Ja mam mzatlantesbQ pisze:A samotnik Doktor jak się podlizuje

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 maja 2011, 1:35
Ja mam mzatlantesbQ pisze:A samotnik Doktor jak się podlizuje
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 13 maja 2011, 1:35
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 maja 2011, 1:37
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 20 maja 2011, 12:38
rozmawianie o niczym nie przesadzaDr.Football1 pisze:Ja mam mzatlantesbQ pisze:A samotnik Doktor jak się podlizujeZazdroscicie,bo moge sobie z kobieta na forum porozmawiac,a Wy tylko miedzy chlopami. Homosie !
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 22 maja 2011, 0:53
Depor, Depor... Cholernie szkoda, lecz w sumie jakbyśmy przejrzeli ostatnią dekadę z najlepszych lig europejskich, to ile klubów z europejskich pucharów można odnaleźć w niższych ligach? Sportowa degradacja, ale może wyjść im na dobre. Jeżeli oczywiście ktoś stanowczy przejmie władzę w klubie. Przecież gdyby w Valencii dalej rządził Soler, to zapewne dług by się powiększał, a klub w końcu też wylądowałby w Segunda Division...Dzidek_ pisze:Szkoda klubu, przede wszystkim ze względu na kibiców. Mniej z powodu przeciętnej drużyny, ultradefensywnej taktyki i miernego trenera. Oby nie podzielili losu Tenerife.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 maja 2011, 1:03
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 22 maja 2011, 1:18
Oj, oj... nie zapominaj że masz jeszcze dziecku dać na imię Ryan.Dr.Football1 pisze:Depor,Sampa... Nie ma po co zyc...
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 22 maja 2011, 5:56
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 maja 2011, 11:21
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 22 maja 2011, 11:36
getafe zmienilo wlasciciela (ktorym wiadomo kto byl) i licze ze skonczy sie ten niespotykany na skale swiatowa proceder.RealFan pisze:Getafe byłoby podwójnie szkoda, bo dużo wychowanków Realu się tam od kilku lat ogrywa
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 maja 2011, 13:06
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 22 maja 2011, 13:17
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 22 maja 2011, 13:24
To powiedz mi jak Barcelona weszła na szczyt wychowankamiz madrycka cantera nigdy nie wejda na zaden szczyt
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 maja 2011, 13:47
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 22 maja 2011, 18:53
Wlasnie obejrzalem sobie szerszy skrot Depor-VCF. Mieli multum sytuacji,mecz musial byc naprawde ciekawy. Sam Riki mogl utrzymac ich w PDSalas11 pisze:Deportivo...Jednak nie dali rady. Wyszedłem przed meczem z domu, Andaluzyjczyków miałem nawet na kuponie. Wracam, a oni dostają dwójkę od nie grającej o nic Valencii, która tydzień temu nie umiała wbić niczego osłabionemu Levante
Przewrotny świat...
Dr.Football1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio