FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1783

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
7%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
7%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
15
50%
zxcVcxz
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zxcVcxz » 20 lip 2013, 21:55

przeczytalem tylko ostatni post, dlatego tylko do niego sie odniose.
sędziowskimi drukarniami w wielu ważnych meczach - vide SB 2009
powiedzial fan druzyny, ktora na etapie 1/2 LM... 3 na 4 bramki zdobywa nieprzepisowo :)

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 lip 2013, 22:01

A co tam, 8 na 7 możliwych jest nieprawidłowych. Zaraz ktoś z Monachium prześle puchar do Barcelony. Będzie mniej bolało, tak zxcVcxz? Jeżeli nie, to zamilcz.

Dobrze, że mecz z Bayernem nie będzie odwołany, bo musiałbym wszystko sobie odkręcać.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 lip 2013, 22:02

[k****] Ebi ile razy jeszcze napiszesz,że Barca jest zła bo olała mecz z Lechią :roll: Kto to jeszcze musi przeczytać twoje posty w tym temacie abyś zamilknął bo staje się to już nudne...Chcesz nabijać posty nabijam w swoim temacie klubowym - ciesz się póki możesz - upadek bywa bolesny a każdy orgazm ma swój koniec :P

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 lip 2013, 22:07

ddemon pisze:[k****] Ebi ile razy jeszcze napiszesz,że Barca jest zła bo olała mecz z Lechią :roll: Kto to jeszcze musi przeczytać twoje posty w tym temacie abyś zamilknął bo staje się to już nudne...Chcesz nabijać posty nabijam w swoim temacie klubowym - ciesz się póki możesz - upadek bywa bolesny a każdy orgazm ma swój koniec :P
Wspominam o tym tylko dlatego, że wciąż pojawiają się wręcz parodystyczne głosy w polskich mediach/środowiskach kibiców BCN mówiące o tym, że decyzja całkowicie słuszna. Gdyby choć jeden barceloniarz posypał głowę popiołem i ucziciwie przyznał, że coś tu nie gra - pewnie bym ograniczył swoją walkę z wiatrakami.

Bolesnych historii związanych z Bayernem przeżyłem aż nadto (wymieniać nie muszę) i jakoś wciąż jestem z tym klubem. Ciekawe gdzie w podobnym okresie byli kibice Barcy, którzy są moimi rówieśnikami - bo sam znam paru takich, którzy nie wiedzą kto to Saviola czy Luis Enrique (choć ostatnio się dowiedzieli jak Romę przejmował).

zxcVcxz
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zxcVcxz » 20 lip 2013, 22:29

Akarinie drogi, bron cie panie boze nie domagam sie zwrotu trofeum. czemu mialbym to robic? jezeli nie zalapales do czego pije to jestes glupiutki, mimo ze dalem cytat, zaznaczajac do czego sie odnosze, nie czytajac calego belkotu powyzej. z koniami sie juz nie kopie na pilka.pl, to i z toba nie bede. skutecznie zniechecilo mnie to do odiwedzania tego serwisu.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 lip 2013, 22:35

Ebiego ciężko zrozumieć, ale 'drogi' zxcVcxz myślę, że głupiutkim to mógłbyś nazwać kogoś swojego pokroju a nie mnie. Tutaj mocno mijasz się z rzeczywistością. Chciałbym tylko zobaczyć jakie 3 na 4 bramki. Robbena owszem możliwe. Gdzie reszta?
Śmieszą mnie takie osóbki jak Ty. Właśnie ktoś taki jak Ty jest koniem, z którym nie należy się kopać. A ocenianie kogoś czy jest głupi czy nie - myślę, że nie możesz tego zrobić przez internet. Chyba, że w swoim własnym świecie.

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 lip 2013, 23:38

Ebi pisze: Wspominam o tym tylko dlatego, że wciąż pojawiają się wręcz parodystyczne głosy w polskich mediach/środowiskach kibiców BCN mówiące o tym, że decyzja całkowicie słuszna. Gdyby choć jeden barceloniarz posypał głowę popiołem i ucziciwie przyznał, że coś tu nie gra - pewnie bym ograniczył swoją walkę z wiatrakami.
A to nasza wina,że nasz kraj jest trzecim światem i szukamy powodu by byle z czego się cieszyć(przyjazd Barcy) i trąbią o tym media zamiast rozmawiać o kryzysie,finansach,gospordarce,rynku pracy? Przecież my cieszymy się z 10 medali choć kadra liczy 300 zawodników na olimpiadzie - z czym do ludzi :D
My do dziś wierzymy,że LM nie straszna a znamy ją tylko z TV i cieszymy się z LE bo na to nas obecnie tylko(a może aż) stać...

Dobra niech ci będzie przyznaje,że coś nie gra - Barca słusznie olała mecz z Lechią by później rozpocząć sezon kosztem choroby śmiertelnej człowieka :) Po prostu olała nasz kraj - kosztem smutnej nowiny od człowieka,przyjaciela...
A czemu wystąpi w meczu z Bayernem a nie z Lechią - bo widocznie Tito dostał wyniki wczoraj-dzień przed meczem..!!
Co daje Barcelonie te 3 dni - dużo - przyjęcie i pogodzenie się z decyzją,szukanie następcy,

Nie wiem czy akurat u Ciebie to przeczytałem(bądź źle zrozumiałem) ale jeśli dla Ciebie(Was) osoba,która tyle wycierpiała,wyzdrowiała i znowu cierpi - powinna być do tego przyzwyczajona to wypada tylko pogratulować - głupoty :roftl3:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 20 lip 2013, 23:45

No patrz, na swoim przykładzie (choruję dość ciężko na naprawdę niewygodne choroby) mogę powiedzieć, że człowiek się przyzwyczaja. Nie ma ziewania, żeś nie zagiął.

zxcVcxz
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zxcVcxz » 20 lip 2013, 23:48

moge ocenic czy ktos jest glupi czy nie, jezeli nie potrafi czytac ze zrozumieniem. to nie jest cos niebywale trudnego, ocenic czy ktos jest glupi czy nie na podstawie wypowiedzi. czy to internet czy zwykla rozmowa miedzy ludzmi "oko w oko".

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 20 lip 2013, 23:51

To zależy też od człowieka - inni chorują i trzymają ją w środku bojąc się jak druga(inne) osoba zareagują przywołując sytuację widocznie piłkarze,gdy dowiedzieli się o tym,postanowili nie zagrać...ot co...

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 20 lip 2013, 23:55

Oko w oko byś w życiu nie powiedział, że jestem głupi. Musisz umieć rozróżnić, że zasiałeś napinkę i dostałeś w odpowiedzi to samo. Choć ja dalej nie uzyskałem odpowiedzi na zadane pytanie.

Nie dziwię się Barcelonie, że odwołała, ale niesmak pozostaje, że to dzień przed meczem. Mimo iż to było (prawdopodobnie) niezależne od nich, bo dopiero wtedy przyszły wyniki.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 lip 2013, 0:02

ddemon pisze:To zależy też od człowieka - inni chorują i trzymają ją w środku bojąc się jak druga(inne) osoba zareagują przywołując sytuację widocznie piłkarze,gdy dowiedzieli się o tym,postanowili nie zagrać...ot co...
Przed chwilą pisałeś, że byłbym pojebany jeśli uważam, że można się przyzwiczaić do cierpienia. Teraz nagle "to wszystko zależy od człowieka". Świetnie!

Ludzie przyzwyczjali się do łagrów czy obozów koncetracyjnych - pamiętaj, człowiek wszystko przeżyje.

A co do piłkarzy - nie chce mi się wierzyć, że aż tak bardzo się przejęli sytuacją, to była decyzja zarządu. Gdyby to był SP Europy czy coś w ten dese zapewne dominowałyby komentarze "zagramy dla trenera", "jesteśmy myślami z Tito, ale on nie chciałby żebyśmy odwołali ten mecz".

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 21 lip 2013, 0:15

Ebi pisze:
ddemon pisze:To zależy też od człowieka - inni chorują i trzymają ją w środku bojąc się jak druga(inne) osoba zareagują przywołując sytuację widocznie piłkarze,gdy dowiedzieli się o tym,postanowili nie zagrać...ot co...
Przed chwilą pisałeś, że byłbym pojebany jeśli uważam, że można się przyzwiczaić do cierpienia. Teraz nagle "to wszystko zależy od człowieka". Świetnie!

Ludzie przyzwyczjali się do łagrów czy obozów koncetracyjnych - pamiętaj, człowiek wszystko przeżyje.

A co do piłkarzy - nie chce mi się wierzyć, że aż tak bardzo się przejęli sytuacją, to była decyzja zarządu. Gdyby to był SP Europy czy coś w ten dese zapewne dominowałyby komentarze "zagramy dla trenera", "jesteśmy myślami z Tito, ale on nie chciałby żebyśmy odwołali ten mecz".
Widze,że nie zrozumiałeś chodziło mi bardziej o to że do cierpienie,bólu można przezwyciężyć m.in wspierając tą osobę lub żyć z tym a i tak tej walki nie wygrasz :)

Znałem osobę,która dowiedziała się o ciężkiej chorobie członka rodziny - i tak się załamała,że popełniła samobójstwo...Różnie ludzie przyjmują różne wiadomości...
Kończę,bo ta dyskusja nie ma końca i raczej mieć nie będzie...
człowiek wszystko przeżyje
I dlatego wciąż szukają dowodów,że ufo istnieje :lol:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 21 lip 2013, 0:19

zxcVcxz pisze:przeczytalem tylko ostatni post, dlatego tylko do niego sie odniose.
powiedzial fan druzyny, ktora na etapie 1/2 LM... 3 na 4 bramki zdobywa nieprzepisowo :)
Lojezusie :lol: Powiadam Wam, ze za kilka miesiecy kibice Blaugrana zaczna pisac, ze to Barca byla lepsza, a Bayern gral antyfutbol i przeszedl dzieki sedziom :mrgreen:

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 lip 2013, 0:26

Dr.Football1 pisze:
zxcVcxz pisze:przeczytalem tylko ostatni post, dlatego tylko do niego sie odniose.
Lojezusie :lol: Powiadam Wam, ze za kilka miesiecy kibice Blaugrana zaczna pisac, ze to Barca byla lepsza, a Bayern gral antyfutbol i przeszedl dzieki sedziom :mrgreen:
Xavi już to powiedział. Nie czytałeś tego wywiadu jak mówił, że Bayern ich nie zdominowal, bo przecież Barca byla dlużej przy piłce i miała więcej podań? :roftl3: :haha:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”