Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 02 lis 2005, 16:20
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 02 lis 2005, 16:24
kibic_korony pisze:Mam wielka prosbe, poszukuje skrotow z wtorkowych meczow LM jesli ktos ma to prosilbym o link
adamek pisze:zapodajcie jakieś wczorajsze ładne spotkanie albo bramki... tylko najładniejsze... oprócz Schalke i Artemidy...
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: budziomir » 02 lis 2005, 16:36
budziomir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 lis 2005, 18:37
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Brunetki_Rulez » 02 lis 2005, 18:51
Brunetki_Rulez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krawcu » 02 lis 2005, 19:13
Prośba: Jeśli ktoś już sciągnął ten skrót z torrenta niech udostępni go na YouSendIt, gdyż mój transfer z tego torrentu wynosi w chwili obecnej 1kB/s.Uchi_ pisze:http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=13SA ... 4KGMXVVOYZadamek pisze:zapodajcie jakieś wczorajsze ładne spotkanie albo bramki... tylko najładniejsze... oprócz Schalke i Artemidy...
Krawcu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Atlan » 02 lis 2005, 21:07
Atlan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 02 lis 2005, 21:46
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 02 lis 2005, 22:05
1:0 AlmiedaToudinho pisze:Prosze o brameczke Almeidy z meczu Inter vs Fc Porto
Znalazłem tylko bramki :Atlan pisze:Czy mógłby ktoś wrzucić skrót i bramki z meczu Schalke - Fenerbahce
mlody_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 lis 2005, 23:27
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 lis 2005, 23:30
szkoda, że nie masz satelity, meczyk leciał na Sat 1 : )Tomusmc pisze:Prosiłbym o skrót tudzież bramki z meczu Juventus - Bayern ze względu na to iż nasza polska telewizja nie dała mi satysfakcji zobaczenia Grande Juve w akcji (może i dobrze?)
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 lis 2005, 23:32
Wiem własnie, kumpel mi opowiadał trochę o pierwszej połowie, podobno kicha. I kto mówi, że kablówka jest lepsza? ale spoko Baqu mecz Barcelony to był miód! Oby więcej takich meczyBaqu pisze:szkoda, że nie masz satelity, meczyk leciał na Sat 1 : )Tomusmc pisze:Prosiłbym o skrót tudzież bramki z meczu Juventus - Bayern ze względu na to iż nasza polska telewizja nie dała mi satysfakcji zobaczenia Grande Juve w akcji (może i dobrze?)
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 02 lis 2005, 23:33
tia Tomuś , tylko ja znowu nie mam Bolsatu sportTomusmc pisze:Wiem własnie, kumpel mi opowiadał trochę o pierwszej połowie, podobno kicha. I kto mówi, że kablówka jest lepsza? ale spoko Baqu mecz Barcelony to był miód! Oby więcej takich meczyBaqu pisze:szkoda, że nie masz satelity, meczyk leciał na Sat 1 : )Tomusmc pisze:Prosiłbym o skrót tudzież bramki z meczu Juventus - Bayern ze względu na to iż nasza polska telewizja nie dała mi satysfakcji zobaczenia Grande Juve w akcji (może i dobrze?)
Baqu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: havierx » 03 lis 2005, 2:11
havierx
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 03 lis 2005, 8:03
Ja prosze o wszystkie bramki z meczu Barcelona-Panatinaikos z wczorajszej ligi mistrzow.
RadoGol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio