Ostrzeżenia - komentarze - Strona 180

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Qwertyzlle
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qwertyzlle » 26 gru 2006, 23:07

Czyli uwazasz, ze obraziłem tym kogos? Ja watpie. Stwierdziłem, tylko ze kolega nie potrzebnie zaczyna. Taka prawda szczekał na kolesia praktycznie o nic, wiec mu poweidziałem, że szczeka pod złym drzewem, ale skoro szanowna władza tak uwaza, to musze przeboleć ;(.

Nestinho
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nestinho » 29 gru 2006, 16:09

Ja mam pytanko: Za co dostałem bana?? Ledwo wszedłem na forum, napisałem 2 posty i nagle łuuuup! mam bana! za co??

Za 4 konta. Nara.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 02 sty 2007, 17:04

za co dostalem ostrzezenie? bo w temacie o ostrzezeniach nie moge znalesc...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 sty 2007, 17:08

Wybacz - zapomniałem dopisać.
Dostałeś za post w temacie 'opisz poprzednika'
Temat był już jakiś czas zamknięty, bo nie wszyscy uzytkownicy potrafili zrozumieć, do czego temat służy, później go otwarliśmy, był apoprawa, a teraz znów to samo .... mogłeś się spodziewać WP, bo przed tobą Don Juan dostał za to samo.

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 02 sty 2007, 17:10

fieldy pisze:Wybacz - zapomniałem dopisać.
Temat był już jakiś czas zamknięty, bo nie wszyscy uzytkownicy potrafili zrozumieć, do czego temat służy, później go otwarliśmy, był apoprawa, a teraz znów to samo .... mogłeś się spodziewać WP, bo przed tobą Don Juan dostał za to samo.
juz sam to znalazlem. loos przyjmuje to do wiadomosci ale nie do konca jestem przekonany do slusznosci tego ostrzezenia... jakos sie z tym pogodze. :)

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 02 sty 2007, 17:53

Loco pisze:
fieldy pisze:Wybacz - zapomniałem dopisać.
juz sam to znalazlem. loos przyjmuje to do wiadomosci ale nie do konca jestem przekonany do slusznosci tego ostrzezenia... jakos sie z tym pogodze. :)
Muszę przyznać że ostrzeżenie nie było potrzebne, to nie było przecież komentowanie wpisu ale własny wpis - fakt przykrótki i powinien być bardziej rozbudowany treścią, no ale cóż, wystarczyło napisać koledze na PW.

Nie żebym się wtrącał, ale skoro Loco poruszył już ten temat, to się wypowiem.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sty 2007, 19:10

Goguś pisze:Nie żebym się wtrącał, ale skoro Loco poruszył już ten temat, to się wypowiem.
Tyle, że kwestia dotyczyła Loco i moderatora a nie Ciebie więc nie rozumiem absolutnie na jakiej zasadzie zabrałeś głos. Poza tym zasady były jasno określone i podstawy do obdarowania WP były. Zresztą 1 WP to najmniejsza z możliwych kar.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”