Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 180

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2006, 9:34

Campbell? Przegrywał rywalizację w Arsenalu więc aż taki rewelacyjany to on nie jest. Tak czy siak alternatywą może być. Pewnie jednak szybko znajdzie sobie klub w Anglii lub przeniesie się do Fenerbahce, które już go kiedyś chciało i temat się zakończy. 15 mln za trio z Juve to bajka mediów i nic poza tym. Teraz już nie mam swoich faworytów do gry w Madrycie niech robią co chcą, byle przyniosło dobre efekty.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 lip 2006, 9:40

RealFan Campbell nie przegrywał rywalizacji tylko miał kontuzje.

Skąd wiesz że 15 milionów to bajka.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2006, 9:48

Jako powód odejścia podał to, że nie chce być rezerwowym. Kiedy miał kontuzję to miał ale po powrocie nie był w stanie się przebić przed Senderosa czy Toure.

15 milionów. Pomyśl chwilę. Jeśli Juve spadnie do Serie C to kwota może być wręcz bliska zeru bo pewnie kilku zawodników stanie się automatycznie wolnymi graczami ale w innej sytuacji nie ma o czym mówić. Tyle to będzie kosztował Zambrotta, a Emerson i Cannavaro też trochę są warci nawet po obniżeniu ceny. Powiedzmy zatem o sumie 25 mln. Poza tym tą informację podano tylko w Hiszpanii. Włoskie dzienniki milczą jakoby miało takie porozumienie miejsce.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 lip 2006, 9:51

RealFan-Campbell miał wtedy słaba forme i nie mógł sie przebić do podstawy logiczne nieprawdaż.

15 milinów myśle że to logiczna suma zważywszy na tym że jeśli Juve spadnie do Serie B ta kwota ma sens a jeśli nie spadnie to ta kwota będzie wyższa.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2006, 9:57

"Odchodzę, gdyż jestem zbyt dumny aby siedzieć na ławce rezerwowych. Nie jestem jeszcze takie stary i wiem, że mogę grać na całkiem niezłym poziomie. Będę teraz szukał nowych wyzwań, być możę za granicą" - tak Sol skomentował swoje odejście. W przyszłym sezonieprzecież nie byłby w słabej formie i mógłby grać. Właśnie mógłby ale Senderosa czy Toure raczej ciężko by mu było wyprzeć ze składu.

Z 15 mln poczekajmy aż zapadnie wyrok i wtedy (w przypadku spadku) Juventus poda cenę za swoich zawodników.

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 lip 2006, 10:01

Od sezonu troche czasu minęło i Campbell moze już wrócił do formy.Ale nie możesz przeczyć że Campbell jest dobrym piłkarzem ale jego transfer do Madrytu to tylko pobożne życzenia mojej skromnej osoby i tyle.

Co do sumy za tych trzech piłkarzy dobrze mówisz poczekajmy ale i tak ja widze 2 z tych trzech piłkarzy w Realu.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2006, 10:06

Nie powiedziałem, że Sol jest słabym piłkarzem. Jest dobry nawet bardzo dobry, w końcu tylko tacy jadą na Mundial z reprezentacją Anglii.

Ja widzę Zambrottę, ewentualnie Cannavaro. Emersona nie lubię ale kto wie być może będę musiał go polubieć bo zagra na Santiago Bernabeu :?

Awatar użytkownika
(L)egionista
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)egionista » 09 lip 2006, 10:10

Sol mógłby się przydać ale nie ja jetem odpowiedzilany za transfery w Realu...ehh a szkoda :( .Ja nie chce tylko Emersona jakoś on mnie nie przekonuje właśnie Zambro i Cannavaro oni moga być.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2006, 10:23

RealFan pisze:Campbell? Przegrywał rywalizację w Arsenalu
to nie jest do końca prawda, kiedy był zdrowy, miał pewne miejsce w składzie, potem długo się leczył i w tym czasie Senderos wykorzystywał swoją szansę, kiedy wrócił Sol do gry, po zaledwie kilku treningach, zagrał w finale LM i stzrelił nawet gola.
On ciągle jest świetnym zawodnikiem, Na taką obronę jakią ma Real - wystarczyłby.
RealFan pisze:Właśnie mógłby ale Senderosa czy Toure raczej ciężko by mu było wyprzeć ze składu.
w nowym sezonie tak, ale napisałeś, że przegrywał rywalizację, a to nieprawda.
RealFan pisze:"Odchodzę, gdyż jestem zbyt dumny aby siedzieć na ławce rezerwowych.
masz linka do oryginału ?
ja tylko wyczytałem, że szkuka nowych wyzwań, że chciałby grać zagranicą, o unoszeniu się honorem ani słowa ....

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2006, 10:32

fieldy pisze:masz linka do oryginału ?
Ta wypowiedź akurat jest zacytowana na tej stronie w newsach.

Też nie widziałem jej na którejś ze stron Arsenalu.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 09 lip 2006, 10:34

Skąd wiesz że 15 milionów to bajka.
Na zdrowy rozum. Posiadasz?

To, że Juventus spadnie nie oznacza, że zawodnicy będą odchodzić prawie darmo. Przecież zobowiązują ich kontrakty na dobrą sprawę i jeżeli mają zamiar odejść to na normalnych (prawie) warunkach.

O Zambrottę walczy kilka klubów i każdy z nich jest w stanie zaproponować kwotę w okolicach 15 mln za samego Gianlucę. Dlatego 15 mln za całą trójkę zawodników to jakiś żart.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2006, 10:39

RealFan pisze:Ta wypowiedź akurat jest zacytowana na tej stronie w newsach
widzę, ze duch pisął newwsa. Otóż tam nie ma mowy o tym, ze się unosi dumą, bo na ławce nie chce siedzieć. Mówi, że z uczuciem dumy, po 5 wspaniałych latch pełnych sukcesów odchodzi z Arsenalu i szuka nowych wyzwań.

Sorki za :ot: ale trzeba wyjaśniać takie "byki"

Niggaz ja myślę, ze nawet te 15 mln to za mało na samego Zambrotte. Obecnie jednego z najlepszych na swej pozycji na świecie.

Myślę, że 20 spokojnie mogą za niego dostać.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 lip 2006, 10:57

Niekoniecznie Juventini muszą odchodzić za prawie normalną cene.

Niektórzy mogą mieć zapis w kontraktach mówiący o możliwości odejścia za free po spadku. Nie wiem czy akurat ci najbardziej rozchwytywani.

Ciekawa sprawa z C.Ronaldo. Wczoraj powiedział, że nie chce grać już w MU i mówi, że najbliżej mu do Hiszpani, a gdzie to już każdy się domyśla :> Tak więc wcześniejsze zapowiedzi działaczy Realu mogą okazać się prawdziwe.

fieldy
Campbell rozwiązał kontrakt czy jeszcze jest graczem Arsenalu ?

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 09 lip 2006, 11:00

Niggaz pisze: O Zambrottę walczy kilka klubów i każdy z nich jest w stanie zaproponować kwotę w okolicach 15 mln za samego Gianlucę. Dlatego 15 mln za całą trójkę zawodników to jakiś żart.
Co do Zambrotty zgadzam sie, ze sam wart jest wiecej, niz wymieniona kwota. Gdyby nawet trzeba bylo zaplacic za niego 20 mln, o ktorych mowi fieldy to i tak Calderon powinien to zrobic. Canna i Puma to pilkarze zaawansowani wiekowo i watpie, zeby Juve rzadalo za nich jakis wielkich pieniedzy. Jesli jednak sprowadzenie Emersona mialoby wykluczyc transfer Diarry, to jestem przeciwny tej transakcji.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2006, 12:34

Sero pisze: Campbell rozwiązał kontrakt czy jeszcze jest graczem Arsenalu ?
Sol ogłosił ze odchodiz i odszedł :P
Teraz podobno rozmawia z klubami [portsmouth, Fener]. Nikt mu przeszkód nie będzie robił.
Sol ma jeszcze bowiem przez rok wazny kontrakt i za darmo nikt go nie dostanie. [tak mi się zdaje :D]
Kiedy mówiono o ofercie Fener, wymieniało się kwotę ok 7 mln, myślę, że całkiem rozsądna kwota.

EDIT :

własnie wyczytałem, że Sol odchodiz za darmo :shock: no nic, trudno się mówi, przyszedł za darmo to i odejdzie :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”