AC Milan (zbiorczy)(cz.2) - Strona 19

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto powinien być trenerem Milanu w przyszłym sezonie?

Sérgio Conceição
3
17%
Antonio Conte
2
11%
Massimiliano Allegri
6
33%
Gian Piero Ventura
4
22%
Fatih Terim
2
11%
Inny Włoch
1
6%
Inny straniero
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 sty 2006, 20:14

Zico_FCI pisze:Skaczemy z radości bo Włochy są drugie w rankingu ?
Widzę, że źle to odczytałeś :) Snippowi_ chodziło, że według IFFHS Inter jest najlepszą drużyną na świecie i tylko dzięki temu kibice mają jakieś powody do radości. To tylko takie wytłumaczenie.

Śmieszy mnie sytuacja Vieriego bo nie dość, że uważany jest za judasza za zdradę Interu to jeszcze opuszcza Milan. Nie wiem na co liczył przychodząc do Rossonerich skoro w napadzie gra Gila i Sheva. To był jego wybór tak samo jak teraz bo wątpię żeby zdziałał coś w Monaco. Fakt, że ma szanse na grę, ale co z tego. Taki piłkarz potrzebuje zwycięstw i pucharów. Zobaczymy co będzie, mnie to niezbyt interesuje bo Vieri moim ulubieńcem nie jest i nie mam zamiaru patrzeć jak sobie radzi ;)

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 sty 2006, 20:16

Zico_FCI pisze: Skaczemy z radości bo Włochy są drugie w rankingu ?
Nie, bo Inter regularnie prowadzi/prowadził w każdej edycji rankingu dotyczącego klubów.
Zico_FCI pisze:A co do Vieriego to nasuwa mi się tylko jedno pytanie: Po co mu to było
Chodzi Ci o tzw. judaszenie, zdradę? Po pieniądze.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 sty 2006, 20:16

*_For_zaza_Milan_* pisze:Szkoda że wczesniej nie pomyślałeś i nie napisałeś że dla Ciebie są najlepsi

Szkoda, ze nie pomyślałeś, że skoro ja to piszę to to jest moja subiektwna ocena, nie? A tak narzekałeś na moją 'głupotę'

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 09 sty 2006, 20:23

Tomusmc pisze:Nie wiem na co liczył przychodząc do Rossonerich skoro w napadzie gra Gila i Sheva
Kiedy przechodził do nas nie było Gilardino u nas a Pippo wracał po kontuzji no i był jeszcze Sheva czyli dwoch.
Moze przeczytał w prasie wypowiedz Silvio "Nie kupimy Gilardino" i uwierzył :lol:

Ale dzieki Bobo za te dwie bramki :P i powodzenia w Monaco do ktorego jutro przybedzie przejdzie badania lekarskie i podpisze kontrakt :)

A co do nastepców to mam nadzieje ze szybko ktos przybedzie mowiło sie o Amoroso ale juz zaprzeczaja ze były jakiekolwiek rozmowy w sprawie kupna jego najnowsza plota? przyjdzie Kutuzov :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 20:32

bagg pisze:Szkoda, ze nie pomyślałeś, że skoro ja to piszę to to jest moja subiektwna ocena, nie? A tak narzekałeś na moją 'głupotę'

No tak :roll: :lol:

Bobo w Monaco i może zaczą temat napastnika nr. 4, Jak Hunter napisał zaprzeczają o tym Amoroso. Dwa dni temu Morunho powiedział że kto chce może odejśc :] Nie wiem czy miał Hernana na myśli :wink: :roll: Ja jestem za tym by łysy sprowadził kogoś z serie A. Mirko numer uno.Ale to teraz może byc Javier Chevanton :!: chce odejść z Monaco jak inny ich napastnik Adebayor - ciekawe czy łysy wykorzsyał te negocjacje :]

Swoja droga łysy sprzedał Tomassona do VFB za 10 baniek :!: On był idealnym rezerwowym :] Teraz zrobił coś dziwnego z Vierim.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 sty 2006, 21:07

Zico_FCI pisze:A co do Vieriego to nasuwa mi się tylko jedno pytanie: Po co mu to było
Mi nasuwa sie nieco inne i chyba bardziej trafne pytanie: Po co to było Milanowi :?: :roll:

Wielka szkoda ,ze ten hmm "pan" przeswzedl akurat do tego klubu ,no ,ale zyc jakos bedzie trzeba :?

Kto na jego miejsce :roll: Moze nikt :?: :wink:

Co ciekawe Galliani powiedzial ,ze w zimowym okienku Milan nie zatrudni zadnego obroncy :shock: ,cos chyba kreci :roll: Bo tam zmian to trzeba od dzis (według mnie :!: ,zeby kłótni nie bylo :wink: )

P.S Zaza ,co z "11" kolejki :?:

Awatar użytkownika
ostry66
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ostry66 » 09 sty 2006, 21:31

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Po co to było Milanowi Question Rolling Eyes
A po to ze jak przychodzil to byl sprawdzonym zawodnikiem ktory w poprzednich sezonach strzelal solidnie kilkanascie bramek. W momencie jak podpisywano kontrakt z Vierim nie bylo jeszcze pewne przyjscie Gili i nie bylo wiadomo kiedy wroci Pippo. W meczach przedsezonowych Bobo spisywal sie bardzo dobrze i mozna bylo wnioskowac ze bedzie dzielil sie pozycja drugiego napastnika z Gila. Okazalo sie jednak ze nie moze sie odnalezc w zespole.
Podejrzewam ze Milan na tym nie stracil, za przyjscie Vieriego nie zaplacil ani grosza, co prawda pensje musial mu placic i to znaczaca ale mysle ze czesc wydatkow jesli nie wszystkie zwrocily sie dzieki sprzedazy do Monaco. Co Milan zyskal? Mysle ze zyskal pewnosc iz nie zdazy sie sytuacja, ze nie bedzie komu grac.
Ibrahimović/Zlatan18 pisze:Kto na jego miejsce Rolling Eyes Moze nikt Question Wink
Nie przewracaj tak tymi oczkami bo oczoplasu dostaniesz :P
Na jego miejsce przyjdzie pewnie kojelny dziadek, no chyba ze Galliani szykuje jakas niespodzianke. Ja bym chetnie widzial z powrotem Crespo ale to raczej malo prawdopodobne. Gra z 3 napastnikami przez pol sezonu to zbyt wielkie ryzyko (mlodego Ardemagniego nie licze).

Co to zakupu obroncy to mysle ze jeszcze sie cos wydarzy bo to co sie dzieje ostatnio z obrona Milanu slynacego zawsze z dobrej gry obronnej o pomste do niebios wola :)

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1301

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 09 sty 2006, 21:32

ale jestem szczęśłiwy.To teraz monaco ma problem z bobkiem :wink:. :D .Teraz ciekawe kogo Milan kupi może coradi albo bojnov??

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 21:32

Na pewno nie był Milanowi potrzebny po to by na nim zarobić ale jak była okazja a sam się "skusił" to coż sam tak zdecydował Ciao Bobo :]

W sumie może nikt nie przyjdzie w jego miesjce. Choć to mało prawdopodobne teraz gdy wypożyczyli Borriello. Powórt Kutuzowa też wydaje sie mało realny. Podobnie jak Pozziego z Empoli. Ale są też ciekawi gracze w Primeverze. W sumie mi to z wisi kto to będzie. W zimie nie kupią snajper ala Gilardino bo to jest po pierszwsze trudne a po drugie nie opłacalne i tak ten gracz będzie rezerwowym. Jak łysy uzgodnił z Monaco kupno Chevantona (lub wypożycznie) to bedzie git a jak nie to i tak dobrze:lol: Nawet z tymi obrońcami może nie kręcić. Choc mało kto w to wierz. Ale ma troche racji. Niech robi co chce ważne by dobrze :]

Ibrahimović/Zlatan18 pisze:P.S Zaza ,co z "11" kolejki

Jak co ? :roll: nie rozumiem czemu pytasz ? Chłopaki sie zejdą to uzupełnimy za ostatnia kolejke na bierząco - a popszednie wybrał portal. Trzeba tylko wpisać i podliczyć :]

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 09 sty 2006, 21:32

Bobo żegnaj i powodzenia w Monaco, może tam się odnajdziesz. Co to rankingu IFFHS to jest on jak zawsze naciągany :? Znajdź ranking fifa i zobaczysz różnice.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 sty 2006, 21:41

*_For_zaza_Milan_* pisze:W sumie może nikt nie przyjdzie w jego miesjce. Choć to mało prawdopodobne
Tylko jest pytanie czy sciagna kogos zeby był jak Vieri czy kogos kto moze cos pomoc :roll: .
*_For_zaza_Milan_* pisze:Jak łysy uzgodnił z Monaco kupno Chevantona (lub wypożycznie) to bedzie git
No ja nie wiem :roll: Przeciez on to bardziej sie nadaje do gry w podstawowej "11" niz ten włoski Rasiak. Pewnie zostanie/mam nadzieje
Tak na serio ,to za grosz nie rozumiem posuniecia Monaco (Vieri :roll: )

*_For_zaza_Milan_* pisze:Nawet z tymi obrońcami może nie kręcić. Choc mało kto w to wierz. Ale ma troche racji.
"No wkoncu Lugano w styczniu rossonero :smoke: " :wink: Tylko moze sie okazac ,ze nic z tego nie bedzie :roll:
Według mnie to jesli Milan nie wzmocni obrony to cienko widze reszte sezonu.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 sty 2006, 21:45

Bez zbednych pierdol:

Co sie dzieje z Jankulovskim ? :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 09 sty 2006, 21:48

Ibrahimović/Zlatan18 pisze: o ja nie wiem :rool: Przeciez on to bardziej sie nadaje do gry w podstawowej "11" niz ten włoski Rasiak. Pewnie zostanie/mam nadzieje

hmm no właśnie widać że nie wiesz :wink: Chevanton jest drugim graczem o Evrze który zażądał transferu i dla tego nie gra. Chce wrócic do serie A. A trzecim takim graczem jak napastnik Adebayor :wink: Mają chyba dośc chłopaki :] Ale w sumie teraz w piłke tylu napastników że to jest istna ruletka. Może przyjdzie takich staruch na ławke i tez bedzie dobrze oby grał coś :)
Ibrahimović/Zlatan18 pisze: "No wkoncu Lugano w styczniu rossonero :smoke: " :wink: Tylko moze sie okazac ,ze nic z tego nie bedzie - jak z Sagnolem
Nie bój nic - jak się nadaje to już dawno jest "zaklepany" nie tyle jak z Sagnole ale jak z Gilardino :] Ja już w zimie mówiłe ale Wy fani Juve jeszcze podczas letniego okna mieliście nadzieje. :wink:

Lakier a co ma sie dzieć ? to co z Del Piero czeka na szanse :lol:
Ostatnio zmieniony 09 sty 2006, 21:51 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 09 sty 2006, 21:50

$$$ po to mu to było, jaki inny klub spełniłby jego zachcianki finansowe?? A napewno mało nie chciał...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 sty 2006, 21:53

*_For_zaza_Milan_* pisze:Lakier a co ma sie dzieć ? to co z Del Piero czeka na szanse

No ,a taka była "podnieta" - "Nastepca Nedveda" ,"Nowa nadzieja Czechów" ... itp. Ciekawe tylko czy problem tkwi w Marku czy w Ancelottim :? Szkoda chłopaka :?

Sagnol - no coz - "Nie ma tego złego ,co by na dobr nie wyszło" :wink: Szkoda ,ze nie przyszedl ,trzeba zyc dalej :) Narazie jest dobrze 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”