FMy - Strona 180

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 12 sie 2005, 1:20

Moje pierwsze osiagniecia to awans do fazy grupowej LM po dwumeczu z PAOK, pierwsze miejsce w lidze po 10 kolejkach niestety z minimalna przewaga bo skupilem sie na LM oraz awans do cwiercfinalu Pucharu Polski... Niewiele ale dopiero miesiac za mna :P A z LM zaraz sie bede zegnal bo trafilem do grupy smierci: FC Barcelona, Arsenal oraz CSKA :evil:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 sie 2005, 1:23

kama_reda pisze:Czy jest jakaś rada, sposób, abym mógł zgłosić wszystkich. Na poprzednich stronach ktoś już opisywał jak da się ten przepis ominąć, ale już nie pamiętam i nie chce mi się przelatywać kilkunastu stron do tyłu.
Chyba można ich zgłosić do kadry "B", a potem przenieść do pierwszego składu. Ale specem się nie czuję :wink: .

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 12 sie 2005, 1:41

Czy gra ktos w tak potezna lige jak liga szwedzka ??:D
Aktualnie gram Malmo FF i calkiem fajnie mi idzie :D
mam jakies 6-7 mln E w budzecie :D - jak na warunki szwedzkie to kupa kasy wiec nie smiac sie :P :D
Teraz poszukuje jakiegos bramkarza - najlepiej zeby byl z UE.
Jedyny minus tej ligi to lawka rezerwowych - mozna miec tylko 5 rezewowych na lawie...
Ale da sie przyzwyczaic :D

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 12 sie 2005, 1:59

Ja mam taki problem ze jak ustawiam jakis trening to i tak w nastepny dzien jest spowrotem stary... mowie tu o treningu z neta i nie jest to problem tylko w Wisle tylko obojetnie kim gram :( HELP :!:

Awatar użytkownika
MrWoodstock
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MrWoodstock » 12 sie 2005, 2:44

Rotnok pisze:Ja mam taki problem ze jak ustawiam jakis trening to i tak w nastepny dzien jest spowrotem stary... mowie tu o treningu z neta i nie jest to problem tylko w Wisle tylko obojetnie kim gram :( HELP :!:
to sam ustaw trening i daj zatwierdz na koncu :)
A napewno sie nie zmieni :)

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 12 sie 2005, 4:01

No wiesz dla mnie trening to ciemna sfera choc troche w managery juz gram... Jakos nigdy sie tym nie zajmowalem, moze jakies porady?
pozdrawiam

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 12 sie 2005, 8:54

kama_reda pisze: Polećcie jakiegoś dobrego, klasycznego rozgrywającego, bo do Barcelony wrócił Riquelme i nie chcą mi go sprzedać :x
Ja ci polecam Sneijdera, moim zdaniem jest on jednym z najlepszych ofensywnych pomocników w tej grze. Kolejnym jest Diego z Porto też bardzo dobry i kupisz go do 10 milionów.

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 12 sie 2005, 9:08

patryk89 pisze:Poleccie mi dobrych ...nawet znanych na codzien... młodych (mogą byc tez w srednim wieku) pilkarzy, którzy przeszli by do ligi wegierskiej... :D

Ich cena 5 mln Euro w dół...;]

A płaca tygodniowa na którą by sie mogli zgodzić 8,500 w dół...;]
Proszę pomóżcie :(

Prawie nikt nie chce zasilić mojego squadu

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 12 sie 2005, 9:15

http://www.fcmc.pl/ znakomita strona o Managerze ! Talenty , porady , treningi ! wszystko co potrzebne ! gorąco polecam !

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 9:45

beku pisze:http://www.fcmc.pl/ znakomita strona o Managerze ! Talenty , porady , treningi ! wszystko co potrzebne ! gorąco polecam !
Stary ty czytasz cos na tym forum czy tylko przychodzisz ponabijac sobie ?? Przeciez te strone juz chyba z tysiac razy podawalismy ...

Tak na marginesie to duzo lepsza jest sortitoutsi.net ktora tez chyba wszyscy znaja :]

POZDRO

owczarenko
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: owczarenko » 12 sie 2005, 10:02

RoRo wspomnial o at.madryt ja sam nim gram i zaczynam juz 4 sezon klub jest ekstra + niezli pilkarze i piniedzy wystarczajaco . Ja w 1 sezonie zajalem 3 miejsce , w 2 wygralem puchar uefa ( wygralem z borussia 4-2 wszystkie bramiki strzelil niezawodny torres ) i rowniez zajalem 3 miejsce, w 3 zdobylem upragnione mistrzostwo i w czwartym mam nadziej obronic tytul i powalczyc w lidze mistrzow (moze nawet wygrac) :D :D

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 10:05

owczarenko pisze:RoRo wspomnial o at.madryt ja sam nim gram i zaczynam juz 4 sezon klub jest ekstra + niezli pilkarze i piniedzy wystarczajaco . Ja w 1 sezonie zajalem 3 miejsce , w 2 wygralem puchar uefa ( wygralem z borussia 4-2 wszystkie bramiki strzelil niezawodny torres ) i rowniez zajalem 3 miejsce, w 3 zdobylem upragnione mistrzostwo i w czwartym mam nadziej obronic tytul i powalczyc w lidze mistrzow (moze nawet wygrac) :D :D
Tylko po okolo 2-3 latach jest meczarnia zatrzymac Torresa w ekipie bo bija sie o niego najlepsze kluby a on nie chce podpisac nowego kontraktu !!! Ja zrobilem tak ze kiedy Real mogl go wiac za darmo zaoferowalem im go za 50 mln :lol: i zgodzili sie :lol: :lol: :lol: sprzedalem go i kupilem za 58 mln Adriano ktory potem seryjnie zdobywal tytuly krolow strzelcow :]

POZDRO

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 12 sie 2005, 10:09

RoRo pisze:
beku pisze:http://www.fcmc.pl/ znakomita strona o Managerze ! Talenty , porady , treningi ! wszystko co potrzebne ! gorąco polecam !
Stary ty czytasz cos na tym forum czy tylko przychodzisz ponabijac sobie ?? Przeciez te strone juz chyba z tysiac razy podawalismy ...

Tak na marginesie to duzo lepsza jest sortitoutsi.net ktora tez chyba wszyscy znaja :]

POZDRO
Oj....Ja tej stronki nie znalem...ale i tak niedziala ;/

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 sie 2005, 10:13

BartiX_FCI pisze:
RoRo pisze:

POZDRO
Oj....Ja tej stronki nie znalem...ale i tak niedziala ;/
Ja nwet nie zauwazylem ze zakonczyli dzialalnosc :| Szkoda teraz zostaje nam tylko fcmc.pl :]

POZDRO

Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 12 sie 2005, 10:17

wazi pisze:
kama_reda pisze: Polećcie jakiegoś dobrego, klasycznego rozgrywającego, bo do Barcelony wrócił Riquelme i nie chcą mi go sprzedać :x
Ja ci polecam Sneijdera, moim zdaniem jest on jednym z najlepszych ofensywnych pomocników w tej grze. Kolejnym jest Diego z Porto też bardzo dobry i kupisz go do 10 milionów.
Rzeczywiście Diego jest zajefuckewwykurwisty!! Ale nie puszczą go za dychę, przynajmniej za 15. Ja Ci polecam Niko Kranjcar z Dinamo. Zapłacisz za niego do 5mln €, a jest porównywalny do Diego. Koleś ma 19 czy 20 lat na początku gry. WYMIATA!! Gra podobnie do Diego, czasami nawet lepiej. Jak ustawisz go na środku pomocy, wchodzącego między napastników to będzie od czasu do czasu robił rajdy dochodząc albo sam na sam alo so 16 metra i strzelał piękne gole. A zazwyczaj dogrywa piękne prostopadłe piłki do napastników! Kolejnym godnym polecenia zakupem jest Marko Dinjar z Osijeku . Jest to typowy środkowy pomocnik. Strzałami z dystansu rozwalił u mnie całą ligę Francuską. Strzelał hat-tricki i świetnie dogrywał do napastników!! Zapłacisz za niego od 50 tys do 1,5 mln €. W zależności od tego jak mu się grało w pierwszym sezonie, a właśnie w drugim sezonie gry wymiata!!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”