FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1776

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 lip 2013, 18:22

Nie powiem - zaskakująca decyzja. Nie wiem jak wygląda stan jego zdrowia (nikt z nas nie wiem), ale kibicom BCN wypada żałować, że nie nastąpiła ona wcześniej - więcej czasu na transfery, na zgrania, na jakieś nowinki taktyczne.

Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 19 lip 2013, 18:25

Bielsa jeszcze z takich ciekawszych jest chyba wolny.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 19 lip 2013, 18:27

Ebi pisze:Nie powiem - zaskakująca decyzja. Nie wiem jak wygląda stan jego zdrowia (nikt z nas nie wiem), ale kibicom BCN wypada żałować, że nie nastąpiła ona wcześniej - więcej czasu na transfery, na zgrania, na jakieś nowinki taktyczne.
Moglo byc duzo gorzej. Mogl dowiedziec sie powiedzmy w pazdzierniku. Mogl nosic stopki.

Tyle dobrego ze nastapilo to w lipcu czyli jakies opcje sa. Sam jestem ciekawy jak rozwiaza sytuacje wladze Barcelony.
Tito oczywiscie zycze powrotu do zdrowia i duzo sily w walce z choroba.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 19 lip 2013, 18:48

oby ten lamus roura nie objął stołka trenerskiego

Moofasa
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 19 lip 2013, 18:51

Tottenham Hotspur ‏@SpursOfficial 11m We'll have team news for you shortly...

czyzby AVB?

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 19 lip 2013, 19:00

Niemożliwe żeby Barca w tak szybki sposób przyklepała AVB. Prędzej coś dot. Bale'a itp.

Mich77
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mich77 » 19 lip 2013, 19:16

Professor Chaos pisze:Niemożliwe żeby Barca w tak szybki sposób przyklepała AVB. Prędzej coś dot. Bale'a itp.

a po co szefostwo United wracało niby z touru na złamanie karku ? :lol:

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 19 lip 2013, 19:20

Mich77 pisze:
Professor Chaos pisze:Niemożliwe żeby Barca w tak szybki sposób przyklepała AVB. Prędzej coś dot. Bale'a itp.

a po co szefostwo United wracało niby z touru na złamanie karku ? :lol:
Moyes mówił o tym na konferencji, Ed Woodward wrócił z tournee żeby złożyć kolejną ofertę za Fabregasa.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 19 lip 2013, 19:23

Najlepszym wyborem dla Barcy w obecnej sytuacji może być tylko Mancini, realnie patrząc na kandydatów do objęcia Barcy, to za nim przemawiają sukcesy, i zapewne w LM nie było by jaj jak z Interem czy MC.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2392

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 19 lip 2013, 19:29

jaki tam mancini. z takich w miare realnych, wole franka de boera albo villasa-boasa. nazwiska, ktore naprawde chcialbym zobaczyc na lawce barcelony sa niestety kompletnie nierealne (klopp, heynckes, hiddink, simeone...)

Awatar użytkownika
grzegorzfcb
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 174

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 19 lip 2013, 19:29

Trzymaj się Tito, przetrwasz i to !

I kto teraz ?
Oscar i Lucho mają już pracę :?
Bielsa ?

Don Jupp ?
:lol: :P

edit: Ja bym spróbował Swansea menagera pozbawić, ale Laudrup ma cechy które Rosellowi zapewne nie pasują, czyli własne zdanie, silny charakter plus mir wśród kibiców, czyli nie ma co marzyć :roll:
Ostatnio zmieniony 19 lip 2013, 19:33 przez grzegorzfcb, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 19 lip 2013, 19:31

Też mi się wydaje,może chodzić o transfer Bale do United...Ponoć złożyli ofertę jemu,Fabregasowi i Modricowi(z inf. jakie mi przekazał kolega-kibic MU) ale ile w tym prawdy to nie wiem :) Fabregas raczej jest nie do wyciągnięcia po odejściu Thiago - chyba,że gołodupiec(rosell) sprzeda kogoś by potem szczycić się,że zadłużenie klubu zmalało :D

Co do rezygnacji Tito - chciałem jego odejścia jak i Rosella ale nie w ten sposób....Teraz to już naprawdę możemy być w czarnej dupie :? Kto go zastąpi? Mam nadzieję,że jakiś trener z nazwiskiem choć trudno o jakiś sensowny wybór może Jupp Heynckes :roll: Ale ta kandydatura jest mało realna
Odejście Tito daje konkretną alternatywę na środek obrony - Hummels - pod warunkiem,że cała kasa nie została wydana na Neymara i ratowaliśmy się odejściem Thiago :(

Tito życzę zdrowia!! Wygrasz tą walkę !!

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 lip 2013, 19:43

Ależ bomba!!

Tito! Trzymaj się i wracaj do zdrowia!

No i teraz przekonamy się z czego jest Sandro, czy dla dobra klubu zatrudni trenera z krwi i kości, który może się okazać dla niego niewygodny, czy będzie wolał kukiełkę...

Ja bym chciał kogoś z czwórki: Laudrup (byłoby genialnie!), Bielsa (byłoby optymalnie), AVB (byłoby wporzo) lub Heynckess (byłoby dziwnie).

Natomiast ta sytuacja otwiera wiele różnych opcji - po pierwsze jeśli przyjdzie trener z jajami i umiejętnościami to może mu się uda poukładać ten bałagan i zaczniemy znowu grać jak należy.
Po drugie trener, który będzie umiał ustawić razem Neymara i Messiego będzie miał spokój ze strzelaniem bramek więc będzie się mógł zająć pracą nad obroną.

No i po trzecie - Thiago może się przejechać na swoim wyborze, bo jeśli nowy trener ustawi wszystko jak należy to Xavi i Fabs będą grać jak należy a w takiej sytuacji Del Bosque na bank weźmie ich na rozegranie na MŚ i Thiago musiałby dokonywać cudów w Bayernie (mało prawdopodobne), żeby się załapać :D

EDIT: ktoś tu wypalił z Mancinim... aż mnie ciarki przeszły!!

EDIT2: No i z emocji zapomniałem o Franku de Boerze... moim zdaniem kandydatura troszkę gorsza od Laudrupa ale również bardzo dobra.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2013, 19:47 przez Emerald, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 19 lip 2013, 19:46

Prędzej mi kaktus wyrośnie niż Sfinks weźmie Thiago na mundial. Tylko poważna kontuzja Xavi'ego, Iniesty, Sergio, Fabregasa, Alonso lub Martineza mogłaby dać przepustkę Alcantarze na ten turniej.

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 lip 2013, 19:50

Professor Chaos pisze:Prędzej mi kaktus wyrośnie niż Sfinks weźmie Thiago na mundial. Tylko poważna kontuzja Xavi'ego, Iniesty, Sergio, Fabregasa, Alonso lub Martineza mogłaby dać przepustkę Alcantarze na ten turniej.
Zgadzam się. Moim zdaniem jedynym sposobem Thiago na MŚ w Brazylii było zostać w Barcy, przebić się do pierwszego składu i pokazać, że się nadaje bardziej niż Xavi. Teraz, przy nowym trenerze miałby na to większe szanse (zakładając, że nowy trener to będzie trener a nie pacyna...).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”