FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1779

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 lip 2013, 21:16

Ebi ale Ty jestes zajebisty twardziel a w Barcy graja panienki.

Awatar użytkownika
rekinho
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 958

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 19 lip 2013, 21:16

Jaki rozpierdol w głowie? Przecież to żaden szok, bo gość choruje kilka lat.
no tak, ale miało być wszystko okej skoro sie podjął trenowania barcy w nadchodzacym sezonie. teraz musiało coś strasznego się stać, że z dnia na dzień zrezygnował.

dziadek kolezanki 2 miesiące być w śpiączce i kiedy w końcu zmarł, ta przez tydzień nie chodziła do pracy (nikt jej z tego powodu nie robił problemów) i codziennie płakała nie mogąc się pozbierać. różni są ludzie.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 19 lip 2013, 21:27

Emerald pisze:Ebi ale Ty jestes zajebisty twardziel a w Barcy graja panienki.
No i po co palnąłeś głupotę? Opisałem tylko analogiczną sytuację - nie widziałem powodów do czarnej rozpaczy albo jakiejś histerii, bo od 2-3 miesięcy wiedziałem, że dłużej jak rok nie pociągnie, a zawinął się nawet wcześniej. Ok. Taka kolej rzeczy.

Rozumiem oczywyiście, że niektórzy bardziej roapczliwie podchodzą do straty i też to rozumiem - ale profejsonalny klub, który i tak miał zagrać w składzie B ma rozpierdol w głowie? Nie wiem, nie chcę wiedzieć jakie tam nastroje, ale rozczarowanie tych 40 tysięcy musi być olbrzymie.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 19 lip 2013, 21:32

Jakoś nie szkoda mi Januszy że mecz życia im odwołali. Oczywiście tych Januszy którzy teraz bluzgają na necie i wpadają w histerię. Dla tych którzy przyjęli decyzję z pokorą, szacun.
Against modern football

Chciałbym żeby Vilanova pokonał chorobę, i na pewno (odpukać) informacja o jego śmierci była by bardzo smutna. Decyzja o odejściu jest jednoznaczna.

Chciałbym również aby Ebi i Emerald stanęli w jednym szeregu, w ramach bezinteresownego pojednania.

ed. maciek z facebooka
Ma Ciek Co za [ch**] .. przejechalem cala polske nna barcelone a tu takie gowno co za [ch**]
Like · Reply · about a minute ago via mobile

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 lip 2013, 21:46

Ebi różnica polega na tym, że wszyscy (w tym ja) myśleli, że Villanova jest wyleczony. Teraz najwyraźniej okazuje się, że nie jest a w takiej sytuacji jest prawie pewne, że nie pożyje już długo. W związku z tym rozumiem, że nikt w klubie nie myśli teraz osparingach.

Tak czy inaczej, również żal mi ludzi, którzy zostali wystawieni, ale jestem przekonany, że jakoś im to zostanie wynagrodzone.

Awatar użytkownika
raf2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: raf2 » 19 lip 2013, 21:50

No i dobrze, że odwołali to nie jest sytuacja w której się gra mecz, poza tym za dużo ludzi nie ruszyło jeszcze do Gdańska, bo nawet z południa to jest 10h drogi więc można spokojnie wyjechać rano, a mecz pewnie się i tak odbędzie, ale w innym terminie

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 19 lip 2013, 22:00

Teraz dopiero będą hejty. Osobiście uważam, że Barca nieładnie się zachowała. Na 24h przed meczem odwołać go. Polaki biedaki zabulili kupe kasy, a teraz zostali wydymani. Gdyby mecz byl o pkt to na pewno by zagrali, a Tito zastąpił Rubi. A tak mają to gdzieś. No nic, liczę na AVB jako następcę Tito. Żadnych Mancinich i tego typu wynalazków.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 lip 2013, 22:06

Emerald pisze:W związku z tym rozumiem, że nikt w klubie nie myśli teraz osparingach.
Idę jednak w zakład (choć mogę się oczywiście mylić), że o sparingu z Bayernem by pomyśleli w analogicznej sytuacji.

Nie podoba mi się takie zachowanie, po części je rozumiem, ale też rozumiem, że kilkadziesiąt tysięcy osób będzie wkurwionych, bo pieniądze, bo urlopy, bo może w nowym terminie nie będą mogli przyjechać itd.

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 lip 2013, 22:07

raf2 pisze:poza tym za dużo ludzi nie ruszyło jeszcze do Gdańska, bo nawet z południa to jest 10h drogi więc można spokojnie wyjechać rano
Dokładnie.
Professor Chaos pisze: Na 24h przed meczem odwołać go.
O to właśnie się rozchodzi, że mecz jest jutro. Gdyby był za trzy, cztery czy pięć dni Barca pewnie by nie odwołała, a tutaj sztab, piłkarze, wszyscy myślą że Vilanova wyleczony, a tu taki zong. Polacy jak Polacy, kilka godzin i są w domu, poza tym nie sądzę, by ci co dłużej siedzieli w aucie jechali tylko na mecz ogórków z Barcą B, bez przesady. Mecz tylko dodatek, a kasa za bilet i tak się zwróci. Gorzej mają kibice z Hiszpanii...
Professor Chaos pisze: No nic, liczę na AVB jako następcę Tito
Również najbardziej chciałbym AVB, klasowy trener, bardzo medialny. Śmierdzi mi jednak niestety jakimś Mancinim albo innym Capello. Obiektywnie, używając rozumu, sądzę że właśnie przyjdzie hiszpańskojęzyczny. Tylko.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 lip 2013, 22:09

Duch pisze:Idę jednak w zakład (choć mogę się oczywiście mylić), że o sparingu z Bayernem by pomyśleli w analogicznej sytuacji.
Sparing z Bayernem nie może być odwołany, bo zbyt dużą gotówkę na ten mecz wyłożyła telewizja.
szefu91 pisze:
raf2 pisze:poza tym za dużo ludzi nie ruszyło jeszcze do Gdańska, bo nawet z południa to jest 10h drogi więc można spokojnie wyjechać rano
Dokładnie.
A Ci co już tam są, a gdy będzie inny termin, to może nie będą mogli się tam stawić? I co teraz? Pol, Stano, czy inny dziennikarz i tak tam się pojawi, zamożny człowiek także, ale taki zwykły szarak, co kupił bilet i ustawił sobie wszystko pod ten jeden dzień, został własnie postawiony przed faktem - meczu nie ma, kiedyś będzie, nie nasz problem, że nie mozesz wtedy być.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 19 lip 2013, 22:19

szefu91 pisze:
Dokładnie.
O to właśnie się rozchodzi, że mecz jest jutro. Gdyby był za trzy, cztery czy pięć dni Barca pewnie by nie odwołała, a tutaj sztab, piłkarze, wszyscy myślą że Vilanova wyleczony, a tu taki zong. Polacy jak Polacy, kilka godzin i są w domu, poza tym nie sądzę, by ci co dłużej siedzieli w aucie jechali tylko na mecz ogórków z Barcą B, bez przesady. Mecz tylko dodatek, a kasa za bilet i tak się zwróci. Gorzej mają kibice z Hiszpanii...
Również najbardziej chciałbym AVB, klasowy trener, bardzo medialny. Śmierdzi mi jednak niestety jakimś Mancinim albo innym Capello. Obiektywnie, używając rozumu, sądzę że właśnie przyjdzie hiszpańskojęzyczny. Tylko.
Wszyscy mówią, że to będzie ktoś związany z Barcą w przeszłości :?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lip 2013, 22:20

szefu91 pisze:
Dokładnie.
jak mozna stawiac manciniego obok capello :O ?

Awatar użytkownika
Emerald
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 lip 2013, 22:22

Czyli De Boer albo Laudrup!! Byłoby świetnie! Wolę obu od AVB - chociaż AVB też byłby wporzo.

Awatar użytkownika
szefu91
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 65

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 lip 2013, 22:22

bartbuks
Zwykły szarak nie wydaje ponad dwustu (najczęściej 280-400zł) tylko na mecz; w dodatku musiałby specjalnie przenocować albo w hotelu albo u kogoś z rodziny; w pierwszym przypadku już nie jest zwykłym szarakiem, a w drugim zwyczajnie jedzie na urlop i inaczej planuje czas. Nikt poważny nie jedzie dzień wcześniej specjalnie na to spotkanie i nie ustawia sobie całego wolnego czasu na jakiś sparing.
bagg pisze:jak mozna stawiac manciniego obok capello :O ?
Nie wiem. Można.

BTW, dziwaczny rok. Wszyscy menadżerowie z top klubów zostali wytransferowani.
Ostatnio zmieniony 19 lip 2013, 22:24 przez szefu91, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Carbon
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1147
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 19 lip 2013, 22:23

Piszę na szybko - od razu mówię, że nie przeczytałem wszystkich postów, więc nie wiem, ale pewnie się powtórzę. Dla mnie to jednak dziwne, że odwołali ten mecz. Tito już w poprzednim sezonie opuścił większość spotkań, a na tych, na których był, siedział biały jak kreda. W dodatku nie robi się tak jednak dzień przed meczem. Koszt biletów dla niektórych był naprawdę ogromny, by obejrzeć ten mecz.
I dziwi mnie trochę zachowanie i ta panika. Przecież ten rak w każdej chwili mógł o sobie ponownie dać znać.

Pytanie teraz, kto następcą? Media typują, że może to być ktoś powiązany w przeszłości z Barcą, np. Michael Laudrup.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”