Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qwertyzlle » 26 gru 2006, 23:07
Qwertyzlle
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nestinho » 29 gru 2006, 16:09
Nestinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 02 sty 2007, 17:04
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 sty 2007, 17:08
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 02 sty 2007, 17:10
juz sam to znalazlem. loos przyjmuje to do wiadomosci ale nie do konca jestem przekonany do slusznosci tego ostrzezenia... jakos sie z tym pogodze.fieldy pisze:Wybacz - zapomniałem dopisać.
Dostałeś za post w temacie 'opisz poprzednika'
Temat był już jakiś czas zamknięty, bo nie wszyscy uzytkownicy potrafili zrozumieć, do czego temat służy, później go otwarliśmy, był apoprawa, a teraz znów to samo .... mogłeś się spodziewać WP, bo przed tobą Don Juan dostał za to samo.
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 02 sty 2007, 17:53
Muszę przyznać że ostrzeżenie nie było potrzebne, to nie było przecież komentowanie wpisu ale własny wpis - fakt przykrótki i powinien być bardziej rozbudowany treścią, no ale cóż, wystarczyło napisać koledze na PW.Loco pisze:juz sam to znalazlem. loos przyjmuje to do wiadomosci ale nie do konca jestem przekonany do slusznosci tego ostrzezenia... jakos sie z tym pogodze.fieldy pisze:Wybacz - zapomniałem dopisać.
Dostałeś za post w temacie 'opisz poprzednika'
Temat był już jakiś czas zamknięty, bo nie wszyscy uzytkownicy potrafili zrozumieć, do czego temat służy, później go otwarliśmy, był apoprawa, a teraz znów to samo .... mogłeś się spodziewać WP, bo przed tobą Don Juan dostał za to samo.
Goguś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 sty 2007, 19:10
Tyle, że kwestia dotyczyła Loco i moderatora a nie Ciebie więc nie rozumiem absolutnie na jakiej zasadzie zabrałeś głos. Poza tym zasady były jasno określone i podstawy do obdarowania WP były. Zresztą 1 WP to najmniejsza z możliwych kar.Goguś pisze:Nie żebym się wtrącał, ale skoro Loco poruszył już ten temat, to się wypowiem.
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio