Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 179

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 lut 2006, 21:57

bagg pisze:Brawo Brocchi Exclamation Man of the match na tę chwilę Smile

W koncu stary Milanista, widac ze dalej potrafi sie zmobilizowac na znienawidzony Inter.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 08 lut 2006, 21:59

bagg pisze: 2 : 0

Jimenez 8) nawet nie wiecie jak się cieszę :mike: Co zrobił Adriano przed chwilą :shock: ? Jak dla mnie to zrobił to specjalnie...jeszcze parę razy obejrzę i ocenię lepiej. W każym bądź razie i tak go raczej nie zdyskwalifikują :P Więc nie ma tematu. Jeszcze jedną bramke Violo....proszę :!: Byle nie Toni :P Wyjątkowo dziś kibicuję Fioletowym :) Brawo Brocchi :!: Man of the match na tę chwilę :) I Roma przegrywa :mike:
No i roladka - po marzeniach - widze ze Juve do meczu z Interem bedize moglo na luzie podejsc - narazie remisują z parmą ale znając zycie w koncu wejdzie Del Piero i strzeli w 93 minucie :)
Szkoda bo znowu odskoczymy ...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 lut 2006, 22:03

Juras_InterFan pisze:ale znając zycie w koncu wejdzie Del Piero i strzeli w 93 minucie Smile

To nie Milan :P Żartuję, Del Piero wyszedł w podstawowym składzie :)

Łukasz[ACM] pisze:Bagg nie skacz jak żabka bo Juve też nie ciągnie

Trudno. Jeszcze mogą wygrać. Jeśli chodzi o Inter to tego nie przewiduję raczej :P

Cambiasso zszedł. Chyba Mancio w zwycięstwo już nie wierzy, bo Esteban był zagrożony, nie?

Fiore...powinna być czerwona...co on zrobił w ogóle :?

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 08 lut 2006, 22:15

bagg pisze:
Juras_InterFan pisze:ale znając zycie w koncu wejdzie Del Piero i strzeli w 93 minucie Smile

To nie Milan :P Żartuję, Del Piero wyszedł w podstawowym składzie :)

Łukasz[ACM] pisze:Bagg nie skacz jak żabka bo Juve też nie ciągnie

Trudno. Jeszcze mogą wygrać. Jeśli chodzi o Inter to tego nie przewiduję raczej :P

Cambiasso zszedł. Chyba Mancio w zwycięstwo już nie wierzy, bo Esteban był zagrożony, nie?

2:1 juz tylko !
Iskierka nadzieji !!!
Forza Nerrazuri !

El Chino !

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 08 lut 2006, 22:28

Dlaczego tak musi być ??

Cały mecz przewaga i przegrywają. To co gra/grał Adriano woła o pomstę di nieba. Szkoda Mancini tak późno Recobę wpuścił. Teraz powinno być 6 punktów straty a jest 9 qqqqqqqqqqqr :cry:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 08 lut 2006, 22:32

mancini powinien sie na szydelkoweanie przezucic bo nier umie swoich atutow wykorzystywac, Cruz jest najlepszy z rezerwy a Recobo powinien grac od poczatku przynajmniej 1 polowe :evil: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vieris » 08 lut 2006, 22:33

ALE się KURW... WKURWIŁ..... :D :D
Adriano chłopie co ci się dzieje z każdym meczem grasz coraz gorzej poprostu nie moge NA ŁAWKE Z NIM :wink:
Cesar następny świetny mecz :D Niewiem skąd oni go wytrzasneli :rozga: TOLDONE z Juve w pierwszym
Zresztą cały zespół zagrał dno mieli się zmobilować a tu LIPA

DOBRZE ŻE Juve TYLKO ZREMISOWAŁO :brawo:

2WP wiadomo za co. Jedno za przekleństwo, a drugie za zakropkowanie przekleństwa. Co miała oznaczać emotka ' :D ' ? że jesteś szczęśliwy, że Inter przegrał? a może z tego, że preklinas i miałeś nadzieję, że przez to wszyscy będą mieli do ciebie szacunek co? ehh...//Tomusmc

Ok zpomniałem że niemożna przeklinać
Dałem se :D bo mi się tak podobało
Ale żeś wymyślił z tym szacunkiem ( napewno nie miałem tego na mysli)
Ostatnio zmieniony 09 lut 2006, 10:41 przez vieris, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 08 lut 2006, 22:34

Eh... A mogło być tak pięknie... Szkoda. Teraz już chyba tylko o 2. trzeba walczyć :cry: Szkoda, bo mieliśmy przewagę, często bardzo wyraźną. Ale taka jest piłka. Nie wiem co będzie z Adriano, Brocchi chyba ma nos złamany, jeśli się przyczepią do tego to na 3. mecze może pójść w odstawkę (może to i dobrze, odpocznie, zbierze siły...).
Szkoda wyniku, bo gra nie była zła. Teraz trzeba liczyć na mecz w niedzielę z Juve.
Figo dostał żółtą, będzie mógł zagrać z Juve? Bo nie wiem czy był zagrożony przed tym meczem czy nie.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 lut 2006, 22:36

[k****] i taka porażka w takim momencie :? :evil:
Złość to za mało powiedziane , tyle akcji i wszystko zaprzepaszczone :evil: :evil:
Adriano z taką formą mecz z Juve powinien zacząc na ławce :!: Zagrał jak Rasiak :?

O co chodziło z ta bramką dla Juve ? najpierw na soccerstandzie napisali 2-1 , a pozniej 1-1 :roll:

WP// maestro

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 08 lut 2006, 22:50

Figo nie byl zagrozony dyskwalifikacja wiec zagra
O co chodziło z ta bramką dla Juve ? najpierw na soccerstandzie napisali 2-1 , a pozniej 1-1 Rolling Eyes
pewnie jakis nieuznany gol

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 lut 2006, 1:47

Tak się zastanawiam nad sensem gry J.Cesara na bramce :roll: widać , że ostatnio Brazylijczyk jest - co by nie było - najsłabszym ogniwem drużyny :? W ostatnich meczach nie traciliśmy bramek dzięki dobrej obronie , ale nawet jak rywale dośrodkowywali to Cesar wypuszczał piłkę , albo robił krok do przodu a później się cofał. A nie o to chodzi. Wiem , że to by było za duże ryzyko , ale może Mancini na Juve powinien wystawić Toldo ? Włoch co prawda nie gra , ale z takim JC to o każdą centre w pole karne będziemy się obawiać ...

Jeszcze o Adriano. W tym sezonie gra w kratke i teraz jest niestety bez formy. A jaki jest sens wystawiania takiego gracza ? oczywiście można liczyć na przebłysk talentu Impegratore , ale ryzyko jest spore. Może wariant Oba-Cruz :roll: Bo Recoba raczej nie ma jeszcze tylu sił żeby zagrać od początku. Brawo dla Chino za piękną bramkę - to jedyny plus tego meczu

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 lut 2006, 2:01

Nie no Serek wybacz ale aż musze Cie zbluzgać :P

To co ja miał bym powiedzieco Didzie po tym jednym czy dwóch błegach ? Juz zapomniałeś jak nie kiedy bronił ? dzis piłka skozłowala i to był błąd - źle obliczył lot. Ale zauważ że Juve tez traci trami teraz "zawsze" aniby wrócic Bufffon :!: Jak stał Abbiati tak nie było - dla czego bo za obrone odpowada 11 a na pewno 6 graczy nie tylko bramkarz.

Ja zauważyłem że Julio Cesar ma jedna max głupia wage jak czuje pressing stara sie sam z niego wyjśc dryblingiem :shock: wziąśc napastnika za zamach itd.

serek408 pisze:Jeszcze o Adriano

Przeszedł obok mecz - na całej lini [nawet srzału nie oddał chyba z tego co wiem :shock: - nie wiem czy nie kluczowego meczu w tym sezonie. :roll: A to zachowanie z łokciem to wyraz flustraci że nie idzie że daje o sobie znac syndrom młodość [nie równa forma brak ciagłośc] ale taiemu napastnikowi nie przystoi ...

Bramka Recoby - Cudo :!: Wszyscy tylko odprowadzili piłke wzrokiem :] w samo okno :!: Nawet Lobont nie ruzył się. Veron i Brocchi motory i mózgi w tym meczu i w obronie i w ataku - piłkarze spoktania. Bez dwóch zdań.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 lut 2006, 2:14

*_Zaza_* pisze:To co ja miał bym powiedzieco Didzie po tym jednym czy dwóch błegach ? Juz zapomniałeś jak nie kiedy bronił ? dzis piłka skozłowala i to był błąd - źle obliczył lot. Ale zauważ że Juve tez traci trami teraz "zawsze" aniby wrócic Bufffon Jak stał Abbiati tak nie było - dla czego bo za obrone odpowada 11 a na pewno 6 graczy nie tylko bramkarz.

Teraz to ja Cie musze zbluzgać Zaza :]

Nie chodzi o dzisiejsze błędu Cesara - nie zawinił w 100% , ale mógł uratować drużyne przed stratą bramek - ale ogólnie o ostatnie niepewne mecze. Widziałeś mecz z Palermo ? podczas rożnych robił 3 kroki do przodu i zaraz się cofał i to tak kilka razy. Później mecz z Lecce , własciwie nic do roboty Inter prowadzi 1-0 dobiega 90 minuta meczu , a tu przerażenie w oczach kibiców Interu , Cesar wypuszcza piłkę pod nogi gracza zółto-czerwonych. I tak jak mówie Nerazzurri tracili ostatnio mało bramek dzięki dobrej obronie. Cesar bronił tylko to co leciało na niego.
I dobrze Zaza zauwarzyłeś z tym dryblingiem. Narazie to się jeszcze źle nie skończyło , ale jak długo tak pociągnie :?: :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 lut 2006, 2:29

Pewnie widziałem mecz z Palermo hmmm 3;2 tam u nich na Favorita o tym mówisz ? bo z tego co pamietam do tam Corini i spółka zagrali wspaniały mecz - chyba najlepszy pod wadza Gigiego Del Neri - wolny Eugenio Coriniego w koncówce - miód :] okno że mucha nie siada :]

hmmm staram sie tak sobie przypomniec jakieś jego wpadki i jakoś specjalnie mnie tym nie raził oprócz tych głupich zachowań z pressinegem.

Wiesz ja zauważyłem że on z regóły broni to co "musi bronić" Jak dziś po strzałach Verona [bomba po rozegraniu rożnego] i Dejana poprawka w tej samej akcji, Lobont by zkapitulował nikt by nie mógł miec do niego pretensji. Bo strzały były naprawde przednie. Ale wybronił to fenomenalnie a było to max trudne do obrony. Także temu mu brakuje chyba.

Co do nie pewnych wejśc to wszystko zależy od sytuacji choc sztuka jest ocenić dobrze sytuacje. Może z tym ma problem. Czesto gracz z pola wyjaśnieja sytuacje głowka czy inaczej i mu ułatwiaja gre przy tych dośrodkowaniach ale to tak jest wszedzie. Bronimy w 6 a nie tylko bramkarz :wink: Dziś bramka Romy - ostatnio w gazie - Doni wyszedł wypiąstkował piłke na 18 metr i został w miejscu po czym rykoszte i lob 1:0 ...

serek408 pisze:ale jak długo tak pociągnie
Tego to nie wiem :P może ktoś mu uwage zwróci :]

Dobranoc :P końce już bo musze wstać ok. 12 :p hehe :lol: jutro pogadamy jak cos :) Pozdro

FORZA CALCIO :!:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 lut 2006, 2:34

*_Zaza_* pisze:Pewnie widziałem mecz z Palermo hmmm 3;2 tam u nich na Favorita o tym mówisz ? bo z tego co pamietam do tam Corini i spółka zagrali wspaniały mecz - chyba najlepszy pod wadza Gigiego Del Neri - wolny Eugenio Coriniego w koncówce - miód okno że mucha nie siada

Nie chodzi o ten mecz tylko o ostatni co Inter wygrał 3-0. Cesar gola nie puścił , ale wychodził do dośrodkowania po czym się cofał i to tak kilka razy w meczu. A wiadomo , że to bardzo złe zachowanie golkipera.
Może i racja Zaza , że to zależy od sytuacji , ale wielu innych bramkarzy nie wychodzi bezsensownie do piłek i się cofa , albo wypuszcza futbolówke pod nogi rywala. Broni to co ma bronić , ale jeśli drużyna ma wygrywać potrzeba czegoś więcej

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”