Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 19 lip 2013, 22:25
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 19 lip 2013, 22:25
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 lip 2013, 22:32
No to jak to wiem. Po prostu gdyby ten drama Tito wypadł akurat dzień przed Bayernem, to nie byłoby, że dajmy piłkarzom to przeżyć itp. tylko by wyszli, zagrali i już. Wypadło na Lechię, więc można było odwołać bez problemów. Żeby nie było, jestem przekonany, że Barcelona jakoś to postara się wynagrodzić kibicom, ale umówmy się, nie każdy będzie mógł się szarpnąć na drugi termin.bartbuks pisze:Sparing z Bayernem nie może być odwołany, bo zbyt dużą gotówkę na ten mecz wyłożyła telewizja.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 19 lip 2013, 22:32
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 19 lip 2013, 22:33
I wzajemnie. Kasę z biletów dostają z powrotem, jest weekend, są nad morzem. Cały plan w piz*u. Ogromne współczucia dla zwykłych szaraków, bo Barcelona ich wydymała i nie zobaczą przez pół godziny Messiego w plażowej kondycji.bartbuks pisze:więc nie opowiadaj takich bzdur
Ok, popłynąłem.bagg pisze:nie mozna, szefu. zastanow sie dobrze nastepnym razem.
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 20 lip 2013, 0:40
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 lip 2013, 1:14
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 20 lip 2013, 1:19
BaSSu pisze:Daje sobie rękę uciąć, że gdyby Barcelona miała jutro zagrać z jakimś mocnym, znanym rywalem, to by tego meczu nie odwołali. Taka jest prawda.
Oczywiscie srodowego meczu Bayern-Barca nie odwolaja, poszla konkretna kasa od #antena3
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 20 lip 2013, 1:22
rekinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas_k » 20 lip 2013, 2:49
lukas_k
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 20 lip 2013, 8:45
Aker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 20 lip 2013, 9:34
Co by im się stało gdyby dzisiaj przylecieli? Duma Katoloni nie jest w stanie przejść na chorobą trenera o której wie od długiego już czasu i pokopać przy grilu piłki z Lechią? Przecież nie zmieni się taktyka, umiejętności zawodników itp. Po prostu jak dla mnie to było wykorzystanie okazji i tyle. Profesjonalizmu w tym nie widzę za grosz. Ale przecież z nami polaczkami można robić wszystko, my tylko sobie narzekamyrekinho pisze:to może niech cały sezon odwołają, żeby nikt sie nie czepiał?
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 20 lip 2013, 9:51
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 20 lip 2013, 9:55
Professor Chaos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 20 lip 2013, 10:02
a on czasem nie przejął Celty ?Byle tylko nie Luis Enrique.
coco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio