Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 27 wrz 2008, 20:09
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 wrz 2008, 21:23
Przepraszam, ale zgodnie z prawem, czy dlatego, że kibice GKS tak twierdzą?Fishbone pisze:Piotr Uszok ma ostatnią kadencję jako prezydent Katowic.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 27 wrz 2008, 21:47
Wilmore kiedyś Katowice były słynne ze sportowych drużyn we wszystkich dyscyplinach. Uszok na sport nie wkłada nic (pieniądze). Zobacz sobie wszystkie drużyny z Katowic w jakich ligach grają i w jakich warunkach są kluby. Jak Ty wypowiadasz się na forum sportowym, że wolisz piękne miasto bez żadnych znaczących klubów to ja też Tobie zapalam [*]. Wybory wygrał wiesz dlaczego? A no pan Uszok chodził przed wyborami na każdy mecz w szaliku GieKSy a w programie przedwyborczym obiecał nam 40 000 000 zł na zmodernizowanie stadionu, bo jak stwierdził "GKS jest wizytówką Katowic". Po wyborach na żadnym meczu nie był a na derbach z Górnikiem obecni prezydenci Mysłowic, Jaworzna, Siemianowic Śląskich, Zabrza i inne znane osoby z polityki, które znalazły czas, tylko ten oszust nie znalazł. I weź mnie nie zabijaj śmiechem, że on niczemu nie jest winny, tylko znowu bandyci z GKS-u Katowice, którzy terroryzują miasto.Wilmore pisze:Przepraszam, ale zgodnie z prawem, czy dlatego, że kibice GKS tak twierdzą?Fishbone pisze:Piotr Uszok ma ostatnią kadencję jako prezydent Katowic.
Miasto pięknie się rozwija, Uszok robi wrażenie rozmachem inwestycji, centrum przypomina wreszcie miasto cywilizowane, wszystko idzie ku dobremu.
Więc naprawdę będę żałować jego odejścia z tego stołka, bo jeśli zostanie zmuszony przez przepisy do odejścia, to nic nie będzie mógł zrobić.
A jeśli odejdzie dlatego, że kibice GKS uznają, że miasto ma być brzydkie, a klub ma być super, to można napisać tylko jedno - [*]
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 27 wrz 2008, 22:00
Dobrze wiem, co się dzieje ze sportem w Katowicach, ale to mnie akurat wcale nie interesuje. Nie jestem w 100% zaślepiony GKS'em czy piłką, dzięki Uszokowi miasto się fantastycznie rozwija i zaczyna przypominać Europę, a nie środek Afryki. I dlatego, jeśli tylko będę mógł, pomogę mu - radzi sobie GKS i bez jego wsparcia, a miasto bez niego sobie nie radziło.Fishbone pisze:I weź mnie nie zabijaj śmiechem, że on niczemu nie jest winny, tylko znowu bandyci z GKS-u Katowice, którzy terroryzują miasto.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 28 wrz 2008, 8:56
W czym? Piłkarze mają już zaległości, stadion się sypie a klub zajmuje miejsce premiujące spadek do II wschodniej. Pieniądze szczęścia nie dają, ale w tym przypadku to jest wyjątek.Wilmore pisze:Dobrze wiem, co się dzieje ze sportem w Katowicach, ale to mnie akurat wcale nie interesuje. Nie jestem w 100% zaślepiony GKS'em czy piłką, dzięki Uszokowi miasto się fantastycznie rozwija i zaczyna przypominać Europę, a nie środek Afryki. I dlatego, jeśli tylko będę mógł, pomogę mu - radzi sobie GKS i bez jego wsparcia, a miasto bez niego sobie nie radziło.Fishbone pisze:I weź mnie nie zabijaj śmiechem, że on niczemu nie jest winny, tylko znowu bandyci z GKS-u Katowice, którzy terroryzują miasto.
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 wrz 2008, 13:22
To nie brak pieniędzy kazał GKS'owi najpierw zatrudniać amatora z Siemianowic, a później Żurka. Słabe wyniki GKS'u to efekt idiotycznych zachowań zarządu, zresztą nie pierwszych i nie ostatnich - zatrudnili Nawałkę, szczęść im boże, zobaczymy, jak to będzie wyglądało, przynajmniej teraz jest trener, który ma jakąkolwiek wiedzę o piłce.Fishbone pisze:W czym? Piłkarze mają już zaległości, stadion się sypie a klub zajmuje miejsce premiujące spadek do II wschodniej. Pieniądze szczęścia nie dają, ale w tym przypadku to jest wyjątek.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 28 wrz 2008, 14:00
chyba zachodniej....Fishbone pisze:stadion się sypie a klub zajmuje miejsce premiujące spadek do II wschodniej
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 28 wrz 2008, 17:25
To kogo mieli zatrudnić? Żaden trener by z obecnych piłkarzy soku nie wycisnął, bo są zwykłymi nieudacznikami. GKS latami zatrudnia piłkarzy z wolnymi kartami, bo ich nie stać na transfery. A Wy dalej brońcie Uszoka, że zrobił ładne Katowice jako miasto a w sport nic nie zainwestował.Wilmore pisze:To nie brak pieniędzy kazał GKS'owi najpierw zatrudniać amatora z Siemianowic, a później Żurka. Słabe wyniki GKS'u to efekt idiotycznych zachowań zarządu, zresztą nie pierwszych i nie ostatnich - zatrudnili Nawałkę, szczęść im boże, zobaczymy, jak to będzie wyglądało, przynajmniej teraz jest trener, który ma jakąkolwiek wiedzę o piłce.Fishbone pisze:W czym? Piłkarze mają już zaległości, stadion się sypie a klub zajmuje miejsce premiujące spadek do II wschodniej. Pieniądze szczęścia nie dają, ale w tym przypadku to jest wyjątek.
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 28 wrz 2008, 18:04
A czemu go mam atakować? W GKS już dawno nie pracuję, zresztą niespecjalnie żałuję. Niewiele mnie GKS obchodzi od czasów, kiedy strach pójść na mecz, żeby nie dostać po twarzy od kumatych, bo kiedyś zdarzało mi się na Blaszok często chodzić. Jako człowiek z Katowic mam do klubu sentyment, ale nic więcej - dużo wyżej stawiam zwiększenie atrakcyjności miasta i modernizację tryliarda spraw.Fishbone pisze:To kogo mieli zatrudnić? Żaden trener by z obecnych piłkarzy soku nie wycisnął, bo są zwykłymi nieudacznikami. GKS latami zatrudnia piłkarzy z wolnymi kartami, bo ich nie stać na transfery. A Wy dalej brońcie Uszoka, że zrobił ładne Katowice jako miasto a w sport nic nie zainwestował.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 28 wrz 2008, 18:32
Przej#bane czasy, strach wychodzic z domu nawet.Niewiele mnie GKS obchodzi od czasów, kiedy strach pójść na mecz, żeby nie dostać po twarzy od kumatych
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 04 paź 2008, 19:01
Fishbone
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 paź 2008, 16:18
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 28 paź 2008, 2:10
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 28 paź 2008, 15:02
Byłem w młynie i oczywiście masa serpentyn była rzucona, ale najprawdopodobniej jakaś nie rozwinęła się podczas lotu i sędzia dostał. Nasi piłkarze i Jastrzębia też dostali, ale nie "mdleli". To był Panowie czysty przypadek, czy jak kto woli pech, bo widzieliście na filmiku, że w tym momencie oprawa ruszyła. Sędzia nie zemdlał, tylko wstał i odgwizdał przerwanie meczu. I teraz bardzo istotna sprawa. W tym momencie wszyscy byli na trybunie, bo oczekiwali na decyzję delegata PZPN-u (jak wiecie zwycięstwo było jedyną szansą wyjścia z dołku). Każdy był pewien, że albo dokończy albo techniczny wejdzie (od tego jest). Gdy spiker ogłosił, że mecz zostaje przerwany niestety nasi "sportowcy" niewytrzymali i w kilkudziesięciu wystartowali na murawę. Oczywiście wszystko to również potępiam, ale pisanie przez media, że mecz przerwany przez burdy jest śmieszne. Przerwę spowodował pech, który niestety sami sobie sprezentowaliśmy. Najprawdopodobniej stadion na pół roku zamknięty i kara ponad 50.000 zł ale jutro PZPN podejmuje decyzje. Szkoda...Yukasz pisze:http://www.sport.pl/pilka/1,65063,58500 ... karze.html
A jak to wygląda z drugiej strony
Fishbone
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio