Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 lis 2005, 15:15
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 lis 2005, 15:34
****_For_zaza_Milan_* pisze:I tam mamy lidera bo tych od kapsułek nie licze nie warto ... choć Viola naciska pkt na równi ale bramki na plus
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 lis 2005, 16:08
Ibrahimović nie przejmuj sie tą wypowiedzią... ale wydaje mi się że jest za wczesnie żeby przekreślać milanIbrahimović pisze:No to trzeba wam(tobie) pogratulowac mistrzostwa Włoch juz dzisiaj
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lis 2005, 16:20
Nie mów hop póki.... Nawet w sześć minut można wszystko stracić.Ibrahimović pisze:No to trzeba wam(tobie) pogratulowac mistrzostwa Włoch juz dzisiaj
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 21 lis 2005, 16:52
aha, czyli rozumie, ze od dzis to Ty ustalasz kolejnosc w Serie A? Gratuluje marzen. Jednak poki co Milan oglada plecy obroncow tutulu, aktualnego MISTRZA WLOCH - Juventusu Turyn, a ten tekst o kapsulkach pozostawie bez komentarza, bo nie chce bana dostac*_For_zaza_Milan_* pisze:I tam mamy lidera bo tych od kapsułek nie licze nie warto ... choć Viola naciska pkt na równi ale bramki na plus
veelden^

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 lis 2005, 17:02
Ja to pisałem do Ibryveelden^ pisze:Łukasz[ACM] - Milan jest na tyle wielka druzyna, ze nawet na 5 kolejek przed koncem nie czulbym sie jeszcze zbyt pewnie, a co dopiero teraz
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguelgazza » 21 lis 2005, 17:07
miguelgazza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 lis 2005, 17:14
miguelgazza pisze:Dopiero 12 kolejka za nami a widze ze pewne osoby juz koronuja mistrza ( niejakie juve ) na tytul MISTRZA ITALII
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 21 lis 2005, 17:44
veelden^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 lis 2005, 18:47
No myslalem ,ze o ciebie mu chodzilo ,ale dalej nie wiem skad on to wziął ,ze ktos z kibicow Juve pisze ,ze Stara Dama jest juz mistrzem 2006veelden^ pisze:Ibrahimovic - on zdaje sie to do mnie pisal
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 lis 2005, 18:55
Łukasz_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 lis 2005, 21:16
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 lis 2005, 21:23
W Środe zapowiada nam sie nie lada meczykgilardino11 pisze:A co do Milanu carlo już podał dzisiaj ekipe ale konferencja w stambule jutro bez stama i cafu wydaje sie ze zagramy albo z simic albo 3 obrońców kaladze nesta maldini i wtedy w pomocy zagrał by Jankulovski
Sawyer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 lis 2005, 21:28
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 lis 2005, 21:32
No tak racja ,juz zapomnialem ,tyle czasu minęłogilardino11 pisze:Stam dostał z psv czerwień i jest zdyskwalifikowany na 1 mecz.Ibra ja też obstawiam Remis
Sawyer
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio