Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sie 2013, 13:43
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 24 sie 2013, 13:50
Za co byś kopnął? Alba dostał w ryj, obróciło go, ale się nie wyrżnął i nie leżał na boisku 10 minut. Chwała mu za to. Arwin zaliczył faila z gifem, choć chciał pokazać, że Alba jeszcze kilka razy tak beznadziejnie się zachowywał. Więc o czym ty piszesz?rekinho pisze:ale bym kopnął albe w głowę za te akcje
szefu91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 24 sie 2013, 14:04
ArwinArwin pisze:Nie zamierzam się z tobą wdawać w dyskusje. Nie jestem z tych, którzy będą toczyć przez kilka stron debatę o tym czy ręka dotarła do barku czy do twarzy, ale sądząc po tym jak Alba zachowywał się w tamtym spotkaniu i jego skłonność do zbytniego przesadzania oraz "doskonałej" grze aktorskiej jestem niemal całkowicie pewien, że ów jegomość dostał w bark.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 24 sie 2013, 14:16
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 24 sie 2013, 14:18
Oceniam sytuacje po tym, jak Alba przeważnie się zachowuje, a że zachowuje się jak pizduś...Bienias pisze:Oceniasz sytuacje po wczesniejszym zachowaniu zawodnika....fajnie masz
Najprawdopodobniej? Coś za dużo niedopowiedzeń.Bienias pisze:Alba dostal najprawdopodobniej w twarz
Tyle, że Young lub/i Nani takie symulki jak te Alby odstawiają raz na pół sezonu, zresztą, masz coś na poparcie swoich słów? Jakiś gif/obrazek/filmik z symulką Naniego lub Younga, szczególnie chodzi mi o sytuacje, gdzie dostali np. w bark, a łapią się za twarz, takie coś mnie interesujeszefu91 pisze:Nani to symulant, podobnie jak Young i każdy o tym wie. Identycznie jest z Albą, tyle że fani Barcelony nie wklejają w temacie United gifów z żałosną symulką a reszta ludu nie wypisuje postów o geniuszu i mistrzu.
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 24 sie 2013, 14:36
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 sie 2013, 14:47
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 24 sie 2013, 15:42
Emerald

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 sie 2013, 16:24
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 24 sie 2013, 16:53
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 24 sie 2013, 17:09
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ycu » 25 sie 2013, 18:08
ycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szefu91 » 25 sie 2013, 18:10
szefu91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 25 sie 2013, 18:54
Porównujesz to zachowanie (alves robi coś takiego przy niemal każdym kontakcie/faulu) gdzie był faktyczny kontakt, z błazenadaą Alby, ktory do tego robi takie coś trzy razy w meczu?szefu91 pisze:MGiggs po co robić syf w temacie o United jak można tutaj. Nie wiem po co pytasz (retorycznie?) o różnicę między Albą a Nanim.
Co do symulek Portugalczyka - pierwsza z brzegu.
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DREWNIANY SRACZ » 25 sie 2013, 18:58
DREWNIANY SRACZ
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio