Chicharito odchodzi pewnie po sezonie, Ronaldo ma co chwilę coś z kolanem no i Real pewnie nie będzie chciał ściągnąć typowej 9, więc Reus jak znalazł,, może nawet by wygryzł Bale'a/Benzeme ze składu. Chociaż wydaje mi się że trafi do Atletico, takie jakieś przeczucie.Professor Chaos pisze:Barcelonie to on potrzebny tak samo jak Realowi. Wcale. Chyba, że taki gracz woli być zmiennikiem w takich klubach niż grać pierwsze skrzypce w BVB.
To gdzie byś go ustawił? Na ławcesigane pepe pisze:Co do Ronaldo, to ewidentnie zmiana pozycji nie idzie tak, jakby każdy tego chciał. Z niego już żaden skrzydłowy nie będzie i zapewne Carlo o tym wie. Zatracił drybling i umiejętność minięcia kilku zawodników i potem strzelenia bramki. Jak mu nie wychodzi mecz, to ma problem z minięciem jednego zawodnika. Coraz mniej uczestniczy w kreowaniu sytuacji na lewej stronie, a coraz częściej czeka w polu karnym. Do tego rozstanie z tą szkaradą, które ewidentnie nie służy jego zdrowiu psychicznemu.
A już jego firmowe akcje w stylu: schodzę z lewego skrzydła do środka, mijam dwóch kolesi ja farcie i strzelam lekko z 20-25 metrów z kozłem w sam środek bramki doprowadzają mnie do kurwicy. Do tego te fatalne wolne. Dałby sobie już z nimi spokój.