawdzil
Chyba poczatkujacy nie ma tu co liczyc na pomoc :(
Sprawdz Ortomana(czy Ortomena) Toro, Tydda, u mnie calkiem niezle gra Dawidowski - dwa razy trafil do jedenastki tygodnia :D
Ostatnio zmieniony 11 sie 2005, 12:42 przez LookAsh, łącznie zmieniany 1 raz.

LookAsh
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LookAsh » 11 sie 2005, 12:14

BTW RoRo zajrzyj czasem do slownika poprawnej polszczyzny

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Re: .

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 11 sie 2005, 12:17

RoRo pisze:
LookAsh pisze:Hej, ja dopiero niedawno zaczalem grac w fm-a wszystko jest fajnie z wyjatkiem jednego... za nic nie moge ulozyc dobrego treningu dla juniorow a probowalem chyba wszystkich kombinacji.

Po raz 147584304 ... zajzyj na www.fcmc.pl do dzialu treningi...
Jak juz sie pytasz innych i idziesz na latwizne to idz na calosc i zalatw sobie FMScouta ... a gdzie on jest ??? .....www.fcmc.pl !!!! :lol:
Mam FM scouta, ale wyobraż sobie, że ten dział został założony z myślą o poradach i poszukiwaniach graczy, także nie mieszaj tutaj, tylko jak masz kogoś to podawaj, bo wolę sprawdzonych zawodników.

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 11 sie 2005, 13:04

No i sie skaczyla kariera w celticu :lol: :lol: :wink: za slabe wyniki dostalem kopa od prezesa i tyle...nie wiem kim teraz grac ;p Celtic ma slaby sklad, malo kasy na transfery to nie dojdzie do niczego ;p

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”