Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 lip 2013, 21:16
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 19 lip 2013, 21:16
no tak, ale miało być wszystko okej skoro sie podjął trenowania barcy w nadchodzacym sezonie. teraz musiało coś strasznego się stać, że z dnia na dzień zrezygnował.Jaki rozpierdol w głowie? Przecież to żaden szok, bo gość choruje kilka lat.
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 lip 2013, 21:27
No i po co palnąłeś głupotę? Opisałem tylko analogiczną sytuację - nie widziałem powodów do czarnej rozpaczy albo jakiejś histerii, bo od 2-3 miesięcy wiedziałem, że dłużej jak rok nie pociągnie, a zawinął się nawet wcześniej. Ok. Taka kolej rzeczy.Emerald pisze:Ebi ale Ty jestes zajebisty twardziel a w Barcy graja panienki.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 lip 2013, 21:32
Ma Ciek Co za [ch**] .. przejechalem cala polske nna barcelone a tu takie gowno co za [ch**]
Like · Reply · about a minute ago via mobile
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 lip 2013, 21:46
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 19 lip 2013, 21:50
raf2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 19 lip 2013, 22:00
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 lip 2013, 22:06
Idę jednak w zakład (choć mogę się oczywiście mylić), że o sparingu z Bayernem by pomyśleli w analogicznej sytuacji.Emerald pisze:W związku z tym rozumiem, że nikt w klubie nie myśli teraz osparingach.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 lip 2013, 22:07
Dokładnie.raf2 pisze:poza tym za dużo ludzi nie ruszyło jeszcze do Gdańska, bo nawet z południa to jest 10h drogi więc można spokojnie wyjechać rano
O to właśnie się rozchodzi, że mecz jest jutro. Gdyby był za trzy, cztery czy pięć dni Barca pewnie by nie odwołała, a tutaj sztab, piłkarze, wszyscy myślą że Vilanova wyleczony, a tu taki zong. Polacy jak Polacy, kilka godzin i są w domu, poza tym nie sądzę, by ci co dłużej siedzieli w aucie jechali tylko na mecz ogórków z Barcą B, bez przesady. Mecz tylko dodatek, a kasa za bilet i tak się zwróci. Gorzej mają kibice z Hiszpanii...Professor Chaos pisze: Na 24h przed meczem odwołać go.
Również najbardziej chciałbym AVB, klasowy trener, bardzo medialny. Śmierdzi mi jednak niestety jakimś Mancinim albo innym Capello. Obiektywnie, używając rozumu, sądzę że właśnie przyjdzie hiszpańskojęzyczny. Tylko.Professor Chaos pisze: No nic, liczę na AVB jako następcę Tito
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 lip 2013, 22:09
Sparing z Bayernem nie może być odwołany, bo zbyt dużą gotówkę na ten mecz wyłożyła telewizja.Duch pisze:Idę jednak w zakład (choć mogę się oczywiście mylić), że o sparingu z Bayernem by pomyśleli w analogicznej sytuacji.
A Ci co już tam są, a gdy będzie inny termin, to może nie będą mogli się tam stawić? I co teraz? Pol, Stano, czy inny dziennikarz i tak tam się pojawi, zamożny człowiek także, ale taki zwykły szarak, co kupił bilet i ustawił sobie wszystko pod ten jeden dzień, został własnie postawiony przed faktem - meczu nie ma, kiedyś będzie, nie nasz problem, że nie mozesz wtedy być.szefu91 pisze:Dokładnie.raf2 pisze:poza tym za dużo ludzi nie ruszyło jeszcze do Gdańska, bo nawet z południa to jest 10h drogi więc można spokojnie wyjechać rano
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 19 lip 2013, 22:19
Wszyscy mówią, że to będzie ktoś związany z Barcą w przeszłościszefu91 pisze:Dokładnie.raf2 pisze:poza tym za dużo ludzi nie ruszyło jeszcze do Gdańska, bo nawet z południa to jest 10h drogi więc można spokojnie wyjechać ranoO to właśnie się rozchodzi, że mecz jest jutro. Gdyby był za trzy, cztery czy pięć dni Barca pewnie by nie odwołała, a tutaj sztab, piłkarze, wszyscy myślą że Vilanova wyleczony, a tu taki zong. Polacy jak Polacy, kilka godzin i są w domu, poza tym nie sądzę, by ci co dłużej siedzieli w aucie jechali tylko na mecz ogórków z Barcą B, bez przesady. Mecz tylko dodatek, a kasa za bilet i tak się zwróci. Gorzej mają kibice z Hiszpanii...Professor Chaos pisze: Na 24h przed meczem odwołać go.Również najbardziej chciałbym AVB, klasowy trener, bardzo medialny. Śmierdzi mi jednak niestety jakimś Mancinim albo innym Capello. Obiektywnie, używając rozumu, sądzę że właśnie przyjdzie hiszpańskojęzyczny. Tylko.Professor Chaos pisze: No nic, liczę na AVB jako następcę Tito
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lip 2013, 22:20
jak mozna stawiac manciniego obok capello :O ?szefu91 pisze:Dokładnie.raf2 pisze:poza tym za dużo ludzi nie ruszyło jeszcze do Gdańska, bo nawet z południa to jest 10h drogi więc można spokojnie wyjechać ranoO to właśnie się rozchodzi, że mecz jest jutro. Gdyby był za trzy, cztery czy pięć dni Barca pewnie by nie odwołała, a tutaj sztab, piłkarze, wszyscy myślą że Vilanova wyleczony, a tu taki zong. Polacy jak Polacy, kilka godzin i są w domu, poza tym nie sądzę, by ci co dłużej siedzieli w aucie jechali tylko na mecz ogórków z Barcą B, bez przesady. Mecz tylko dodatek, a kasa za bilet i tak się zwróci. Gorzej mają kibice z Hiszpanii...Professor Chaos pisze: Na 24h przed meczem odwołać go.Również najbardziej chciałbym AVB, klasowy trener, bardzo medialny. Śmierdzi mi jednak niestety jakimś Mancinim albo innym Capello. Obiektywnie, używając rozumu, sądzę że właśnie przyjdzie hiszpańskojęzyczny. Tylko.Professor Chaos pisze: No nic, liczę na AVB jako następcę Tito
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 lip 2013, 22:22
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 lip 2013, 22:22
Nie wiem. Można.bagg pisze:jak mozna stawiac manciniego obok capello :O ?
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 19 lip 2013, 22:23
Carbon
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio