Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 01 wrz 2013, 20:36
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 wrz 2013, 20:37
Wilmore pisze:400k dopłacane do pensji Antoniniego + pensja Birsy to nadal prawdopodobnie trochę mniej niż to, co zarabiałby Antonini w Milanie, ale to mnie nie pociesza - jestem na 100% przekonany, że parę klubów europejskich zainteresowanych nim byłoby w stanie pokryć jego dotychczasową pensję, albo dać mu lepsze warunki niż Genoa - zgodził się na obniżkę przez dwa kolejne sezony pod warunkiem płacy przez sezon na dotychczasowym poziomie.
Paloschi strzelił Napoli dwa gole i dobrze ktoś wzmiankował na twitterze - czy Galliani i Allegri nie mogli ściągnąć go zamiast Matriego? Byłby tańszy w transferze, utrzymaniu, a nie wygląda na to, by był słabszy.
Rozumiem odchodzenie od projektu młodzieżowego - to było wymagane na trudne czasy, w których Milan przynosił wielkie straty, których już nie przynosi - ale kurczę, niech to będzie wykonywane z głową. Dla dotychczasowych ruchów Gallianiego nietrudno znaleźć lepsze i tańsze zamienniki.
Z każdą godziną przestaję wierzyć, że on te błędy wynagrodzi. Na pewno nie zrobi tego samym Kucką albo ściągnięciem Kaki.
Wilmore pisze: Niech Galliani wraca do Mediolanu, zakontraktuje Hondę od stycznia, ściągnie Kuckę ze środkowym obrońcą i będzie można być zadowolonym.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 wrz 2013, 20:41
Ozil to ofensywny pomocnik klasy światowej, który tworzy okazje dla kolegów bodajże co 30 minut. Honda to nawet nie jest największa gwiazda ligi rosyjskiej.Ozil ma odejść do Arsenalu lub PSG. Cieszy mnie to, nie chcę go widzieć w Milanie (cena transferu powoduje, że różnica w jakości między nim a Hondą nie jest warta ruchu), nie chcę też widzieć sprzedawania kogokolwiek, by go ściągnąć.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 01 wrz 2013, 20:43
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 wrz 2013, 20:44
co 22.1 minutymete pisze:Ozil to ofensywny pomocnik klasy światowej, który tworzy okazje dla kolegów bodajże co 30 minut.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 wrz 2013, 20:44
Rozumiesz, a jednak nie rozumiesz. Wyjątkowo nieudolna próba.maciek_88 pisze:To ja już nie rozumiem. Ten środkowy obrońcy robi taką różnicę, że tu są przedstawione niemal skrajnie 2 różne stanowiska?
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 01 wrz 2013, 20:46
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 wrz 2013, 20:46
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 01 wrz 2013, 20:47
Tak, w barwach Realu Madryt. Taki mały szczegół.mete pisze:który tworzy okazje dla kolegów bodajże co 30 minut.
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 01 wrz 2013, 20:49
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 01 wrz 2013, 20:51
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 wrz 2013, 20:52
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 01 wrz 2013, 20:54
ale ile koszulek by sprzedał!!Kupno Ozila to lekko 30-40 milionów euro + pensja wyższa od Balo i Kaki
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 wrz 2013, 20:56
Dobry komentarzFinally, Mr. X! It's SES! Unfortunately, it's not our Mr. X but City's
Ten teżNow we have Kaká taking SES' spot. And he's only 10 years older
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Minor » 01 wrz 2013, 20:57
Kaka to dawał do zrozumienia każdą minutą, którą spędzał na boisku i gdyby mimo wszystkich okoliczności Real się go nie pozbył w tym okienku przez to, że Perez chciał za niego jakąś kasę to Florentino by chyba do końca życia z bunkra nie wyszedłChyba Kaka musiał dać mocno do zrozumienia że do jutra chcę zmienić klub a Perez ma mu to umożliwić.
Minor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio