Bo ma wg. wielu wiekszy talent niz Xavi czy Iniesta oraz lepiej rokuje.Nie rozumiem skąd to przekonanie, że za 2 lata będzie graczem świetnym
Tam gdzie dostal szanse pokazywal sie z dobrej strony. Ostatnio byl kontuzjowany przez co mial sezon z glowy.Jak na razie nie pokazał zbyt wiele w dorosłym futbolu( ostatnie ME juniorów się do tego nie zaliczają)
smiala teza ale nie chce mi sie wchodzic w dyskusje. Obaj sa swietni ale to Thiago od wielu lat blyszczy.Jednak na ten moment jest za Isco
Na obrocnow zostaly wydane bajonskie sumy dlatego warto kupic raz a pozadnie czyli T. Silve oraz postawic na mlodziez czyli Bartre i Montoye. Szkoda ze Tito jest taki twardoglowy.Oczekiwany przed dwoma laty Fabregas stał się z czasem zupełnie nie potrzebnym transferem, a pieniądze zainwestowane w niego można było przeznaczyć choćby na obrońcę.
Cesc od zawsze byl dla mnie zbednym luksusem, ktory w Barcelonie nie zastapi Xaviego. Predziej Iniesta a potem Messi.
Wierze ze Deulofeu jako jeden z nielicznych wroci z wypozyczenia. mam nadzieje ze Zarzad mysli podobnie skoro w umowie nie ma opcji wykupu zawodnika.