AC Milan (zbiorczy) - Strona 178

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 lis 2005, 17:17

ossy co ty gadasz ?? jakie dzieci - widziałeś mecz ?? To nie to co pokazała najlepsza druga linia :lol: żenada. Jak nie wiesz to nie pisz.

"Toni zamienia w złoto wszystko czego sie dotchnie" ... wykrakałes Carlo...

No nic trudno trzeba odreagować bo to miał byc tak piekny weekend a tu na moich oczach oddalają się pkt i kasa nic tylko .....

Nara :evil:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 20 lis 2005, 17:29

*_For_zaza_Milan_* pisze:ossy co ty gadasz ?? jakie dzieci - widziałeś mecz ?? To nie to co pokazała najlepsza druga linia :lol: żenada. Jak nie wiesz to nie pisz.
Oglądałem końcówke bo byłem w kosciele. A co może twoim zdaniem grali dobrze?? Kaka to normalnie wszystkich kręcił...
Może nie zagraliście słabo, ale napewno nie za dobrze. Wynik mówi duzo. Może nie wszystko ale duzo.
Dobra zazuś zmykaj robić 11 kolejki :lol: . Powybieraj tam najlepszych zawodników. Ciekaw jestem, masz w domu 10 telewizorów i oglądasz wszystkie mecze Serie A?? A może jakieś mega rozszerzone skróty :lol:
Nara :)

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 20 lis 2005, 18:07

Chlopaczek pisze:Toni to juz chyba krol strzelcow W tygodniu graciu u Turków ,moze tak powtorka wyniku

Bedzie taka sytuacja jak z Montella, okolo Grudnia (napewno przed meczem z Juve) Toni sie zablokuje i bedzie gral padake :D :D :Wink:

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 20 lis 2005, 18:45

Przykre jest to że głownym bohaterem meczu był...sedzia!
Trzeba umieć rzegrywać godnie...ale
Tam jak na nie było karnego dla Romy!!
Tak nie wiem dlaczego sedzia nie uznal gola Gilardino na 2-2!
I dlaczego nie podyktował ewidentnego karnegoza ręke pilkarza VIoli!
Milan przeważal, ale co z tego...
Kto ma jakieś wątpliwości prosze zerknac tutaj
:arrow: http://rapidshare.de/files/7910837/Fior ... s.wmv.html
Na Zawsze wierny czerwonoczarnym barwom!
Ti amo Milan!

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 20 lis 2005, 19:22

Nic się niestało... Szkoda punktów, ale u Violi prawie wszyscy je stracą jak sądzę... Po tym meczu widać, że Viola zasługuje na miejsce w pierwszej trójce, oczywiście obok Rossonerich i zapewne Juve.Forza Milan.

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 20 lis 2005, 19:35

ja osobiscie(mimo porazki) jestem zadowolony z zespolu...jak na ironie Dida dostal tylko 3!! celne strzaly na caly mecz i niestety wszytskie wlecialy :( ...o sedziach nie powiem ani zdania bo od razu bym poszedl do piekla :twisted: ...sa tylko dwie martwiace mnie sprawy:
1.gesty Rui Costy po meczu przez ktore moze byc zdyswalifikowany(a moze tylko wyolbrzymiam)
2.czemu Marek siedzial na trybunach??--rozumiem ze gral w kadrze ale mogl przynajmniej pojawic sie na lawie...Carlo mysl troche wiecej :wink:

MILAN MILAN SEMPRE PER TE!!

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 lis 2005, 19:59

Kaka_ACM pisze:Przykre jest to że głownym bohaterem meczu był...sedzia!

:shock: Ja cały czas myslalem ,ze bohaterem meczu był Luca Toni ,ktory strzelil wam dwie brameczki :D

Kaka_ACM pisze:Tak nie wiem dlaczego sedzia nie uznal gola Gilardino na 2-2!

Tam chyba Gilardino faulował obronce ,ktory stał przed nim

Kaka_ACM pisze:I dlaczego nie podyktował ewidentnego karnegoza ręke pilkarza VIoli!

Racja ,ręka była...

Kaka_ACM pisze:Kto ma jakieś wątpliwości prosze zerknac tutaj

Miałem wątpliwości ,teraz juz nie mam :lol: dzieki za link (FORZA VIOLA :P )

Pozdro

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 20 lis 2005, 20:35

Gilardino napewno obrońcy nie faulował i na samym początku sędzia głowny uznał bramke jednak po konsultacji z liniowym zmienił decyzje

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 20 lis 2005, 21:34

Nie ma co gdybać... meczu nie widziałem, nie wiem czy był karny czy nie, czy była bramka czy jej nie było. Ale to i tak nie jest ważne bo najważniejsza jest niestety porażka :? Trudno trzeba wziąść sie w garść i grać dalej :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 lis 2005, 1:09

Lega Calcio nie cofnie meczu :P ale aż żal że o wyniku meczna szczycie decyduje jedna decyzja ... i to jeszcze bocznego który nie mógł za dobrze widzieć <wow> a głowny zaliczył trafienie.... Bo aż tak źle nie grali. Viola miał swój dzieć co strzelil weszło. Faulu nie było na 100% tym bardzie że Bercik sie potchną. A jak telewizja włoska pokazał z 6 bramek Toniego w tym sezonie głowa to 4 nie powinny zostać uznane jak Gila faulował :lol:

"Jak to ktos powiedział widocznie nie mieliśmy wygrać"
Nie ma co płakać :lol: tym bardzie ze każdy wiedział jak bedzie cieżko odnieś 9 zwyciestwo z rzędu. Ale czemu ten mecz nie mógł sie rostrzygnąc na boisku i tylko na nim ?:( Viola jest w gazie wygrała 6 meczów u siebie i ... gratulacje :wink:

I tam mamy lidera :P bo tych od kapsułek nie licze :P :lol: nie warto ... choć Viola naciska pkt na równi ale bramki na plus :lol:

Bitwa o scudetto trwa :P narazie są ranni ale nie ma zabitych :twisted:

Choć i tak przy pierwszej bramce zachowali sie jak młokosy. :P Ręka Brocchiego i Nesty :roll: choc po obejżeniu 15 powtórek nie podyktował bym ani jednej "11" jak to mówi Wit Zelazko "piłka do reki a nie ręka do piłki:P"

Teraz mecz w LM i niech sie dzieje co chce :P oby na boisku :P :lol:

Forza Milan

P.S Gratulacje Nerazzurim :!: :wink: piekny lob Cambiasso :)

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 21 lis 2005, 13:16

No porażka, ale przynajmniej w nienajgorszym stylu :wink: Tam nie jedna ekipa pobita zostanie i to gorzej niż my :) No a bramka Cambiasso fajna, ale arbiter z meczu z Violą by jej pewnie nie uznał, bo by faul odgwizdał zapewne.
FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 21 lis 2005, 13:31

Ajgor trzeba sie z tym pododzić. Bo tak jak bramka Alberto był strzela prawidłowo na remis. Przy stanie 2;1 - Tak mogli nie dopuszczać Toniego :evil: Mówiłem odciąć go od piłem ... (nie czytaja chyba forum :lol: ) a pierwsza wrzuta i Toni wychodzi na czysta pozycje.. Zreszta sam pewnie wiesz. Szkoda że nie ma co słakać. To porażka z cyklu "byli lepsi" Każdy kto szanuje Viola wie że to nie był mecz z gatunku "wpadka" bo wpadke. Poprostu zasługują na lokate w tabeli. Wygrali i tyle Gratulacje.

Nie ma co sie łamać wczoraj mnie nosił jak .... - Miałem wode na maxa. Tym bardzie ta decyzja sędziego która mogła wprowadzić w szał.. Ale może na to inaczej patrzeć. - Trzeba było pilnowac Luce - tyle. Spokój i gra swoja piłke :)

Forza Milan

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 21 lis 2005, 14:11

No z tym się trzeba zgodzić. Rację masz bo trzeba go było pilnować, myślałem, że Sandro lepiej da radę, ale trudno nic się nie stało :) A trzeba Violi przyznać, że bardzo dojrzale grali...

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 21 lis 2005, 14:46

Ja juz ochłonełem po porazce jakze niemiłej z Viola.
Szkoda gra nie była najgorsza mielismy duzo sytuacji ale co sie stało z Sheva miał dwie b.dobre okazje i je zmarnował natomiast Viola miał mało dogodnych sytuacji ale strzeliła az 3 bramki :/
I jeszcze te zachowanie Seedorfa jak oposzczał murawe ech

Dzis Carlo podał liste piłkarzy ktorzy pojada do Turcji:

Bramkarze: Dida, Fiori, Kalac.
Obrońcy: Costacurta, Kaladze, Maldini, Marzoratti, Nesta, Jankulovski, Simic.
Pomocnicy: Gattuso, Kakà, Pirlo, Rui Costa, Seedorf, Serginho, Vogel.
Napastnicy: Inzaghi, Gilardino, Shevchenko, Vieri.

Znow nie ma Ambrosiniego szkoda miał juz wrocic na mecz LM jednak jego kontuzja jest jeszcze nie wyleczona do konca.
Jak widac nie ma Cafu i Stama wiec na prawej byc moze zobaczymy Billego badz Marzorattiego nie sadze by wystapił Simic on juz miał okazje zagrac mecz i sie nienajlepiej popisał :roll: (choc nie mozna go osadzac za jeden mecz ale nie mam do niego zaufania)
Ciekawe czy Rui Costa wyjdzie od poczatku gra Kaki nie była najlepsza.
Kiedy wszedł Manuel gra sie ozywiła miałby asyste gdyby sedzia uznał bramke Gili :|
Carlo musi poprawic gre w obronie bo przez nia przegrywamy przez fatalne błedy a szkoda zebysmy wszystko przegrali po takich błedach Nesty badz Kaladze.
Mam nadzieje ze po meczu w Stambule chumor mi sie poprawi niestety gramy na wyjezdzie a na wyjazdach nienajlepiej sobie radzimy jeszcze na goracym terenie w Turcji mam nadzieje ze do takich scen nie dojdzie jak po meczy Turcja - Szwajcaria.

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 lis 2005, 14:50

Widziałem już skrót meczu i rzeczywiście była ręka... i prawidłowa bramka. Napewno ten gol na 2:2 by zmienił mecz no ale trudno teraz czekasz nas cięzki mecz w LM :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”