AC Milan (zbiorczy) - Strona 179

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 21 lis 2005, 15:15

Jestem rozaczarowany wynikiem, ale mecz tylkko przy odrobinie szczęścia był do wygrania.Szkoda sytuacji Szewy, Kaki, no i karnego, gdzie obrońcy, jak widać w powtórce piłka poleciała po ręce.NIe uznany gol oraz parę sytuacji co obrazuje, że Milan był w stanie wygrać.Viola nas znokautowała, bo z małej ilości ciosów każdy dochodził.Szkoda, ale to tylko powinno rozjuszyć Rossonerich na Stambuł.Nie martwmy się, Juve jeszcze nie grało z Violą :wink:.Bądźmy dobrej myśli, oby Szewa nie zawiódł nas w Turcji.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 lis 2005, 15:34

*_For_zaza_Milan_* pisze:I tam mamy lidera bo tych od kapsułek nie licze nie warto ... choć Viola naciska pkt na równi ale bramki na plus

No to trzeba wam(tobie) pogratulowac mistrzostwa Włoch juz dzisiaj :brawo:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 lis 2005, 16:08

Ibrahimović pisze:No to trzeba wam(tobie) pogratulowac mistrzostwa Włoch juz dzisiaj
Ibrahimović nie przejmuj sie tą wypowiedzią... ale wydaje mi się że jest za wczesnie żeby przekreślać milan :roll: W dwie kolejki tabela sie może zmienić o 360 stopni ( czołówka- juve milan fiorentina ). Calcio jak co roku-walka do końca łeb w łeb i za to jest moją ulubioną ligą. :twisted:

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 21 lis 2005, 16:20

Ibrahimović pisze:No to trzeba wam(tobie) pogratulowac mistrzostwa Włoch juz dzisiaj
Nie mów hop póki.... Nawet w sześć minut można wszystko stracić.

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 21 lis 2005, 16:52

*_For_zaza_Milan_* pisze:I tam mamy lidera bo tych od kapsułek nie licze nie warto ... choć Viola naciska pkt na równi ale bramki na plus
aha, czyli rozumie, ze od dzis to Ty ustalasz kolejnosc w Serie A? Gratuluje marzen. Jednak poki co Milan oglada plecy obroncow tutulu, aktualnego MISTRZA WLOCH - Juventusu Turyn, a ten tekst o kapsulkach pozostawie bez komentarza, bo nie chce bana dostac :?

Łukasz[ACM] - Milan jest na tyle wielka druzyna, ze nawet na 5 kolejek przed koncem nie czulbym sie jeszcze zbyt pewnie, a co dopiero teraz :?:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 lis 2005, 17:02

veelden^ pisze:Łukasz[ACM] - Milan jest na tyle wielka druzyna, ze nawet na 5 kolejek przed koncem nie czulbym sie jeszcze zbyt pewnie, a co dopiero teraz
Ja to pisałem do Ibry :) wiem że on to pisał żeby sie zazie zrewanżować :lol: Juve ma na tyle doświadczenia że 5pkt na 5 kolejek przed końcem raczej by nie stracili chociaż różne rzeczy sie dziś w piłce dzieją. Narazie nie ma o czym gadać, jeszcze połowa sezonu nie mineła :D

Awatar użytkownika
miguelgazza
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguelgazza » 21 lis 2005, 17:07

Dopiero 12 kolejka za nami a widze ze pewne osoby juz koronuja mistrza ( niejakie juve ) na tytul MISTRZA ITALII trzeba jeszcze popracowac a nie przy pzewadze nad WIELKIM AC MILANEM 5pkt i gdy do konca rundy jesiennej zostalo 7 kolejek dawac komus tytul to jest jakis paradoks i pewna osoba chyba potrcila rozum ta wypowiedzia :shock: :lol: !!! Niech kibice juve nie beda tacy pewni mistrza, nie ta pora i nie ten czas zeby juz koronowac juve BUUHAHAA i HAHAHA na te juve robie !!!

FORZA MILAN :twisted: :D !!!
[/img]

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 lis 2005, 17:14

miguelgazza pisze:Dopiero 12 kolejka za nami a widze ze pewne osoby juz koronuja mistrza ( niejakie juve ) na tytul MISTRZA ITALII

Kto :?: Gdzie :?: :roll: Wskarz konkretny post

Awatar użytkownika
veelden^
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: veelden^ » 21 lis 2005, 17:44

miquelgazza ile ty masz lat? do konca obowiazujacego sezonu Juventus Turyn cieszy sie tytulem Mistrza Wloch, ktory wywalczylo sobie w poprzednim sezonie, wiec o czym ty wogole mowisz? Ty masz wogole jakiekolwiek pojecie o tym o czym probujesz sie tu wypowiadac? Czy ci sie to podoba, czy nie Juve to AKTUALNY MISTRZ i az do maja 2006 r. to sie NAPEWNO nie zmieni :?

Ibrahimovic - on zdaje sie to do mnie pisal :P

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 lis 2005, 18:47

veelden^ pisze:Ibrahimovic - on zdaje sie to do mnie pisal
No myslalem ,ze o ciebie mu chodzilo ,ale dalej nie wiem skad on to wziął ,ze ktos z kibicow Juve pisze ,ze Stara Dama jest juz mistrzem 2006 :roll:

Widocznie mało ćwiczy czytanie ze zrozumieniem :wink: :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 21 lis 2005, 18:55

:? wstyd mi za niego ale to bardzo... Trzeba mu wybaczyć :wink:

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 lis 2005, 21:16

Myśle że niektórym użytkownikom opoczynek od pisania postów by się przydał.Zaza chyba troche przesadziłeś :roll:

A co do Milanu carlo już podał dzisiaj ekipe ale konferencja w stambule jutro bez stama i cafu wydaje sie ze zagramy albo z simic albo 3 obrońców kaladze nesta maldini i wtedy w pomocy zagrał by Jankulovski

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 lis 2005, 21:23

gilardino11 pisze:A co do Milanu carlo już podał dzisiaj ekipe ale konferencja w stambule jutro bez stama i cafu wydaje sie ze zagramy albo z simic albo 3 obrońców kaladze nesta maldini i wtedy w pomocy zagrał by Jankulovski
W Środe zapowiada nam sie nie lada meczyk :twisted: Fenerbance u siebie to mocny rywal co udowodnili w meczu z Schalke i PSV ,jak narazie sprawdza sie moja teoria ,ze z Turcji i z Aten (Panathinaikos) nikt nie wyjezdza z kompletem punktow :twisted: ,kto wie moze sie to zmieni w srode bo Milan ma "noz na gardle" choc i tak obojetnie co zrobia ,to decydujacy bedzie dla nich mecz z Schalke na San Siro

Gila11 ,a czemu ma Stam nie zagrac :?: Kontuzja :?:

Licze na emocjonujace widowisko ,Stawiam na remis :wink: po bramce Appiaha :D

Pozdro

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 21 lis 2005, 21:28

Stam dostał z psv czerwień i jest zdyskwalifikowany na 1 mecz.Ibra ja też obstawiam Remis

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 lis 2005, 21:32

gilardino11 pisze:Stam dostał z psv czerwień i jest zdyskwalifikowany na 1 mecz.Ibra ja też obstawiam Remis
No tak racja ,juz zapomnialem ,tyle czasu minęło :) ,ale nareszcie LM wraca :D

Remis jest mysle najbardziej prawdopodobny ,choc na korzysc Milanu napewno przemawia fakt ,ze są w dosc trudnej sytuacji w tabeli (wszystko sie moze zdarzyc) Fenerbahce walczy do konca ,napewno bedzie ciekawy meczyk :twisted:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”