Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 lis 2010, 16:51
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 28 lis 2010, 16:59
Skoro uwazasz, ze Barcelona gra w tym sezonie na poziomie United czy Chelsea to rzeczywiscie nie mamy o czym rozmawiac.MGiggs pisze:Grajacy dobry sezon Manchester(ale nie genialny) był faworytem w finale w Rzymie z Barcelona wg Buków, wiec co z tego drogi mistyku.
Z całym szacunkiem ale jakoś tego wyzszego poziomu Barcelony nie widze... może minimalnie gracie lepiej.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 28 lis 2010, 17:06
niente
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 28 lis 2010, 17:19
Bo sędzia powinien go wg. mnie wywalić z boiska za specjalny faul, bodajże na Ameobim. Chyba nawet żółtka nie otrzymał.niente pisze:Dlaczego gdy Ashley Cole był przy piłce, to z trybun leciały gwizdy?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 28 lis 2010, 17:20
niente
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 28 lis 2010, 17:33
mistyk pisze:Skoro uwazasz, ze Barcelona gra w tym sezonie na poziomie United czy Chelsea to rzeczywiscie nie mamy o czym rozmawiac.MGiggs pisze:Grajacy dobry sezon Manchester(ale nie genialny) był faworytem w finale w Rzymie z Barcelona wg Buków, wiec co z tego drogi mistyku.
Z całym szacunkiem ale jakoś tego wyzszego poziomu Barcelony nie widze... może minimalnie gracie lepiej.
EOT
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 28 lis 2010, 17:37
Po co w ogóle zacząłeś gadkę o tym kto jest lepszy słabszy itpmistyk pisze:EOT
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: niente » 28 lis 2010, 17:42
niente

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 28 lis 2010, 17:46
Myślę że Josh by chociaż walczył bo Ramires tylko statystuje a w dodatku jeszcze gra tak jakby chciał pomóc rywalom ...niente pisze:A na Josha Ancelotti nie postawi od początku meczu. I nie w Premiership.
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 lis 2010, 17:46
To jest jedna z dwóch wielkich wad Carlo - niechęć do młodych. Jak mu się nie objawi w juniorach taki Pato, w którym gołym okiem widać geniusza piłki, to on prędzej postawi na kulawego Essiena, niż zdrowego młodzika. Gdyby jeszcze odważniej stawiał na młodych, to mógłby spokojnie być w jednym szeregu wymieniany z Mourinho jako wybitny trener, a tak mocno ogranicza się przez politykę personalną.Ramires jest fatalny i nie wiem dlaczego Carlo uparcie na niego stawia mając ciekawą młodzież na ławce która by zapieprzała na 200%.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 lis 2010, 17:59
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 28 lis 2010, 18:08
Myślę że chodziło o to że nawet kontuzjowany Essien miałby większe szanse na grę niż młody zawodnik z akademiiDaaaamian pisze:Akurat tekst z kulawym Essienem zdecydowanie Ci nie wyszedł. Obi Mikel czy Ramires do tego określenia pasują, ale Essien?
majer13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 lis 2010, 18:10
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 28 lis 2010, 18:13
KajoFC

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 28 lis 2010, 18:19
Jeśli Ci dwaj panowie od razu nie będą w dość mocnej formie to bardzo ciężko mi uwierzyć w mistrzostwo Chelsea... Gracie na przeciągu tygodni z Evertonem, Tottenhamem, United i Arsenalem - jeśli Lamps i Essien od razu nie będą w wysokiej formie to przy waszej obecnie obronie natracicie bardzo dużo punktów. W dodatku słabo wygląda duet Anelka-Drogba i w momencie gdzie będą rozstrzygać się losy mistrzostwa złapaliście akurat kilka kontuzji i lekki dołek.KajoFC pisze:Czekamy na powrót Lamparda i Essiena w ciągu tygodnia.
majer13
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio