Leci na Real madrid TV ale nie mam żadnego linku do tej telewizji, a wiem, że mozna go oglądać np. w programie Mysee, tylko nie wiem jak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Klatus » 03 sie 2006, 16:23
Klatus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: elcrack » 03 sie 2006, 18:43
elcrack
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 sie 2006, 21:50
Mecz na CCTV5elcrack pisze:czy wiecie na jakim kanale bedzie pokazywany dzis w nocy mecz Barca- Tigres?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kinekcfc » 04 sie 2006, 11:50
kinekcfc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 sie 2006, 11:55
Jak tylko bedzie transmisja meczy Chelsea w necie to podam to tutaj w rozpisce. Jutro ma byc Chelsea - All Stars podobno... I transmisja jest w necieczy wiecie jak moge oglądać mecze chelsea przez interne odpiszcie albo tutaj albo na maila patryko@op.pl
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kinekcfc » 04 sie 2006, 14:26
kinekcfc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 04 sie 2006, 23:19
nom ma byc. ale szukam po necie i nigdzie linkow nie moge znalezc... nawet w rozpiskach tego meczu nie ujeli... moze Ty masz jakis?Martinho pisze:ak tylko bedzie transmisja meczy Chelsea w necie to podam to tutaj w rozpisce. Jutro ma byc Chelsea - All Stars podobno... I transmisja jest w necie Wink
pablisso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 sie 2006, 0:08
najlepszy wg mnie jest sopcast, mozesz gom sciagnac z www.sopcast.com. mi podoba sie tez TV Ants.kinekcfc pisze:jaki jest najlepszy program do oglądania meczy przez internet dajcie linki jak możesz
Transmisja na ESPN USA, kanal jest dostepny z programu TVUPlayer. Sciagnij ten program i z listy wybierz ESPN USApablisso pisze:nom ma byc. ale szukam po necie i nigdzie linkow nie moge znalezc... nawet w rozpiskach tego meczu nie ujeli... moze Ty masz jakis?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 sie 2006, 11:39
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 sie 2006, 18:13
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bat » 05 sie 2006, 23:24
Bat
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 05 sie 2006, 23:28
Napisz moze z kim gra i o ktorej. Jak bedzie cos w necie to jutro przed poludniem linka podamBat pisze:Możecie podać linka do jutrzejszego meczu Atletico
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bat » 06 sie 2006, 0:12
Bat
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 06 sie 2006, 8:28
Mecz na kanale Shanghai Sports.Bat pisze:Mecz ma być ok 14.15, grają z Shanghai Shenhua
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: elcrack » 06 sie 2006, 13:15
elcrack
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio